Diskuze o stavu D3

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Y0G1
Burning Soul
Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Y0G1 » 07.03.2013, 19:42 hod.

Foebane:

Precitaj si to znova a pouzi mozog. Nic take som nenapisal

Drakkari
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Drakkari » 07.03.2013, 19:54 hod.

jedeš stále první založenou postavu v PoE jo Vozi? pochybuji :D

Vozi

Příspěvek od Vozi » 07.03.2013, 20:16 hod.

Prvni postavu jsem dostal vylozene jenom do A2 normal na rozkoukani. A zalozil druhou, kterou hraji doted a tam uz jsem premyslel detailne uplne nad kazdou volbou. A nejake rozhodnuti mne jeste cekaji. Ted se snazim spocitat jestli bude lepsi vzit pasivku, co mne veskery evasion rating prevede na armor nebo nahazovat armor do tezkych chvili jenom pres ty granite flasky, co daji cca 5s buff. Je to alchymie, tak ale mam nasetreno 15 respec bodu a nasel jsem i par orb of regret, ktere taky daji respec bod. Takze nejake mini upravy a testy jdou delat. Neni to ale na zadne zasadni zmeny. To je lepsi nova postava.

Mam co delat nez dosahnu toho vysneneho lvlu 100, kdyz kazda smrt s penalizaci -15% expu (kdyz ma clovek treba 50% k dalsimu levelu, tak po smrti ma 35%) posune cloveka i nekolik hodin a pozdeji i dnu zpet. Jsem momentalne lvl 75 a opravdu se to brutalne zpomalilo to expeni. Pritom dalsi levely nejsou jenom kosmetickym bonusem. Na mne tam cekaji v pasivnim strome zcela zasadni body jeste, ktere radikalne zmeni gameplay. Strasne mne lakaji i dalsi buildy a postavy a hold mam poradnou porci zabavy pred sebou.

Ale tak beru to, ze to kazdeho bavit nemusi. Mne taky treba D3 bavilo cca 2 dny po patchi 1.0.7, kdyz jsem oprasil sveho monka. Ale chybi mne tam nejaky hlubsi vyznam to hrat. Honit DPS na diabloprogress mne nejak nenaplnuje.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 07.03.2013, 22:22 hod., celkem upraveno 1 x.

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 07.03.2013, 20:23 hod.

preco sa tu pise o nejakom poe koho to tu zaujima? nikoho...Vozi na co to sem vsetko pise? my si tu chceme precitat o DIII a nie o poe.

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 07.03.2013, 20:28 hod.

relic mna a mnoho inych to zaujima lebo PoE je skvela hra naviac voziho prispevky to je proste radost citat..Zatial co to co pisu nasi dvaja humoristi Drakkari a esopeso to sa neda nazvat inak nez cista provokacia a pokusy o flame pretoze neverim ze to co pisu o mrtvej hre ako je Diablo 3 mozu mysliet vazne :lol:
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 07.03.2013, 20:34 hod.

Když něco nedokážeš pochopit, tak je to automaticky provokace? nepovídej..

no tak si to PoE užijte, pro mě je to zmršený nehratelný paskvil, ale beru že to může nějaký geeky brát.

Vozi

Příspěvek od Vozi » 07.03.2013, 20:43 hod.

No predevsim tady chodi lidi, kteri jsou fanousci Diabla a urcite vsichni prali uspech i Diablu 3. Za celou dobu tu byl jenom jeden jedinec (nick Ondra), ktery plival na vsechny a vsechno kolem. Nechapu proc by nekomu mohlo vadit nejake srovnavani a otevrena diskuze. Delat z takovych veci tabu jenom tvori dusno a rozdeluje a nici komunitu. Kazdy od hry cekal neco jineho, kazdeho oslovila jinym zpusobem a kazdy ma i jine ocekavani ohledne dalsiho vyvoje. Az budeme zit v Matrixu, tak tenhle problem mozna odpadne a vsichni budeme spokojeni.

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 07.03.2013, 20:58 hod.

Drakkari píše: no tak si to PoE užijte, pro mě je to zmršený nehratelný paskvil, ale beru že to může nějaký geeky brát.
jsou tam super vychytavky,treba proto,abys zjistil "gem level" (nebo co to presne bylo),musis napsat prikaz pri nakliknutym itemu do chatu,tusim ze to bylo /itemlevel nebo tak neco...proste jak z roku raz-dva...ale kdyz se to nekomu libi,proti gustu zadny disputat

ta hra je tak strasne retro,az me ani nebavila,tim ovsem nerikam,ze je spatna,svoje priznivce si najde,stejne jako ma svoje priznivce diablo 3

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 07.03.2013, 21:12 hod.

