patch 1.7 už zítra
kdyby chtěl někdo farmit ghoma v partě kvůli plánkům tak napište zatím chodím mp5 a celkem to padá
Re: patch 1.7 už zítra
Vyzkousel jsem nekolik runu na Ghoma MP4 az MP8. Demonicka esence mi padala porad stejne. Vetsinou tak 2-3 za run. Hned prvni planek Amulet of Dexterity. Treti planek na ruce s dexteritou. Takze spokojenost. Na AH se zatim prodavaji dost draze. Je to otazkou par dni a planek bude stat tak 100 goldu. Takze urcite to nema cenu kupovat, protoze to pada porad. Stejne jako ostatni planky.
Co se tyce craftu, tak zatim nic moc. Kazdopadne ruce vypadaji hodne dobre. Uz treti craft byl na DMG lepsi. Takze spokojenost.
EXPy leti neuveritelnou rychlosti, takze vyssi MP je ku prospechu. Myslim, ze cerveny gem, hellfire, atd dost postradaji smysl. Radeji se vyplati zvednout MP. Level 32 jsem udelal asi za 20 minut
Jinak po aktualizaci doslo docela ke slusnemu zdeseni. Goldy na RMAH totiz staly 0,01 EUR ) Ted jsou na 0,16. Skoda, ze jsem to nestihl, za euro mit 100 milionu goldu, to uz je hodne slusna nabidka
Co se tyce craftu, tak zatim nic moc. Kazdopadne ruce vypadaji hodne dobre. Uz treti craft byl na DMG lepsi. Takze spokojenost.
EXPy leti neuveritelnou rychlosti, takze vyssi MP je ku prospechu. Myslim, ze cerveny gem, hellfire, atd dost postradaji smysl. Radeji se vyplati zvednout MP. Level 32 jsem udelal asi za 20 minut
Jinak po aktualizaci doslo docela ke slusnemu zdeseni. Goldy na RMAH totiz staly 0,01 EUR ) Ted jsou na 0,16. Skoda, ze jsem to nestihl, za euro mit 100 milionu goldu, to uz je hodne slusna nabidka
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Goldy zase nejspis spadnou behem par dni, tydnu na minimum....
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Myslis, ze bude 1 milion goldu za 0,01 EUR? No nevim... vcelku by pak postradalo smysl neco farmit, protoze posbirat 100 milionu ve zlate z dropu je tak prace na 3-4 mesice (alespon pro me). A vymenit to za 25 korun? No to uz je hodne extrem. To teda goldy mohou rovnou odstranit uplne. Alespon z dropu )
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Vzhledem k botum bych se nedivil....at byla jakakoliv hranice, tak to dycky spadlo na minimum...
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Uvidime. Nove gemy a craft jsou tam pridany i z duvodu odcerpani goldu a gemu z obehu. Cas ukaze, jak to bylo uspesne.
Ohledně těch goldů je na oficiálním foru velká diskuze, kde si lidi stěžujou, že do gearu investovali hodně peněz a snížením cen goldů je teď úplně bezcenej. Žádaj od blizzardů urgentní fix...a dále, že ne US serverech zůstala nejnižší cena za 1m je 0,25 dollarů, tak proč na EU serverech snížili cenu na minimum. Pár lidí se ptá blizzardu jestli to není pouze bug a žádaj vysvětlení, ale zatím se k tomu nikdo nemá:)
jinak diskuzi najdete tady http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 646?page=8
sorry za OT
Funguje ten NV aj cez akty ako slubovali ? alebo sa nato vykaslali ?
Funguje ten NV aj cez akty ako slubovali ? alebo sa nato vykaslali ?
No já si myslím že je to chyba a oni řeknou něco ve smyslu že to chtěli uvolnit ale že se to nepovedlo.... . Mě to taky štve protože jsem v goldech utopil cca 1Oeuro a kdybych koupil až dneska tak mám milonů až to není hezké.
A štve mě že se dneska sousta lidí napakovala goldama a já nemohl protože jsem v práci :-(
A štve mě že se dneska sousta lidí napakovala goldama a já nemohl protože jsem v práci :-(
Podle mě udělali chlapci z NDR chybu:) Nevěřím tomu, že to takhle zůstane, protože jestli to tak nechaj, tak jim uteče hodně hráčů.. Bohužel jsem taky v práci jinak bych nakupoval goldy za eura a hned kupoval nejlepší věci za goldy a doufal bych, že se to co nejdřív vrátí zpět a ty věci bych prodával za 250 euro Docela dobrej šolich, ale je to risk:)))
Jinak plánky (amulety, spauldery, razorspikesy) nám v partě padaly i z elit. Udělal jsem přes 20 craftů amuletů. Neboostlo mě nic, ale některé kousky vypadaly zajímavě. Šance, že se rolnou najednou dva afixy z AS,CD a CC, bude asi podobná jako u hellfire ringu...
