A dost , končím s Diablem 3.Učinil sem tak z důvodu že prostě nemám nervy hrát hru která mi laguje na stroji který ji má rozchodit za všech předpokladů.Chodím runy přes THE KEEP (všechny patra) ,Areatt cratery , věže , s plnejma báglama musím do THE KEEP 1 a odtamtuď musím pěšky k portu do Bastion keepu (neni li v patřre Event vendor) , každý normální člověk se portne , udělám to já a hra mě bez slitování kopne.S výpomocí kamaráda se Diabloí 3 testovalo i na jeho PC s kterým se ten muj paskvil nemůže rovnat , Diablo bylo na SSD Disku a problémy byli ty samé co u mě tak jsme sepsali ticket ,pač moje angličtina je hrozná.Byl vypsán výkon počítače , teplota při zátěži jak na grafice tak na základovce , bylo vypsáno i jak se o počítač starám ,byl popsán problém a dodáno že i hry s mnohem větším HW narokem mi jdou bez škubu . Po 20 dnech mi přišel e mail který sem snad 10x otevřel a říkal si že to si snad musejí dělat pr*el ....na email mi odpověděli tím nejdelším možným způsobem jakým to jde ''Problém je u Vás , děkujeme za pochopení '' . Tohle jednání ať si strčej do prde** čekal sem nějaký odkaz na nějakou radu či pomoc nebo aspoň se dokousat kde je problém , ale to ne.Pokud sou všichni v Blizzard grupě taká hovada tak se nedivím že ta hra je tam kde momentálně je .K Diablu sem se vracel s doměnkou že zarelaxuju a že se nebudu nikam honit ale ono nejde ani to.Jestli si vážený Blizz myslí že si z jejich jednání sednu na svou hráčskou pr*el a budu se muset spokojit s jejich paskvilem který domrzačevali pár let tak se pletou.Byl jsem vždy k Blizzu shovívavý a přehlížel tunu chyb ale toto je moc.Hru si neužívám spíš sem pokaždé nasr** z 85 % nikdy nedokončím run pač mi to při největší pravděpodobnosti padne.Budu tady čekat reakce typu, tak táhni nikdo tě nedrží - ano je to pravda nedrží ale řekněme si na rovinu každý má svou oblíbenou hru a Diablo 3 jim u mě je teda byla.Diablofans budu nadále navštěvovat a o postavu se mi momentálně bude starat kamarád.Který je s nervama někde jinde než já , aspoň k této hře bych si přál bejt flegmouš

Tak lovu zdar a krásnej den , já se jdu momentálně uklidnit ven a nejspíš zas zabořím rypák do COD 2 na GP