Jak vám to padá?
Já beru jeden run jako jednu část z aktu
Odesláno z mého Xperia S pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Xperia S pomocí Tapatalk 2
Re: Jak vám to padá?
Tak trhám rekordy - dneska 4 legendárky během 5 minut A posledních 6 pokusů na klíčníky na MP6 mi dalo 6 klíčků, wow
Nicméně všechny legy na prd, odpad či se nepovedlo - echo 830dmg, lacuni bez critu...
Nicméně všechny legy na prd, odpad či se nepovedlo - echo 830dmg, lacuni bez critu...
Dnes mi to padalo fakt hezky: Lacuni s critem, Mempo bez critu, slušný IK pásek, dvě fisty, dva Strongarmy,The Grand Vizier ad. Okolo 15 kousků bych řekl. Akorát aukce je druhý den nějak zamrzlá. Přestože nasazuju spíše nižší ceny, nic se nechce prodat.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:martin#1246
david 123 nemusis mat kamosov blize ja mam priemer tak 10 za 5 hod takze tam mas skor neprajnikov
MOJ D3 Witch doctor MARTIN#1246
To nevim jak to delate ja prosel trikrat treti akt a nepadlo nic.A to mam jeste amulet s 40procentni sanci na magicke predmety a paragon + 135procent.
-
- Quill Rat
Po dnesku na mesic dopredu vysbirano ... Wizard hat (58),Fist weapon,Spirit stone,Ceremonial knife a Mighty belt dokonce 2x ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
A já dneska nic, krom klíču, 9x run na key, MP 6 a 7, 7x spadl, 0 leg/set, skoro celej 3akt na MP5 3x a 0 leg/set, PL 100, dávam to celkem rychle, žádný zdržování, nějakej blbej den :-( ale on je takovej celej týden, set nepad uz hooodně dlouho :-(
jak tak ctu tak jsem asi proklety.Jedu mp3 cca 250 mf za poslednich 30 hodin sem videl 1 setovku a 2 legendarky.Farmim klice kazdej klic 4-8 runu nez padne.
Tak otazka je kolikrat ten akt za tech 30 hodin projedes. Ja dnes zatim s 5 runu 1leg 2 set. projizdim tak 70% aktu s mf lehce pres 400
Posledny tyzden mi to nenormalne dobre pada, kazdy den tak 2 legendary, setovka.
Nechápu... jedu každej den Act 4, farmím Keywardena a za celej měsíc aktivního hraní barba mi nepadla jediná legendárka. Prostě i kdybych měl MF 1%, tak za tolik zabitých monster, otevřených truhlic a rozbitých váz by měla zákonitě padnout aspoň jedna. To i na normalu bez paragonů, NV a Fortune Shrine mi to padalo častěji než teď. Fakt divný. Sice mám MF s plným NV asi nějakých 130%, ale nevidět legendárku měsíc? Nějakej úchylnej nekromant nade mnou pronesl asi podělanou kletbu.
-
- Quill Rat
je to vazne o stasti ja neidem pod 5 leg za 5 hod dnes 3 hod 9 leg i set te prsten zunsimasa
MOJ D3 Witch doctor MARTIN#1246
Tak ja mel dnes prumer na drop legset 20minut, ale vsechno crap. Hlavne ze to pada, jinak bych se zadneho super dropu nedockal.
No zase tomu nejak preplo a uz mi padaju dokola spirit stone lvl 61, wandy a zaby pre WD... Helmu , sword, vlastne hocico na barbara som uz nevidel dobre 2 tyzdne... fak it idem si craftit amulet az kym mi nedojde zlato
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Dneska jsem za 45 min své dosavadní hry sesbíral 3 legendárky a setovku. A co je vůbec komické, vypadl mi klíč z goblina... nevím, jestli to je bug nebo teď budou klíče vzácně padat i běžně ve hře. Každopádně jsem se to nikde v note nedočetl.
- Speedy.hvr
- Fallen Shaman
K legendam/setovkam no comment ale ten klic z goblina mne teda zvednul to tam maji vazne takovy bordel v tom blizzu???
jaky si mnel NV popripade Mf kdyz padnul ten klic
jaky si mnel NV popripade Mf kdyz padnul ten klic
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Já myslim, že NV0 nebo 1, plný jsem neměl určitě.... připojil jsem se do hry v partě a bylo to hned na začátku. Chvilku jsme řešili, jestli to teď není normální. Ale informaci, že by byla u klíčů změna, jsme nikde nanašli.
Ale i kdyby to byl drobný bug, tak zrovna třeba malá šance na klíč z goblina, by asi nikomu nevadila :-).
Ale i kdyby to byl drobný bug, tak zrovna třeba malá šance na klíč z goblina, by asi nikomu nevadila :-).
- Speedy.hvr
- Fallen Shaman
Hmmm tak to je sila vis jak clovek honi elitky po mape at ma nv5 kvuli klici a ted ti padne s nv0-1 z goblina proste mazec :o))
ale jak pises urcite by to nevadilo
ale jak pises urcite by to nevadilo
Mne práve padli 4 leg a 1 set behom 15 minút na MP5 act3. Ani som ich nestihol poriadne omrknúť, spadol server. Asi riešia AH.