Diskuze o stavu D3

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
sklb
Burning Soul
Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od sklb » 11.03.2013, 19:38 hod.

Nepehath píše:Ahoj,
já jsem začal znovu hrát, měl jsem pausu kvůli jiným povinnostem, hra mě baví. Jen bych se chtěl zeptat, těm co se nelíbí a pořád porovnávají s diablo II, jaký je mezi nimi rozdíl? Diablo II jsem tehdy moc nehrál, jen odpočinkově, protože jsem dlouho hrával BG, což je pro mě plnohodnotné RPG, a taková se už dneska bohužel nedělají.
"Nedelaji" ich mozno mainstreamove corporacie. Plnohodnotnych RPG bude coskoro viac ako dost aby zasytili kazdeho takehoto fanusika. :)
Len priklad co mozes cakat v buducnu. Vsetko su to hry ktore vyrobili ludia z overenych firiem co robili Fallout, Ice wind dale, planescape torment, Ultima.
http://www.kickstarter.com/projects/obs ... y?ref=live
http://www.kickstarter.com/projects/por ... ref=search
http://www.kickstarter.com/projects/inx ... 2?ref=live
http://www.sector.sk/novinka/73010/shad ... -sveta.htm

z tych co uz su vydane by som odporucil legend of grimrock, len to je trosku ine rpg. dungeon klasicky
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 11.03.2013, 19:49 hod.

esopeso píše:
Blizz si musi byt seksakramentsky jistej ze to co oni officialne vydaji nepobouri komunitu a nebo to nebude mit negaitvni vliv na celou hru.
Robis si srandu? Blizzard ti moze s*at celu komunitu. Jemu ide len o peniaze. neviem ci si to neuvedomujes, ale blizzard uz prakticky ani neexistuje. Je to activision, notoricky znama firma ktora 7 rokov vydava jednu a tu istu hru s inymi prostrediami s podobnym systemom a ryzuje, ryzuje a ryzuje. manazer Activision Robert Kotick je notoricky znamy svojim nezaujmom o hernu komunitu a zaujmom o ZISK a jeho komentare smerom k hracom a hram su ""Legendarne"". ked vies anglicky preloz si. mne sa to nechce, ale uvediem to sem aby ste vedeli akym smerom sa D3 pobera..

Kód: Vybrat vše

The goal that I had in bringing a lot of the packaged goods folks into Activision about 10 years ago was to take all the fun out of making video games.
https://encyclopediadramatica.se/Bobby_Kotick
http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Kotick
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 11.03.2013, 20:29 hod.

Vše tedy asi mělo zůstat u Condoru, že? (snad na diablo foru nemusím vysvětlovat, co je tato firma zač :D)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 11.03.2013, 20:41 hod.

heh?:p vyvoj techniky je jedna vec. Vyvoj bussinesu druha. Pozri aj dnes existuju firmy ktore aj zarabaju aj ludi svojimi produktami. Len ich je trosku menej ako v minulosti lebo momentalne je trend trosku iny.

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 11.03.2013, 20:48 hod.

Ano, vím jak to myslíš ;)

Condor by se tehdy na moc nezmohl, kdyby neměl materiální podporu Blizzardu... o tom žádná ;)

Tím jsem chtěl jen říci, že je mnohem lepší když hru vytváří pár nadšenců než celá korporace ;)
Obrázek

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 11.03.2013, 21:20 hod.

boze, ja som cital, ze comodor :))
Ale mas pravdu vo vsetkom.

esopeso
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 12.03.2013, 08:51 hod.

sklb píše:
esopeso píše:
Blizz si musi byt seksakramentsky jistej ze to co oni officialne vydaji nepobouri komunitu a nebo to nebude mit negaitvni vliv na celou hru.
Robis si srandu? Blizzard ti moze s*at celu komunitu. Jemu ide len o peniaze. neviem ci si to neuvedomujes, ale blizzard uz prakticky ani neexistuje. Je to activision, notoricky znama firma ktora 7 rokov vydava jednu a tu istu hru s inymi prostrediami s podobnym systemom a ryzuje, ryzuje a ryzuje. manazer Activision Robert Kotick je notoricky znamy svojim nezaujmom o hernu komunitu a zaujmom o ZISK a jeho komentare smerom k hracom a hram su ""Legendarne"". ked vies anglicky preloz si. mne sa to nechce, ale uvediem to sem aby ste vedeli akym smerom sa D3 pobera..

