New craft items
Ty jseš strašnej kecal, nikdo tě craftit nenutí když nechceš, navíc hf ringy zaberou trochu více času než amuly.
R.I.P. 27.3.2014
Re: New craft items
Musim rict, ze craftovani me zatim hodne bavi. Uz kdysi jsem craftoval jako o zavod sekery a mece, i kdyz to bylo lehce prodelecne. Takze ted pro me hra ziskala novou stavu. Klidne do craftu nacpu par desitek milionu a verim, ze se nejaky amulet hodne povede a vyplati se mi to. Dva kousky uz k tomu nemely daleko, takze potencial to rozhodne ma.
Je to vyborne pro hrace no ah.
Akorat mohli na craft dat gemy co padaji na infernu,takhle je to blbe pro hrace no ah kupovat gemy kvuli craftu.
však si ty gemy můžeš ucraftit. Já ještě gem nekupoval, mám jich nasysleno dost z dropu.
Dneska sem zkusil par rolnutí a vypadnul mi tenhle... (mit tam misto inteligence rezisty, tak sem spokojeny)

No vidis, nedals za to ani milion a vysel ti vysledek, ktery se skoro vyrovna amuletu Tyckina za 163 M a tim jsi mu malem vyrazil ty brblaci argumenty z rukou.
No, ja se nemuzu dockat, az v sobotu a nedeli nafarmim stovku Demonic esenci a budu craftit amulety, az se ze me bude kourit.

-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
Já jsem z těch novejch craftů stejně prostě zklamanej... dělat stovky kousků a vyhazovat stovky craps.
Mnohem více by se mi to líbilo, kdyby měl amulet garantované vlastnosti u více slotů a byla tak vyšší možnost, že bude použitelnej. A to třeba za cenu extrémního nárůstu surovin/ceny.
Mnohem více by se mi to líbilo, kdyby měl amulet garantované vlastnosti u více slotů a byla tak vyšší možnost, že bude použitelnej. A to třeba za cenu extrémního nárůstu surovin/ceny.
Urcite by bylo skvele, kdyby existovala nejaka moznost vylepsovani klenotnika a kovare. Proste treba tak, ze za crafting jsem u klenotnika nechal 100 milionu, coz by se rovnalo +1% do affixu. Myslim to tak, ze je urcita sance, ze na amuletu bude Critical Hit Damage 100%. Pri normalnim craftingu by vyslo 65% a to jedno procento by mi udelalo 66%. To jsou veci, ktere se daji udelat a mrzi me, ze progress neni vubec zadny. Opet jako se vsim se snazi, aby vse bylo pouze a jenom nahodne. A to je presne to, co lidi stve. Stejne jako drop. Ona nahoda sice umoznuje vyrovnani sil mezi vsemi hraci, ale to je presne to, co clovek, ktery ma odehrano tisice hodin urcite nechce. Je to presne ten bod, na ktery vetsina hracu nadava (no progress) a to, ceho se Blizz zuby nehty drzi, asi kvuli AH a RMAH.
Takze nyni je to tak, ze s kazdym craftem jsem v podstate na nule. Sakra, klenotnik mi vyrobil uz 200 amuletu, je tedy logicke, ze by uz mel mit nejake zkusennosti a mohlo by se to alespon trosku zacit projevovat. Tim vyvojem klenotnika a kovare by crafting byl o mnoho zabavnejsi a zajimavejsi.
Reakce tipu, ze by vznikly prilis velke rozdily mezi TOP hraci a zbytkem je nesmysl. Ten rozdil tady totiz bude vzdycky, at udelaji co udelaji
Takze nyni je to tak, ze s kazdym craftem jsem v podstate na nule. Sakra, klenotnik mi vyrobil uz 200 amuletu, je tedy logicke, ze by uz mel mit nejake zkusennosti a mohlo by se to alespon trosku zacit projevovat. Tim vyvojem klenotnika a kovare by crafting byl o mnoho zabavnejsi a zajimavejsi.
Reakce tipu, ze by vznikly prilis velke rozdily mezi TOP hraci a zbytkem je nesmysl. Ten rozdil tady totiz bude vzdycky, at udelaji co udelaji

crafting ocení především hardcore hráči, já jsem z něj unešen....
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Presne, na hc je to brutalni spestreni.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
tak tomuhle já říkám dobrej roll statů amulet
- Kuki10
- Globální moderátor
Jaj, ten se me urco dneska povede.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
hmm to je amulet jedna basen.Tak takovy presne chcci a potrebuji :-D
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Ja som vycraftil amulet, wristy, rukavice a vysledok je taky: 15k+7k+6,8k dps boost, strata 8k hp, CC sa nezmenilo a CH trosku lepsie. Kto ich chce vidiet je to na Pančuške na bnet profile.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
vcera 88 amuletov a najlepsi.... -16 000 DPS 

nainstaloval som patch, nasiel prvu esenciu, skusil prvy craft a toto sa vyrollovavlo

- Azazelík
- Wraith
- BattleTag:Azazel#2270
zase sanca 1:25000 na dobry roll..rovnako ako na random random random roll pri drope itemov

HH, někdo prostě má a někdo ne ... 

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak hlavne vyhoda ze mas pevne danej vysokej jeden stat, to je vetsi sance jak u dropu.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!