Low level PvP
ja hlavne jako prvniho nechci potkat zmorryho, idealne bych si snem zabojoval az o prvni nebo druhy misto, jinak ne neverim si tak ze ostatni dam, ale verim tomu monkovy ze ostatni da :-D
Re: Low level PvP
Ja zase mozem stretnut vsetkych okrem teba dufam ze teba porazi niekto koho ja potom dam
hele tak se domluvime, ty das zmorryho WD ja zbytek, pak se stretnem o prvni druhy misto, tam se nejak porezem, ja te porazim ale lup ti necham, i kdyz ted pro meho wize co expim by se hodili ty vecicky. xD
ja hned ze zacatku jsem psal ze o ne zajem nemam, protoze na SC nehraju (takze sem se jich zrekl pro nepravdepodobnej pripad ze bych vyhral) jenze sem se ted na SC vratil a na sveho hc barbarka kaslu.
edit: jo jeste jsem se chtel zeptat? ty ses ted v praci? to se tam tak flakas? :-D
edit: jo jeste jsem se chtel zeptat? ty ses ted v praci? to se tam tak flakas? :-D
Naposledy upravil(a) aewincz dne 14.03.2013, 11:09 hod., celkem upraveno 1 x.
Ved sa uvidi kto to vyhra potom hned asi tyzden na to zacnem robit dalsi turnaj pre 20lvl ale teraz to bude format kazdy s kazdym a este na vyhre sa treba dohodnut ze co by mohlo bit
Jojo to vyherci za to ze vyhral ho chces jeste bit ? chudak
Si tu pisete jako byste to prvni a druhy misto meli jisty
Si tu pisete jako byste to prvni a druhy misto meli jisty
Veverka to to nepochopil koho chcem bit? Ok no dal som tam zle y. Ja som myslel ze v najblizsom turnaji ze by mohla byt vyhra lebo mne sa uz slusne itemi minuly ako potencialna vyhra
Ale pochopil jen lehce potrolil ... Tak treba me se ty itemy libej . Kdyz je nechces muzes je prodat a jako odmena muze byt cokoliv goldy, gemy itemy ... fajne by byli treba nejake TOP itemy na 20lvl
Samozrejme, ale nemuzes se zavdecit kazdymu idealni stred sou goldy ...
No ano ale aj tie goldy musi niekto dat, co ja viem ze by bol poplatok za ucast na turnaji 1M gold a vytaz by potom bral vse co by sa zozbieralo ale mohol by si dat aj viac a min. By bol 1 M co vy nato?
1m je asi tak ideal to bych mohl taky dat nejsem moc bohaty
tak to je jasny pravidla pro tento turnaj (sobota) jiz jsou davno dany D
tak semnou na buducim nepocitejte, sem socka, 1M ani nemam, moje vybava na DH je cca rozpoctem do 500k :-D ale zase vyhodne nakoupena tak to neni tak zle, a 1M sem zatim vydelal v aukci jen jednou kdyz me padl rare ring s AS, trochou vit a intelektem. jinak proste chudak, zatim zadnej drop legendarky a tak podobne, ale nestezuju si, me to nejak nevadi, d3 planuju hrat dlouho takze ono to casem prijde :-)
Tak ja bych taky nebyl moc bohatej kdysi mi dropnul skoro top roll IK pasek a bylo to zrovna v dobe duplovanejch gemu (o tom sem nevedel ale sem rad ) a tak sem si koupil gemy do vybavy a ted je postupne prodavam
moji pritelkyni pujcuju svuj acc, ma tam monka, a hraje kratsi dobu, a furt me sere jak ji neco pada :-D pochopitelne goldy mame oddeleny, respective zapisuju to na papir, mam v tom krasnej jednoduchej system :-D zrovna dneska ji padla IK chestka, rolnula skoro top, akorat ten jeden random tam ma nakejch par fire resist... ale ja bych byl stastnej i za takovej drop, rikala ze se podobnej prodava za 5,5M. asi zavedu ze me bude platit goldy za pronajem uctu :-D
edit: jen mala zajimavost, tak se prodal za 8M a hned na to sem ho nasel v RMAH :-) ja jen tak ze zvedavosti kouknul zda ho nekdo hned nekam neprsknul (bud to nebo nekdo dropnul uplne stejnej a dal ho do aukce zrovna kdyz se prodal ten Pavčin
edit: jen mala zajimavost, tak se prodal za 8M a hned na to sem ho nasel v RMAH :-) ja jen tak ze zvedavosti kouknul zda ho nekdo hned nekam neprsknul (bud to nebo nekdo dropnul uplne stejnej a dal ho do aukce zrovna kdyz se prodal ten Pavčin
Tak dneska sa zacina turnaj tak sa pripravte ze to spustim okolo tej 17-18tej ok? Drzim palce kazdemu. Nech vyhra ten najlepsi
aewin co stalo ze si prehral a ze 5:0? Som si myslel ze to bude dobre vyrovnany suboj dvaja monkovia