Slizzard Bux aneb nervy v kýblíku
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
A dost , končím s Diablem 3.Učinil sem tak z důvodu že prostě nemám nervy hrát hru která mi laguje na stroji který ji má rozchodit za všech předpokladů.Chodím runy přes THE KEEP (všechny patra) ,Areatt cratery , věže , s plnejma báglama musím do THE KEEP 1 a odtamtuď musím pěšky k portu do Bastion keepu (neni li v patřre Event vendor) , každý normální člověk se portne , udělám to já a hra mě bez slitování kopne.S výpomocí kamaráda se Diabloí 3 testovalo i na jeho PC s kterým se ten muj paskvil nemůže rovnat , Diablo bylo na SSD Disku a problémy byli ty samé co u mě tak jsme sepsali ticket ,pač moje angličtina je hrozná.Byl vypsán výkon počítače , teplota při zátěži jak na grafice tak na základovce , bylo vypsáno i jak se o počítač starám ,byl popsán problém a dodáno že i hry s mnohem větším HW narokem mi jdou bez škubu . Po 20 dnech mi přišel e mail který sem snad 10x otevřel a říkal si že to si snad musejí dělat pr*el ....na email mi odpověděli tím nejdelším možným způsobem jakým to jde ''Problém je u Vás , děkujeme za pochopení '' . Tohle jednání ať si strčej do prde** čekal sem nějaký odkaz na nějakou radu či pomoc nebo aspoň se dokousat kde je problém , ale to ne.Pokud sou všichni v Blizzard grupě taká hovada tak se nedivím že ta hra je tam kde momentálně je .K Diablu sem se vracel s doměnkou že zarelaxuju a že se nebudu nikam honit ale ono nejde ani to.Jestli si vážený Blizz myslí že si z jejich jednání sednu na svou hráčskou pr*el a budu se muset spokojit s jejich paskvilem který domrzačevali pár let tak se pletou.Byl jsem vždy k Blizzu shovívavý a přehlížel tunu chyb ale toto je moc.Hru si neužívám spíš sem pokaždé nasr** z 85 % nikdy nedokončím run pač mi to při největší pravděpodobnosti padne.Budu tady čekat reakce typu, tak táhni nikdo tě nedrží - ano je to pravda nedrží ale řekněme si na rovinu každý má svou oblíbenou hru a Diablo 3 jim u mě je teda byla.Diablofans budu nadále navštěvovat a o postavu se mi momentálně bude starat kamarád.Který je s nervama někde jinde než já , aspoň k této hře bych si přál bejt flegmouš Tak lovu zdar a krásnej den , já se jdu momentálně uklidnit ven a nejspíš zas zabořím rypák do COD 2 na GP
Re: Slizzard Bux aneb nervy v kýblíku
Mudre rozhodnutie gratulujem ) Diablo III je odpad..
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
Takze, prave dnes som si kladol otazku, ci ide niekomu Diablo III bez lagov a prisiel som na to, ze minimalne 75% ludom hra seka... Mne ide celkom fajn, no hlavne zo zaciatku laguje, kym sa to vsetko nacita....
Kapo614 s tym suhlasim mna to tiez laguje na zaciatku a potom to ide celkom bez lagov, len niekedy to hodi taky sekundovy rollback inak to ide v pohode
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak jako nevim, ale abych nedokoncil hru, protoze me hra spadla se mi stane tak jednou za mesic.....
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Jj to vravia uz od vydania problem je u vas kgti fakt. Ako ssd pomoze ale stale niesom spokojny, komp mi ide na full hd tichucko, hra sa nacitava rychlo pohoda ale niekedy z nicoho nic sa vsetko spomali, tazko sa to opisuje ako keby ti niekto zatiahol rucnu brzdu v PC ... ja uz som sa s tym zmieril, mozno v buducnosti vyskusam ako to pojde na Intel/Nvidia a uvidim.
edit: ide leto, aj tak treba dat pauzu, zbalit nejake susky zhodit nejake kila , je to len hra
edit: ide leto, aj tak treba dat pauzu, zbalit nejake susky zhodit nejake kila , je to len hra
Ja nikdy zadne podobne lagy nebo padani nezazil v D3. Spise bych rady hledal na forech a googlil. Takove problemy by mne neodradily od hry, ktera by mne bavila. Zkus Path of Exile jako zbytek lidi, kteri od hry ocekavali vetsi customizaci postav a smysluplny end game.
