Není kontakt mezi EU serverem
Dobrý den a zdravím všechny D3 playery.
Dnes 18.2 kolem 18:30 se mi z ničeho nic zjevilo ve hře - Disconnected / jako že jsem stratil spojení. Stává se mi to vcelku často že mi chvilku vypadne net. Ale teďka když jsem se pokoušel lognout tak to nešlo a pořád nejde. Při loginu mi naběhne tabulka že není spojení ať se podívám na Server Status zda jede. Jenže ani to mi nenaběhne... Internet mi jede jak má a taky i US server status naběhne. Ale EU prostě nic :/ ani na Armory EU se nepodívám. Prostě - Chyba při načítání stránky. ... Nevíte někdo co s tím:(? zkoušel jsem resetovat router i restartovat PC ale pořád nic. Prosím pomoc:)
Dnes 18.2 kolem 18:30 se mi z ničeho nic zjevilo ve hře - Disconnected / jako že jsem stratil spojení. Stává se mi to vcelku často že mi chvilku vypadne net. Ale teďka když jsem se pokoušel lognout tak to nešlo a pořád nejde. Při loginu mi naběhne tabulka že není spojení ať se podívám na Server Status zda jede. Jenže ani to mi nenaběhne... Internet mi jede jak má a taky i US server status naběhne. Ale EU prostě nic :/ ani na Armory EU se nepodívám. Prostě - Chyba při načítání stránky. ... Nevíte někdo co s tím:(? zkoušel jsem resetovat router i restartovat PC ale pořád nic. Prosím pomoc:)
Re: Není kontakt mezi EU serverem
mám naprosto stejnej problém, asi máme stejnýho providera internetu
Počkej, To jako vážně ?:D koukám že mě nenaběhne teďka ani TWITCH.tv .... no toto ?
to jako vážně odkud jsi?
twitch mi taky nejde, seznam a podobný kraviny jo. UE bnet ne, US jo.
twitch mi taky nejde, seznam a podobný kraviny jo. UE bnet ne, US jo.
Naposledy upravil(a) Quetak dne 18.02.2013, 19:07 hod., celkem upraveno 1 x.
Nová Paka - Královehradecký kraj:)
a sme doma....Jičín 15km
od koho máš internet?
od koho máš internet?
tam chodim na střední:):D ....se s tím asi nedá nic dělat viď:/ jen čekat...
Internet : Ryba
Internet : Ryba
tak to máš od někoho jinýho. Pravděpodobně je problém u jejich poskytovatele připojení a neuděláš s tím nic. Volal sem na můj servis a pokusí se to zjistit a zajistit aby to jejich provider neblokoval. Dělalo ti to někdy v minulosti? Mně to začalo až minulý týden po tom co můj poskytovatel přešel na jinýho poskytovatele - asi stejnýho jako má ten tvůj.
Nn, dneska poprvé:(... zkusím počkat do zítřka a kdyžtak taky zavolám na servis. Každopádně díky že ses ozval:) aspoň vím něco nového
No uvídime no, už mě ale s tímhle poskytovatelem dochází trpělivost (tohle nejsou jediný problémy), dávám mu měsíc a jestli se to nezlepší tak jdu k někomu jinýmu. Škoda, že není v baráku přípojka na telefon, hned bych šel do adsl a měl bych klid.
To já mám takovejhle problém poprvé ale dost mě to štve néé že bych měl jako po Diablu absťák ale mám:D...
tak pořád je tu možnost jít hrát na US
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Jojo adsl (vdsl) to je jina liga.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
A doufám že to půjde nějak udělat aby mi to zase šlo ? viďte :(
Pokud není poskytovatelem O2 nebo T-mobile... to je jedna velká katastrofa nestabilní.. : ))))Kuki10 píše:Jojo adsl (vdsl) to je jina liga.
¨když pevný internet tak jedině Upc.. : )
Už to jedééé !!! Johooo !:D Quetáku to je tím že si tam brknul určitě ! zase mi to frčí !:D dneska non-stop farma:D:) děkuju všem:)
jj taky už to jede
mít jakoukoli jinou možnost než wifi tak už ji dávno mam
mít jakoukoli jinou možnost než wifi tak už ji dávno mam
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Tak to se musim t mobilu respektive 02 zastat, ani jeden vypadek a to bydlim skoro na vesnici.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!