Kód: Vybrat vše

The goal that I had in bringing a lot of the packaged goods folks into Activision about 10 years ago was to take all the fun out of making video games.
https://encyclopediadramatica.se/Bobby_Kotick
http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Kotick

Nevedel jsem doted jaka je presne struktura firmy Blizzard :-) Myslim ze mate pravo na to byt nastvany.
Muj nazor byl pohled na firmu ci spolecnost jako takovou .TO ze jsem zminoval blizzard je moje chyba.Mam prehled o tom jak funguje velka firma o hodne zamesnancich takze mi je jasne jak funguji schvalovaci postupy navrhu atd atd....takze proto si rikam jestli ty dobry napady funguji jako u nas v praci tak se nedivim ze je Diablo tam kde je :-)
Myslim si ze o zisk jde hlavne VSEM FIRMAM A SPOLECNOSTEM KTERY NECO VYDAJI.TOHLE NENI PROBLEM JENOM BLIZZARDU.
Znova opakuji chapu ze jste Na***** protoze jako starsi hraci jsme videli tu hru nekde jinde stejne jako ja kdyz jsem zacinal u D1 a D2 . JE to skoda a podraz na komunitu ale hold co muzem udelat my hraci ?! Muzem neco udelat proto to aby se to zmenilo ??! :_(
Myslim ze ne :_(
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 12.03.2013, 18:31 hod.

tak je jasne, ze kazdemu ide o zisk. To je predsa podstatou kapitalizmu, len blizzu uz ide len o ten zisk za kazdych okolnosti na ukor vsetkeho ostatneho a to je ten problem. ;p
Mozme urobit akurat jednu vec a to prestat podporovat danu firmu. Predsa ked so znackou nie som raz spokojny, druhy krat si uz od nich vec nekupim a ked tak spravi viac ludi donuti ich to sa nad sebou zamysliet. (co sice pochybujem :))
Tak ci tak stale su tu firmy ktore si nase peniaze za dobru pracu zasluzia.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 13.03.2013, 15:09 hod.

U D3 došlo k jedné děsné chybě, ačkoli on asi v té době ani Blizz nevěděl co dál - inferno mělo za jakýchkoli okolností zůstat výzvou, ne procházkou jako je nyní :!: Sice to bylo trochu deprimující několikrát umřít na každé elitě, ale tak to má být - při přechodu z aktu do aktu jsme většinou zjstili, že to na nemáme a třebas i měsíc jsme museli farmit předchozí akt, abysme se hnuli po vylepšení gearu dál. A když jsem pokořil v partě Diabla na inferno v 1.0.3 patchi, měl jsem pocit, že jsem king :D Pak přišly nerfy a najednou můj wiz byl schopen farmit akt3 sólo a s dalšími nerfy ještě pohodověji. Paragony a HF ring na chvíli zabavil, craft taky, ale fakt trochu málo a dlouho to nevydrží, spíše se celou dobu od vydání lepí záplaty než že by se vylepšovalo a přidávalo :{
Ostatně můj friendlist už je převážně offline, a já se ani nedivím...
Mám paragon 100 wize, paragon 50 barbara s pěkným HF ringem a krásnejma vycraftěnejma itemama (a gearem za 600M), zvládám s ním MP10 a co dál? Farmit ten crap pořád dokola? Podobně ztratili motivaci skoro všichni z mých přátel, ti zbylí většinou začínaj novej char či HC, ale to asi už moc nepomůže, hra už se prostě vyčerpala a nějaký boost je v nedohlednu :roll:

Boris
Fallen Shaman
BattleTag:Cecák#2119

Příspěvek od Boris » 13.03.2013, 15:24 hod.

a kolko mas nahratych hodin ?
predpokladam ze okolo 700 a za tie prachy ... (ja ho mam za AP takze zadarmo)
Samozrejme ked sa AH alebo RMAH pouziva ako prostriedok nie pomocku na gearovanie velmi skoro sa jedinec dostane do situacie ked mu nema co padnut vsetko su crapy hra je hodne lahka, padaju sracky , pridajte si oblubenu frazu
gear za 600m .. na svojeho barbara som minul maximalne 20m a zijem si celkom na urovni s vlastnymi dropami

manusky11
Gorebelly
BattleTag:fionka#2610

Příspěvek od manusky11 » 13.03.2013, 16:52 hod.

Tyckin píše:....
Úplne suhlasím,ale zoberr si,keby aj povôdné Inferno nechali Infernom.Myslíš,že dnes by si ho nedával s prstom v nose?Ja myslím,že ano a už by si dávno nemal prečo hať.To,ze pridali MP,HF a paragony,zase znásobilo čas,ktorý pri hre môžme stráviť.Z mojho pohladu,jednoznačne dobrý krok.
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 13.03.2013, 17:44 hod.

