ne nechyby,ja jsem nepocital s bonusama,ani jsem do toho nezahrnoval equip,porovnaval jsem mezi sebou jen jednotlivy urovne monsterpower a jak se zda,nejhur vychazi mp1 a samozrejme mp 10,idealni narust exp ku hp je od mp 4 do 7killerek píše:Alfaik: Rekl bych, ze ti tam par veci chybi zapocitano. Minimalne NV, pak sutr v helme. Dale hellfire ring, pripadne leoric ring a cain set.
Spis si to vyzkouset, jak ti bude odsejpat zabijeni. Momentalne bylo nej MP0 nebo MP1 v expicich vecech.
patch 1.7 už zítra
Re: patch 1.7 už zítra
co se týče čistě expů tak furt bude nejvýhodnější mp0-1
Edit: tady je to moldranovo video http://www.youtube.com/watch?v=rnkQfS57XLw
Edit: tady je to moldranovo video http://www.youtube.com/watch?v=rnkQfS57XLw
Ale rekl bych, ze uroven MP a equip nemuzes od sebe oddelit. Na nizzsich MP s partou muzes litat v expicich vecech a zabijet to porad rychle. Na vyssich to mozna nahradis damage equipem.
To nejde obecne rict, zalezi na tom jak je postava silna. Co kdyz mi trva vybiti celeho tretiho aktu na mp0 uplne stejne dlouho jako na mp3? (postava je tak silna, ze at ma zruda mp0 nebo mp3, vzdy je na prvni ranu mrtva) Neni pak efektivnejsi chodit mp3?Pantadeas píše:co se týče čistě expů tak furt bude nejvýhodnější mp0-1
Teoreticky mas pravdu ale prakticy je tam problem v elitkách u nich se hp dost scaluji a prave na nich se pri expeni nejvic zdrzis a kdyz budes na kazdem packu o 10s dele tak to pak ve vysledku udela velky rozdil = pri 12 elitach cca 2 minuty na run. Moldran je top gearnuty barb, nedela mu zadny problem farmit mp10 a presto xp farmil na mp1. Nehlede na to ze vybiti celeho aktu je pro xp speed runy dost neefektivni.
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Konecne snad urobim Paragon 100 kedze uz moc nehravam no na MP7 to pada jak zhnite hrusky a ten EXP boost bude masaker
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:19 hod., celkem upraveno 1 x.
Hm zni to zajimavě ještě jsem to nezkoušel. Na jakou obtížnost to praktikuješ? Na mp0-1 většinou elitky smažeš hned takže to problém není, takže na vyšší mp by to mohlo být efektivní. Nicméně se tak na nižší mp člověk připravuje o docela velkoušanci na drop legendary, jelikož cca do mp5 padá více legendary itemů z elite packů zatímco mp5+ je na tom poměrově lépe trash.
Ted se znamemu stahnul a nainstaloval patch a kdyz da hru tak ma smulu ponevac to neni nahozene.Je tu u Dia moznost rollbacku patchu jako je v jinych hrach ? Diky za odpoved.
Ne, bud musi pockat do zitra ,az to bude i v EU nebo cely diablo preinstalovat
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
hele ty lamko shnila jak mi rollnuli ice climbery mas horsiFoebane píše:Ne, bud musi pockat do zitra ,az to bude i v EU nebo cely diablo preinstalovat
http://imageshack.us/photo/my-images/69 ... bersl.jpg/
- Azazelík
- Wraith
- BattleTag:Azazel#2270
uz aj na fb je oznamenie a mne stale nehadze ziadny update..
někde byl blue post, že se jim to prodloží do cca 3:00 pm PST - čili u nás půlnoc.
No, taky ze ano: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7903910319#2
...na US serveru uz novy patch vesele bezi, ale nechapu, proc neni na EU?!
Psali, ze to vydaji naraz pro vsechny regiony a klasicky prdlačka
Nervy moje... kaslu na to, du spat
...na US serveru uz novy patch vesele bezi, ale nechapu, proc neni na EU?!
Psali, ze to vydaji naraz pro vsechny regiony a klasicky prdlačka
Nervy moje... kaslu na to, du spat
- Azazelík
- Wraith
- BattleTag:Azazel#2270
patch 1.7 už zítra
No nic idem aj ja spat..clovek sa teší a oni to nevydaju..
iPhone Tapatalk
iPhone Tapatalk
"For All Regions" :-D
Pobavilo. Nic idem do roboty aj tak to bude az niekedy doobeda, este nijeje ani v hre news o maintenance.
Pobavilo. Nic idem do roboty aj tak to bude az niekedy doobeda, este nijeje ani v hre news o maintenance.