No i kdyby to opravili tak to zase strašně poškodilo hru :-(
A to že ty plánky padají jak na bežícím páse je taky hrozné.... . Farmeři to první den nafarmějí a za týden bude těch plánků tolik že bude stát pár goldů... . Nerozumím těm lidem v Blizzu... .
A to že ty plánky padají jak na bežícím páse je taky hrozné.... . Farmeři to první den nafarmějí a za týden bude těch plánků tolik že bude stát pár goldů... . Nerozumím těm lidem v Blizzu... .
Na to si taky lidi stěžujou... PvP je prý o ničem a čekali na to několik měsíců a po 5 minutách hraní maji všechny plánky a hra je opět nudná:) Cituju příspěvky z fora, jelikož jsem v práci a nemůžu to sám posoudit. Nehledě na to, že lidi farmí gear několik měsíců a teď si ho můžou koupit za pár euro v AH
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Goldy:
to j v pr***i toto, doufam, ze se urychlene napravi, jinak to muze snad celou hru rozlozit a totalne znicit, uz ted k tomu nema daleko. Je tady tolik farek, bugu, scammu, botu, duplingu a manipulaci s AH az hruza, sice chapu, ze je to masovka, ktera na sebe tyhle "veci" nalepi, ale co to hrace zajima...
Patch:
Fajn, planky a designy se uz ted nemusi farmit, je to neefektivni, stoji to par goldu, a do zitra, pozitri je to na uplnem dne.
Demonic essence je pekna vec, nejvice mi pada na nizsim MP, pac zabiju 5x vice elit a i pres nizsi % padne stejne vice DE.
XP bonus me donutil prejit z MP1 na MP2 (MP3 uvidim, budu si to testovat).
Odbarveni legs je ekl a tak jako by se tato feature ani nepridala...
... no co jeste, vycraftil jsem 10 amuletu (ja vim, neni to moc) a je to HF ring v bledemodrym :-)
PvP:
No comment
Zaverem:
Pro mne osobne se nic nemeni, hra je stejna jako pred patchem. A to mi celkem vyhovuje, proste normalka.
Zajimalo by me vase hodnoceni - ciste muj subjektivni nazor, tak at tady neskace nekdo jako certik (nebo diablo) zase
to j v pr***i toto, doufam, ze se urychlene napravi, jinak to muze snad celou hru rozlozit a totalne znicit, uz ted k tomu nema daleko. Je tady tolik farek, bugu, scammu, botu, duplingu a manipulaci s AH az hruza, sice chapu, ze je to masovka, ktera na sebe tyhle "veci" nalepi, ale co to hrace zajima...
Patch:
Fajn, planky a designy se uz ted nemusi farmit, je to neefektivni, stoji to par goldu, a do zitra, pozitri je to na uplnem dne.
Demonic essence je pekna vec, nejvice mi pada na nizsim MP, pac zabiju 5x vice elit a i pres nizsi % padne stejne vice DE.
XP bonus me donutil prejit z MP1 na MP2 (MP3 uvidim, budu si to testovat).
Odbarveni legs je ekl a tak jako by se tato feature ani nepridala...
... no co jeste, vycraftil jsem 10 amuletu (ja vim, neni to moc) a je to HF ring v bledemodrym :-)
PvP:
No comment
Zaverem:
Pro mne osobne se nic nemeni, hra je stejna jako pred patchem. A to mi celkem vyhovuje, proste normalka.
Zajimalo by me vase hodnoceni - ciste muj subjektivni nazor, tak at tady neskace nekdo jako certik (nebo diablo) zase
30 craftu STR amuletu, pomalu 5M v haj***,ani jeden amulet nenaroloval CC,1x se povedlo aspd(+5%) a CD 25% coz je uplnej odpad,zbytek byly k nicemu s kombinaci statu str+dex + int...takze z craftu se opet stava useless featurestomisco píše:Jinak plánky (amulety, spauldery, razorspikesy) nám v partě padaly i z elit. Udělal jsem přes 20 craftů amuletů. Neboostlo mě nic, ale některé kousky vypadaly zajímavě. Šance, že se rolnou najednou dva afixy z AS,CD a CC, bude asi podobná jako u hellfire ringu...
hned p otom jsem craftnul 15 hellfire ringu,na jejichz material jsem setril mesic...ani jeden s aspd,ci crit chance...
a hodnoceni?
well,f*ck you too,blizzard
Vyjadruj se slusne, dal uz nasleduje varovani a ban - Kuki
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Nezapomen pripocitat jeste linky, ktere lidi posilaji s amuletama, ktere se jim povedly a ktere, kdyz je zkouknu me boostnou od 20k dps
- to po takovych 50 craftech crapu potesi jeste vice
- to po takovych 50 craftech crapu potesi jeste vice
Uživatelské prostředí Battle.netu nyní zobrazuje kolik je hráčů online
tak kolik jich je ?D
tak kolik jich je ?D