Svět je divnej... mě diablo baví prostě a jednoduše z té dětské radosti z masakrování Démonů... že občas něco padne je hezký, potěší to... ale tyhle věčný stížnosti nechápu...

když sem byl malej a měl sem hračku, co mě přestala bavit, uklidil sem jí do krabice a nehrál si s ní, dokud sem na to neměl chuť, dneska bych ale asi měl jí vzít, vyjít s ní na ulici, každému jí ukazovat a tvrdit o ní, že je úplně k ničemu, že výrobce je pako, protože vyrobil takovej krám, pak bych naklusal do fabriky kde jí vyrobili, a tam jim jí omlátil o hlavu, jaktože mě přestala bavit a proč jí nepřidají na bok kolečko takhle, a ne onak, protože by mě jistě bavila déle...

hergot tak když mě hra nebaví tak ji přestanu hrát a nemusim se tu sáhodlouze vysvětlovat, proč je hra tak blbá... opovažte se někdo tvrdit, že ta hra není blbá, protože kdyby nebyla, tak bych jí přece ještě hrál no ne? Ty si myslíš že Diablo je dobrá hra? tak si pomatenec a naivní pitomec co nechápe globální spiknutí korporací, které plivou crapy jen aby si nahrabaly peníze, a radši se jdi zahrabat...

A teď k Diablu... Jediná chyba co na něm vidím je hyperinflace, v tomhle směru mě potěšila nedávná možnost Marquise gemů, jelikož se skutečně našli (pardon) pitomci, co ho postavili... čekal sem, to ale ne v takovém počtu... myslím že všechno co dokáže odvádět peníze ze hry je skvělé, akorát ty crafty mohly být, pravda, dražší...

Co se týče nerfů a nastavování hry monster powerem, nebo nastavení obtížnosti, tak je dle mě vše v pořádku... však pokud to někomu připadá moc lehké tak ať sundá pár ze svých high end itemů a rozjede to... že dřív bylo inferno těžší? nebylo, jen byl dobrej ten, kdo měl 40k dps, dneska na MP10 byste si s tím škrtli ještě méně než dřív na inferno... kdo tvrdí že hra je snadná ať si rozjede char znova a hraje jen sám a nepoužívá AH, ono to bude vypadat hned jinak... když tam každej běhá v top gearu a pak brečí že je to snadné, tak to je pitomost... jinak by ten gear přece neměl smysl...

nevím, nechápu, nerozumím...

mě pořád baví prostě zabíjet monstra, pořád mě baví chodit i akty 1,2,4 i když tam není tolik monster, prostě proto, že mě baví hrát Diablo, baví mě kosit démony, baví mě běhat se svym charem po Sanctuary a hledat mu nějaké ty nové předměty... prodávám za eura a jsem za to rád, protože nemám tolik goldů a tím pádem ani nemám tak dobrej gear a tak se stále ještě občas stane, že najdu nebo vycraftnu něco, co se mi hodí, a to je pak teprve pocit, a to mám v podstatě jeden pořádnej char... kdepak, mě Diablo jentak bavit nepřestane... vadí to někomu?
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 13.03.2013, 18:00 hod.

Tak pod to se podepíšu
Obrázek

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 13.03.2013, 18:20 hod.

Grammator píše:Co se týče nerfů a nastavování hry monster powerem, nebo nastavení obtížnosti, tak je dle mě vše v pořádku... však pokud to někomu připadá moc lehké tak ať sundá pár ze svých high end itemů a rozjede to... že dřív bylo inferno těžší? nebylo, jen byl dobrej ten, kdo měl 40k dps, dneska na MP10 byste si s tím škrtli ještě méně než dřív na inferno... kdo tvrdí že hra je snadná ať si rozjede char znova a hraje jen sám a nepoužívá AH, ono to bude vypadat hned jinak... když tam každej běhá v top gearu a pak brečí že je to snadné, tak to je pitomost... jinak by ten gear přece neměl smysl...
S tou obtížností máš pravdu, ale problém je podle mě někde jinde. Jak už jsem tady psal, v patchi 1.0.5 se poměr DMG/HP mobů posunul špatným směrem, tzn. menší damage a vyšší HP. To podle mě ubralo hře dost na zábavnosti. Samozřejmě, že si můžu nastavit vyšší MP, nebo jít s horšími itemy apod., ale ten poměr už mi nikdo zpátky nevrátí. Mě osobně to teď přijde takový jalový a málo akční. To je to, co mě na dnešním D3 nejvíc štve...