Třeba v Diablu loot vyletí z monstra hodí 3x efektní flip ve vzduchu a pak s grácií a dobrým zvukem dopadne na zem. V PoE to udělá jen plp, a na zemi je dveste kravin přes než není vidět na krok. No a jako bonus, spoluhráči ti to ještě poberou :D Zlatý Diablo!

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 07.03.2013, 21:14 hod.

D3 mě bavilo, nejvíc když byl na serverech patch 1.0.3
Od té doby prošlo D3 hodně velkým zlehčením a nemám dále motivaci hrát... možná se k D3 vrátí, až mi dají důvod hrát ;)

PoE jsem chvíli hrál, nechytlo mě, jsem prostě zvyklý na vyšší akčnost (možná špatný build, možná jsem to hrál krátkou dobu - netvrdím, že to je špatná hra, jen mi nesedí)

D3 vypadalo v prvních verzích dobře... pak se to začalo zhoršovat a hraní zjednodušovat... od hellu jsem čekal hell a od inferna inferno... v nynější verzi však inferno dosahuje obtížnosti sotva nightmaru :(

Jinak buildy ať už v D2, D3 nebo PoE jsem si vymýšlel výhradně sám... žádné rady z internetu ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 07.03.2013, 21:46 hod.

som tu preto lebo sa mi paci DIII a nie poe keby sa mi pacilo tak som na fore tam a citam o tom...:)

Y0G1
Burning Soul

Příspěvek od Y0G1 » 07.03.2013, 23:01 hod.

Drakkari:

Dvesto kravin a bielych itemov ktore maju svoje vyuzitie .

Relic ma pravdu Poe ma svoje vlakno tam treba pisat a nie to zacinat zase porovnavat.

Edit: Vozi chod do talentu zmenit evasion na armor neolutujes ;)

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 07.03.2013, 23:44 hod.

Red Eagle píše:Zatial co to co pisu nasi dvaja humoristi Drakkari a esopeso to sa neda nazvat inak nez cista provokacia a pokusy o flame pretoze neverim ze to co pisu o mrtvej hre ako je Diablo 3 mozu mysliet vazne :lol:
Nemyslis, ze aj to je provokacia trosku? :D

YOG1: jj evasion na armor som pouzival, luxus na Rangerovi. Tiez odporucam.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 08.03.2013, 08:40 hod.

Red Eagle píše:relic mna a mnoho inych to zaujima lebo PoE je skvela hra naviac voziho prispevky to je proste radost citat..Zatial co to co pisu nasi dvaja humoristi Drakkari a esopeso to sa neda nazvat inak nez cista provokacia a pokusy o flame pretoze neverim ze to co pisu o mrtvej hre ako je Diablo 3 mozu mysliet vazne :lol:

Přestaň si mě brát do huby nerde. Můj názor je čistě objektivní a nic neobhajuji. To že mám kladný názor jak na Dia tak na Poe a pouze vám říkam at si klady a zapory pisete do vlakna o POE (kdyz ho tu kazdy prezentujete) tak tu TY budes psat takove s*acky. Prober se KID

A mimo to hraji jak POE tak DIA zaroven. Mam na to sve nazory klady i minusy.

A mezi nama ty jsi nenapsal doted nic uzitecnyho a prave ty svyma prispevkama siris flame ..... LOL
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 08.03.2013, 09:14 hod.