- sayonara
- Fallen Shaman
- BattleTag:Sayonara#2326
Ja mam tiez silny stroj a na zaciatku ked sa cez zastavu portnem na niekoho tak to seka jak sialene a v 90% pripadoch sa objavim mrtvy. Ale potom mi to uz slape az na obcasny lag.
Problem je ze na SC mi to slape, ale akonahle sa napojim na HC tak chytam sialene dlhe lagy(aj pocas hry) ake v sc ani za cely tyzden nedostanem... V SC sa mi nikdy nestalo ze by ma to vykoplo z hry, na HC som mal uz asi 4-5 DC, nastastie to nikdy neskoncilo smrtou. V HC som uz chytil bug ze ma to hodilo do steny... U diabla som ripol koli bugu s pascami... je to sialene
Problem je ze na SC mi to slape, ale akonahle sa napojim na HC tak chytam sialene dlhe lagy(aj pocas hry) ake v sc ani za cely tyzden nedostanem... V SC sa mi nikdy nestalo ze by ma to vykoplo z hry, na HC som mal uz asi 4-5 DC, nastastie to nikdy neskoncilo smrtou. V HC som uz chytil bug ze ma to hodilo do steny... U diabla som ripol koli bugu s pascami... je to sialene
Nemám problémy s lagy ani výkonem, problém bude určitě v počítači a připojení.
btw ten PoE na tom musí být fakt hodně blbě, když to tu musí pořád někdo vytahovat a snažit se každej den rekrutovat hráče, i v tématech kde je to absolutní offtopic, a přitom taková brak hra
btw ten PoE na tom musí být fakt hodně blbě, když to tu musí pořád někdo vytahovat a snažit se každej den rekrutovat hráče, i v tématech kde je to absolutní offtopic, a přitom taková brak hra
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Někteří si vážně stojí na vedení .... ne připojenim to neni ...jak už sem psal bylo to zkoušeno u kamaráda na silném stroji SSD Disku a rychlostí internetu 40 mb/s a dělalo to uplně to samé.Prosím ještě ...rekrut na Po E si dělejte na forech které jsou rp tuto hru .Dík
Hmm to máš blbý potom no. Já mám připojení 512kb a 5200rpm hdd na starym notasu a nemám problémy, čert ví čím to může bejt. Mě vadí zaseklá aukce. Ale ta neomezuje hraní no. Ale tak CoD2 na GP je taky dobrej, ale BF je lepší
tak skonci a budes mat po probleme... my ostatni pokracujeme dalej...
Vozi: tebe snad platí za reklamu PoE že to tady každému pořád podsouváš.
Proč by měli řešit nějaké problémy PC hráčů, teďka makají na konzolové verzi a připravují se na nové ovečky. PC hráči už je zajímat nemusí, stejně jich moc není a až vyjde Diablo 3 na kozole, tak jich bude jen zlomek.
Tak tohle byl vysoce kvalitní hejt
preco ? ved Borgi ma pravdu )
Best Games na PC :
Když myslíš. Ale já s tím kategoricky nesouhlasím, a takováto kontroverzní tvrzení založená na konspiračních teoriích, tudíž neprokázaná a scestná jsou pro mě důkazem hnusného hejtu.
Samozřejmě, že Blizzard pracuje na zkvalitňování hry.
Samozřejmě, že Blizzard pracuje na zkvalitňování hry.
ctes foro na bnetu? sledujes pocet "public games" ve hre? sledujes ubyvajici komunitu zde? ...prvni mesic byl blizzard plnej statistik o poctu lidi kolik hraje,kolik jich doexpilo,kolik umrelo na hardcore,kdo uz dohral inferno...a ted? po roce ani jedina uverejnena statistika,kolik lidi hraje...a vis proc? protoze uz se nemaj cim chlubitDrakkari píše:Když myslíš. Ale já s tím kategoricky nesouhlasím, a takováto kontroverzní tvrzení založená na konspiračních teoriích, tudíž neprokázaná a scestná jsou pro mě důkazem hnusného hejtu.
.
vtipalku! kazdy asi hrajeme jinou hruDrakkari píše:Samozřejmě, že Blizzard pracuje na zkvalitňování hry.
netroufam si odhadovat pocty hracu ve hre, kazdopadne dneska v dopolednich hodinach jsem poprve opakovane nebyl schopny najit verejnou hru, snad jen nahoda...
osobne jsem zadne lagy ani jine problemy z hrou nemel proste me tak moc nerajcovala jako Diablo 2
Achievements: 7400 (92%)