Jinak se vším ostatním souhlasím.
Obrázek

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 13.03.2013, 20:04 hod.

u toho chápu snahu blizzu zbavit chary závislosti na def skillech, sice to přidalo těm odolnějším buildům, ale zase to otevřelo dveře některým novým...
Diablo profil
Facebook

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 13.03.2013, 20:47 hod.

D3 je přeci o farmě a dropu, takže proč se mordovat s vysokým MP, když na dropu nejsem odměněn? Na MP10 dostanu cca dvojnásobek itemů co na MP1 a zabíjím to 20-30x pomaleji, a (ne)kvalita stejná, to se vážně vyplatí :D Takže většina lidí běhá MP1-3 což je procházka, nicméně nejefektivnější procházka, jak toho nejvíc najít.
Ano, nahráno mám přes 1000h a alespoň polovinu času jsem se nenudil, ale teď už chybí prostě motivace. Začínám křováka, ale asi mne to dlouho nezabaví. Snad HC by mi mohlo trochu zvednout adrenalin :twisted:
Obtížnosti normal, nightmare a hell lidi s novejma charama spíše probíhaj či se nechaj protáhnout, popř. na lvl44 koupěj poníženou zbraň s tím, že zábava začíná až na ifernu. Jenže když je v základu tak lehké, je to trošku divné :{

A že bych s tímhle gearem za 600M dával i to původní inferno hravě? Asi ano, ale asi bych takový gear neměl - v těžkém infernu (jak původně mělo být a bylo) by totiž farma nebyla taková zívačka jako nyní, trvalo by to pěkně dlouho, více úmrtí a oprav, méně nalezených itemů = méně goldů = slabší gear, tudíž by člověk tak brzo nedosáhnul na ten supergear co dá MP10 :wave: Možnost obchodu a klikaře co jim padne uberdrop po 100h hraní pomíjím :D

zumik
Quill Rat
BattleTag:Zumik#2114
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zumik » 13.03.2013, 22:39 hod.

Jen pro ty, kteří si myslí, že inferno je pořád stejně těžké, jen máme lepší výbavu a proto se nám zdá jednoduché. Ano máte pravdu, je jasné, že to tak musí být, ale není to jediný důvod. Když jsem hrál D3 po vydání, tak jsem se zasekl v ACT1 a s aukcí i bez aukce jsem se prostě dál nepohnul. Dal jsem si přes léto pauzu a začal hrát naprosto od znova v řijnu. A světe div se, bez aukce jsem s kamarádem inferno bez větších problémů dohrál. A to jsme ani nemuseli nikde farmit itemy, prostě jsme plynule pokračovali dál, jo občas to skřípalo, ale ve srovnání s infernem krátce po vydání to bylo naprosto něco jinýho. A pokud mi tu někdo bude tvrdit, že to není pravda, tak potom by jste se opravdu měli sundat tu růžový brýle.

matzanivs
Quill Rat
BattleTag:matzanivs#2766

Příspěvek od matzanivs » 14.03.2013, 00:28 hod.

Těžký Inferno:-3 dny mi nevypadla ani jedna legendární věc, asi je to tím novým patchem ale podle mě je logický že čím vyšší MP tím lepší věci by měly padat-obtížnost bych nechal tak jak je, proč není v options nastavení filtru na sbírání jen legend a zlata.Aukce je přecpaná setovejma uber-věcma za miliardy a jediný co mi vypadlo za skoro rok hraní jsou moje dvě zbraně který používám.málo druhů věcí,málo lokací, málo úkolů,málo goldů, málo hráčů, co můžou do tý super bombastický hry jít s tebou. matzanivs#2766
Obrázek

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 14.03.2013, 05:51 hod.

Zumik: neboj, já se tam zasekl taky, ale zkoušel sem to dál a farmil Butchera jak o život, úspěchem bylo že sem sundal Maghdu... ono šlo spíš o to, že sem tam všichni zasekli a byl to moc velkej skok v obtížnosti, a ti co pořád tvrdí že tím blizz zkazil hru by si měli uvědomit, že frustrace odradí daleko více hráčů než nízká obtížnost, vždyť ty sám, jak si řekl, jsi příkladem ;)
Diablo profil
Facebook

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 14.03.2013, 06:37 hod.

V plánu Blizzardu snad bylo, aby inferno dohrálo jen pár vyvolených, ne? :roll:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“