no u mna je to momentalne je zhruba tak, za diablo sem tam zapnem na hodinku vecer, zoberem nejaky rychly jednoduchy build s ktorym preletim vybrane lokacie svizne a pozbieram loot... na to obcasne zahratie uplna pohoda, za ten cas to nestihne nudit... to ale neznamena ze by som bol vyslovene "casual" hrac ktory vyhladava jednoduche hry a cokolvek zlozitejsie alebo komplexnejsie ho odradza... v hrach pravaze najviac oblubujem theorycraft a vela krat stravim viac casu pri vymyslani buildov a testovanim mechanik, nez samotnym gameplayom (vyborny priklad napr guild wars 1, kde som bol schopny hodiny vymyslat team build, ktory sme potom behom par hier zmietli zo stola... a druhy den som zacal vymyslat nieco nove... kto to niekedy hral trochu vaznejsie, vie co to znamenalo vytvorit super fungujuci build 8mych postav)... diablo toto neponuka, ta hra so svojimi mechanikami atd je proste strasne easy a je to skor taka "arkadovka"... to ale neznamena ze by to bola zla hra... ono je to celkom fun... len jednoducho neponuka taky content, ktory by napr mna udrzal dlhu dobu ingame... toto sa uz podla mna nezmeni ani patchmy ani datadiskom, nakolko to je hlavne o tych mechanikach a uprimne, tomu snad nikto neveri ze by to prekopavali... takze na vypnutie hlavy je d3 uplna pohoda, nic viac nic menej

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Příspěvek od Thulle » 08.03.2013, 09:22 hod.

Nuda, nuda, nuda - kdybych si měl vybrat mezi 200 hodinami nad diablem3 a studiem matematiky, tak matematika by to vyhrála. PC hry komplexně mají primární účel bavit a už tady to diablo 3 nesplňuje.

Na d3 mě extrémně odpuzuje koridor, jakým se hra ubírá (něco jako v CoD, kde nemáte žádnou volnost) a žádné RPG prvky (a to to má být RPG sakra!).
Obrázek

Red Eagle
Fallen Shaman

Příspěvek od Red Eagle » 08.03.2013, 12:06 hod.

esopeso ukludni sa :lol: sra..cky tu pises ty
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

destik
Quill Rat
BattleTag:Desty#2331

Příspěvek od destik » 08.03.2013, 12:46 hod.

já se taky přidám nepročital jsem to celé ale něco k obtížnosti včera jsem jel ubery mp10 s klukama a u smradocha a u kůůleho jsem si dal špejly do klavesnice
a šel jsem pryč xDDDDD ješte musím vychytat tlačitko myši a fakt u toho nemusim byt asi tak k obtížnosti xDDDD

co mě ale teď sere je Cryssis 3 na veterána xDDDD asi moje klávesnice dlouho nevydrží xDDDD
btw kdyby mělo diablo grafiku jako cryssis to by byly orgie
Naposledy upravil(a) destik dne 08.03.2013, 12:49 hod., celkem upraveno 1 x.

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 08.03.2013, 12:46 hod.

Red Eagle : Znova te prosim prestan na me reagovat a venuj se honeni sveho ega na nekom jinem, jelikož nejsi schopen se bavit o tématu v daném topicu a tvoje jedine prispevky co byly zde jsou totalne flame a mimo tema

Autor: Red Eagle » 06.03.2013, 21:41 hod.
vavik + 1

Autor: Red Eagle » 07.03.2013, 21:28 hod.
relic mna a mnoho inych to zaujima lebo PoE je skvela hra naviac voziho prispevky to je proste radost citat..Zatial co to co pisu nasi dvaja humoristi Drakkari a esopeso to sa neda nazvat inak nez cista provokacia a pokusy o flame pretoze neverim ze to co pisu o mrtvej hre ako je Diablo 3 mozu mysliet vazne
Autor: Red Eagle » 08.03.2013, 13:06 hod.
esopeso ukludni sa sra..cky tu pises ty
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Veverka
Fallen Shaman
BattleTag:Veverka #2573

Příspěvek od Veverka » 08.03.2013, 13:22 hod.

destik píše:já se taky přidám nepročital jsem to celé ale něco k obtížnosti včera jsem jel ubery mp10 s klukama a u smradocha a u kůůleho jsem si dal špejly do klavesnice
a šel jsem pryč xDDDDD ješte musím vychytat tlačitko myši a fakt u toho nemusim byt asi tak k obtížnosti xDDDD

co mě ale teď sere je Cryssis 3 na veterána xDDDD asi moje klávesnice dlouho nevydrží xDDDD
btw kdyby mělo diablo grafiku jako cryssis to by byly orgie

Hle na myš je nejlepší hrneček :) ucho dáš na tlačítko myši a můžeš jít robit co chceš :) já to takhle dělal u jiných her :)

Mě Diablo baví ale nehraju ho moc často :) a možná v tom má svoje kouzlo :) přeci jen je to věčinou chození jednoho místa pořád dokola takže když to zapnu na pár hodin týdně jsem spokjen :)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“