Příspěvek
od Grammator » 13.03.2013, 17:44 hod.
Svět je divnej... mě diablo baví prostě a jednoduše z té dětské radosti z masakrování Démonů... že občas něco padne je hezký, potěší to... ale tyhle věčný stížnosti nechápu...
když sem byl malej a měl sem hračku, co mě přestala bavit, uklidil sem jí do krabice a nehrál si s ní, dokud sem na to neměl chuť, dneska bych ale asi měl jí vzít, vyjít s ní na ulici, každému jí ukazovat a tvrdit o ní, že je úplně k ničemu, že výrobce je pako, protože vyrobil takovej krám, pak bych naklusal do fabriky kde jí vyrobili, a tam jim jí omlátil o hlavu, jaktože mě přestala bavit a proč jí nepřidají na bok kolečko takhle, a ne onak, protože by mě jistě bavila déle...
hergot tak když mě hra nebaví tak ji přestanu hrát a nemusim se tu sáhodlouze vysvětlovat, proč je hra tak blbá... opovažte se někdo tvrdit, že ta hra není blbá, protože kdyby nebyla, tak bych jí přece ještě hrál no ne? Ty si myslíš že Diablo je dobrá hra? tak si pomatenec a naivní pitomec co nechápe globální spiknutí korporací, které plivou crapy jen aby si nahrabaly peníze, a radši se jdi zahrabat...
A teď k Diablu... Jediná chyba co na něm vidím je hyperinflace, v tomhle směru mě potěšila nedávná možnost Marquise gemů, jelikož se skutečně našli (pardon) pitomci, co ho postavili... čekal sem, to ale ne v takovém počtu... myslím že všechno co dokáže odvádět peníze ze hry je skvělé, akorát ty crafty mohly být, pravda, dražší...
Co se týče nerfů a nastavování hry monster powerem, nebo nastavení obtížnosti, tak je dle mě vše v pořádku... však pokud to někomu připadá moc lehké tak ať sundá pár ze svých high end itemů a rozjede to... že dřív bylo inferno těžší? nebylo, jen byl dobrej ten, kdo měl 40k dps, dneska na MP10 byste si s tím škrtli ještě méně než dřív na inferno... kdo tvrdí že hra je snadná ať si rozjede char znova a hraje jen sám a nepoužívá AH, ono to bude vypadat hned jinak... když tam každej běhá v top gearu a pak brečí že je to snadné, tak to je pitomost... jinak by ten gear přece neměl smysl...
nevím, nechápu, nerozumím...
mě pořád baví prostě zabíjet monstra, pořád mě baví chodit i akty 1,2,4 i když tam není tolik monster, prostě proto, že mě baví hrát Diablo, baví mě kosit démony, baví mě běhat se svym charem po Sanctuary a hledat mu nějaké ty nové předměty... prodávám za eura a jsem za to rád, protože nemám tolik goldů a tím pádem ani nemám tak dobrej gear a tak se stále ještě občas stane, že najdu nebo vycraftnu něco, co se mi hodí, a to je pak teprve pocit, a to mám v podstatě jeden pořádnej char... kdepak, mě Diablo jentak bavit nepřestane... vadí to někomu?
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook