Možná se to tu už řešilo , ale nikde jsem to neviděl.(kdyžtak smažte)
Chci se jen zeptat jaký máte názor na padání itemů na různém MP.Je pravda čím větší MP tím lepší věc?
Já mám zatím zkušenost s tím že lepší (pro vás podprůmerná až průměrná věc) mi padla hned po 60lvl.Od té doby mi nic zajímavého nepadlo.
Mp0 nebo vyšší - lepší itemy?
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Soldier251#1488
Re: Mp0 nebo vyšší - lepší itemy?
Co ja jsem vypozoroval, mam teda para level 87 a chodim runy MP 5 - 7, tak na vyšší MP se mě předměty zdají být o trošku lepší, mají např více statů, i když jsem včera valil MP 7 a padli mě za večer 2 legendárky a obě byli levelu 60 a byl to naprostý propadák, ale rare předměty jsou podle mě lepší
Vyšší MP zvyšuje MF (magic find) který "ovlivňuje" kvalitu předmětu tím, že má předmět více affixů, ale jesli je to pravda...(na MP 10 mi padne item se 4 staty a na MP5 se šesti, v jakém je to poměru jsem ale nestudoval) Kvalitní farma je založena na čase a kolik toho stihne člověk pozabíjet. Ve výsledku pak člověk zjistí že na MP3 toho proběhne 3x tolik než na MP7 kde moby krájí déle. Dnes je potenciál dobrého dropu jen v leg/set věcech a ty padají opravdu stejné jestli jde čověk na MP2 - nebo MP7. Někdy to prostě padá, někdy ne. U legendárek jsou už staty předem dané a jejich výši už neovlivňuje nic takže pokud ti padne leg. věc na MP1 nebo MP10 obě mají šanci být dobré nebo úplně na ho...(pozn. většina leg věcí stojí vždy za nic. Je jen pár itemů vě hře které za něco stojí) člověk se musí rozhodnout co chce. Jestli honí paragon a potřebuje expy...vypatí se jít vyšší MP ale chce to vyzkoušet kolik je schopen třeba za hodinu hraní naexpit na určitý MP a vyhodnotit co je nejefektivnější, pokud chce věci na craft, tedy demonic essence vyplatí se jít na vyšší MP protože na nižší essence padají opravdu jen zřídka. To samé platí pro farmu uberů a částí Hellfire ringu. To jsou druhy věcí který se zvyšujícím se MP padají častěji. Pokud ti tedy jde pouze o hledaní itemů zvol nějaké nižší MP kde tě ani elity nebudou zdržovat a proběhni toho co nejvíc za co nejkratší čas. V ostatních případech zvol něco vyššího.
MP0 - v žádném případě nechodit, od MP1 výše mají všechny itemy šanci na roll statů jako u lvl63, takže když nízké MP, tak MP1 - ačkoli ono všechno žluté je stejně z 99,9% crap, tak je to fuk
Vyšší MP fakt neznamená lepší kvalitu, pouze o něco malinko větší šanci na to, že item bude mít více vlastností - tudíž v zásadě na MP1 a MP10 padá ten samý odpad
Kdyby tak vyšší MP zvyšovalo (třebas jen lehce) šanci na lepší roll itemů, to by panečku byla jiná motivace pachtit se s MP8
Takhle s barbarem na expy, itemy a essence běhám MP1-3 páč je to neefektivnější, hloupé...
Vyšší MP fakt neznamená lepší kvalitu, pouze o něco malinko větší šanci na to, že item bude mít více vlastností - tudíž v zásadě na MP1 a MP10 padá ten samý odpad
Kdyby tak vyšší MP zvyšovalo (třebas jen lehce) šanci na lepší roll itemů, to by panečku byla jiná motivace pachtit se s MP8
Takhle s barbarem na expy, itemy a essence běhám MP1-3 páč je to neefektivnější, hloupé...
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
V 1 a 2 actu musis zapnout mp1 aby itemy mely sanci na roll 63.
Ve 3 a 4 actu jsou i na mp0 mobove lvl 63, takze tam to zapinat nemusis.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ve 3 a 4 actu jsou i na mp0 mobove lvl 63, takze tam to zapinat nemusis.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz