Locked ucet - asi jsem dohral kaslou na me

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
lulinak
Doom Knight
Locked ucet - asi jsem dohral kaslou na me

Příspěvek od lulinak » 08.02.2013, 23:30 hod.

Zdarek, tak jsem po dlouhe dobe kdy jsem na D3 zanevrel (nulovy loot at hraju jednu anebo osm hodin uz definitivne prestal bavit, aukci tu hru IMHO hned zkraje naprosto zabili) si to chtel na chvili pustit ale diky prehnane peclivosti Blizzardu usoudili, ze jsem asi zlodej a ucet preventivne zablokovali.

Budiz, uz se mi to stalo predtim a pomohla kontrolni otazka a bylo to, ale na to se uz ted nehraje a chteji po me zadani co jsem kdysi x pred lety vyplnil jako krestni jmeno a prijmeni, coz samozrejme nemam tucha...

Zadna jina moznost jak to oblokovat neni (moznost SMS jsem nezaznamenal cili ji nemam aktivovanou) a varianta zadat SN ci kontrolni otazku tam take neni, viz odkaz nize.

https://eu.battle.net/account/support/p ... CK_ACCOUNT

Cili nezbylo nez jim poslat mejla a jak idiot se domahat svyho prava pouzivat zakoupeny produkt (samotne najiti mejla na jejich strankach je na 10 minut, vsechno maji osetreno ticketama, ktere ovsem funguji jen pokud je clovek prihlasen, proste na hlavu....)

Na mjela uz tri dny nikdo nereaguje, i pres urgenci, tusite jestli existuje nejaka moznost jak je smysluplne kontaktovat? Protoze jestli na me hodej bobek, tak to byly vyhozeny penize uz definitivne....

Diky M.

Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122

Re: Locked ucet - asi jsem dohral kaslou na me

Příspěvek od Kuki10 » 08.02.2013, 23:48 hod.

No ze jsi zadal jmeno a prijmeni ktere nejspis neni tvoje, tak zato blizz nemuze, ale k veci.

Psat emaily je zbytecny od toho tam jsou tickety, kde se odpovedi dycky dockas.
Unlock pomoci tajne otazky tam je i pomoci cd keye, ale musis se dostat pres jmeno a prijmeni...
Takze zalozit novej acc a od tam napsat ticket...
Problem bude, ze ani obcanka jim nepomuze pokud jmeno nesedi s accountem...
Takze pomuze prokazat, ze jsi hru koupil a nekdy stacilo jen vyfotit cd key.
Kdyby jsi chtel pomoct, tak dej vedet.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 09.02.2013, 00:06 hod.

jojo hledal jsem i na jejich foru a tam to nekdo psal, zalozit si dalis fiktivni ucet a z nej dat ticket o realnym uctu, padly na hlavu ale budiz, poslal jsem to....

jmeno a prijmeni nikde nedavam uz z principu, nic jim po nem neni, cili od toho tam ma byt kontrolni otazka, ale proc ji ted schovavaj az za jmeno a prijmeni nechapu, nema to logiku...

je ponizujici s prosikem se domahat moznosti uzivat svuj produkt stejne jako je trapana jejich starostlivost mi banovat ucet i pri blby zmene PC, prestoze dobre zadam username a pass .....mno uz jsem se uklidnil.....

dam vedet jak tohle doprosovani se velkemu bratrovi dopadlo, diky M.

inox
Fallen Shaman
BattleTag:inox#2628

Příspěvek od inox » 09.02.2013, 00:14 hod.

zadat správné jméno a příjmení je nutnost, když tak neučiníš, nemáš jak dokázat že je acc tvůj... já musel skenovat občanku na novinách. aby mi účet odblokovali...jestli nemáš jméno, podle mě není šance...a v 99% jiných hrách bys dopadl úplně stejně.
příklad : mas keylogger v pc, hacker ma tvoje udaje od acc, kontrolni otazku... co je jedina vec co ti ochrani acc ? authenticator a kdyz nemas ani to.. na učtu mas jmeno, prijmeni, naskenujes občanku a acc mas zpět...jako já ;)

Foebane
Wraith
BattleTag:Foebane#2662

Příspěvek od Foebane » 09.02.2013, 08:05 hod.

Nez tady zacnes nadavat na blizzard, tak si uvedom, ze je to hlavne tvoje chyba, ze ted nemuzes hrat. :wave:

RedDwarf_Cz
Wraith

Příspěvek od RedDwarf_Cz » 09.02.2013, 08:46 hod.

lulinak píše:
jmeno a prijmeni nikde nedavam uz z principu, nic jim po nem neni, cili od toho tam ma byt kontrolni otazka, ale proc ji ted schovavaj az za jmeno a prijmeni nechapu, nema to logiku...

je ponizujici s prosikem se domahat moznosti uzivat svuj produkt stejne jako je trapana jejich starostlivost mi banovat ucet i pri blby zmene PC, prestoze dobre zadam username a pass .....mno uz jsem se uklidnil.....

To máš tak trapné jméno a příjmení, že se za něj stydíš? Nebo pracuješ v utajení s cejchem top secret? Jako nic ve zlém, ale nechápu, že se tomu ještě divíš. Kdo chce kam,...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 09.02.2013, 09:01 hod.

Tak ja nez dam za neco penize, tak si dam sakra pozor jakou davam registracku atd....
Ale to je uz jedno.
Kazdopadne pokud mas jakejkoliv doklad, ze jsi to kupoval, tak co mam s timhle zkusenosti, tak to nebude problem.
Jak jsi hru kupoval?

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 09.02.2013, 20:49 hod.

v tomhle se chlapi asi neshodnem, Blliz dle me nema zadne pravo chtit po svych virtualnich zakaznicich identitu, od toho ma slouzit kontrolni otazka, znalost SN a navazani na email.

pozadavek na oskenovani obcanky je velmi vyrazne na hrane zakona o ochrane osobnich udaju, mozna vam prijde normalni se na netu identifikovat, me ne, cim min udaju o sobe na netu sdelim tim lip (a nechapu lidi co se kompletne odhalujou na facebooku apod, aniz bych byl paranoik...)

oki, na ticket mi odpovedeli, jak jinak nez obecne at napisu nazev uctu a kontrlni otazku a k ni odpoved, uvidime zda to zabere ci ne.

bylo kupovano SN pres plaaay.cz, presny distribucni kanaly SN od Bllize dal neznam, cili to muze bejt az treti ci ctvrtej distributor a jeho prokazani nakupu tusim nebude taky mozny, protoze ani jemu jsem se pro registraci neidentifikoval.

Fakt nevidim jediny duvod u virtualnich zakazniku na netu chtit nutnost sdelovani sveho jmena prijmeni adresy a telefonu a tim se taky ridim.

Pokud budou chtit kopii obcanky tak ji odmitnu ze jim po mych osobnich udajich nic neni a ze jsem s nimi zadnou smlouvu neuzavrel a zvazim jak to resit dal pres plaaay.cz, ke kterym mam objednavku a doklad o zaplaceni, muze to byt jeste zajimave :roll:

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 09.02.2013, 20:53 hod.

blizz te bez identity posle do hajzlu,obchod te posle do hajzlu uplne stejne => jses bez uctu,solved

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 09.02.2013, 21:54 hod.

Ono to je poměrně dost jednoduché... Blizzard vyžaduje při instalaci hry Tvojí registraci. Už jen z toho důvodu, že (jak bylo veřejně od počátku avizováno) je nedílnou součástí i RMAH, ve kterém se točí miliony USD. Diablo tedy v tomto není úplně typická hra, ale i kdyby byla... při instalaci jsi byl na všechno tohle upozorněn a mohl jsi nesouhlasit a instalaci nezapočít (i na to je v podmínkách pamatováno a byly by Ti vráceny peníze).

Ty jsi ty podmínky porušil a dal jsi tam falešné jméno. Samo o sobě by to nebyl žádný problém a nikdo po Tobě v tuhle chvíli scan občanky nechtěl, do doby, kdy jsi změnil PC. Jenže Ty jsi to falešné jméno ještě k tomu zapomněl...

Co na tom chceš řešit? Je to prostě Tvoje chyba a můžeš nadávat maximálně tak sobě. Blizzard má zákonné důvody, proč tu registraci chce a pokud si nejsi schopný zapamatovat ani své falešné jméno, můžeš z toho Blizzard obviňovat dost těžko.

A že jsi neuzavřel smlouvu? Ty jsi si na plaay.cz koupil software (kupní smlouva), při jeho instalaci jsi odsouhlasil EULA (to jde interpretovat jako uzavření smlouvy s Blizzardem) a hned v zápětí jsi jí porušil... což by samo o sobě klidně mohlo znamenat, že Ti Blizzard odebere právo ten SW používat. Nic takového se ale nestalo a dneska se domáháš zákaznických služeb kdy nejsi schopný ani říct, jako kdo jsi tu EULAu odsouhlasil.

To je prostě celé.... můžeš zkusit, jestli Ti Blizzard nepomůže i tak a pokud ne, máš prostě smůlu a musíš si D3 koupit znovu (pokud ho chceš hrát).

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 09.02.2013, 22:10 hod.

Pokud nemas jak dokazat platbu, tak to se asi uctu nedockas....
Ale pochybuju, ze nemas platbu, jak prokazat......
To, ze blizzardu sdelis o sobe udaje, neni nic spatneho, nevidim v cem je problem....
Tak, jako v bance, nebo kdekoliv jinde....
pokud nevidis nekde sdelovat o sobe udaje, tak se pak ale nediv.
Cekas, ze snad blizzard to nejak zneuzjie?To je vtipny...
Jak jsi to platil, prevodem kartou?
Urcite mas nejake potvrzeni, nebo neco.

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 09.02.2013, 22:28 hod.

to je v poho, neshodujeme se v zakladni filozofii na sdileni/nesdileni osobnich udaju ve virtualni siti, tot cele, uvidime jak to dopadne.

potvrzeni objednavky samozrejme nekde v mejlu mam stejne jako jednoduse dohledatelny vypis z banky na tuto objednavku vazany, kazdopadne pokud Blizzu skutecne nebude stacit:

- ze znam SN
- ze vim na jaky email je SN vazano a z toho emailu jsem schopen napsat
- ze znam username a password
- ze znam jaka je k tomuto uctu vazana kontrolni otazka a take i odpoved na ni

pokud pres tato jasna data budou odmitat me uznat jako pravoplatneho uzivatele tak musim bohuzel konstatovat, ze tam nekdo asi padnul na hlavu, necham se prekvapit s cim prijdou...

prisel jsem v zivote uz o vic takze zadna traga to neni, a jak jsem psal v uvodu, D3 me bohuzel velmi zklamalo ponizujici implementaci aukce, kterou sice nemusim pouzivat, ale cela hra se diky ni scvrkne na tupej hon za zlataky a fakt, ze lepsi predmety ponovu uz neni nutny hledat, staci si je koupit....

se slzou v oku vzpominam na D2 kde me to tahlo stale dokola farmit a farmit a tu radost z kazdyho itemu kdyt to padlo, protoze aukce ve hre implmentovana nebyla a byl to nejbeznejsi prirozenej zpusob jak se posunout, ale s tim toho moc nenadelam takze je to jedno, skoda ty hry, tohle si nezaslouzila...

tak at to slape, dam vedet jak ve svem boji proti velkemu bratru pokracuju

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 09.02.2013, 23:16 hod.

Pokud tohle vsechno mas, tak ti ucet vrati, kdyby neco, tak dej vedet.

sayonara
Fallen Shaman
BattleTag:Sayonara#2326

Příspěvek od sayonara » 09.02.2013, 23:20 hod.

Mal by si im zaslat cd-key. Hacker ho urcite nevie... a musi im to stacit.
Obrázek

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 10.02.2013, 17:51 hod.

tak update, zaslal jsem jim vsech pet spravnych udaju o uctu (SN, jmeno, heslo, kontolni otazka, odpoved k ni) - nestaci to, chteji dale kopii pasu ci obcanky.

Cili to nevzdavam, jednak chci jednat s nejakym managerem jejich customer service a druhak se jich ptam, jakym pravem pozaduji me personalni udaje a co s tou kopii vlastne hodlaji delat, kdyz nejsou ve finale schopni udaje z pasu s nicim druhym porovnat, bo ani eshop, kde jsem hru kupoval, zadne udaje pri registraci nechce.... :-)

Uvidime, budu bojovat dal, asi budu osamocen, ale myslim ze se velky bratr zaslepen svou velikosti definitivne pomatl...

at to slape M.

fejk0r
Quill Rat
BattleTag:fejk0r#2616

Příspěvek od fejk0r » 10.02.2013, 17:55 hod.

Ze by chtěli ověřit si jméno ? Už jsem to jednou absolvoval u ukradeneho účtu WOW do dvou dnů všechno zpět

Odesláno z mého Xperia S pomocí Tapatalk 2
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 10.02.2013, 18:23 hod.

jenze kdyz to jmeno nema v uctu vyplneny,stejne nic neziska tim,ze jim obcanku ukaze,ja mam taky v blizz acc fake jmeno a obcanku bych jim nikdy neukazal,vubec se me nelibi ze takovyhle veci chtej vedet

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 10.02.2013, 18:32 hod.

Tak vzhledem k tomu, ze se ve hre toci real money, tak ne to pochopitelny...
A pri instalaci v eula to vsechno je, takze nevim, cemu se furt vsichni divi.

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 10.02.2013, 18:36 hod.

kdyz rmah nepouzivam a nikdy to nemam v planu,tak je to vcelku zbytecny,navic v eula muzou mit co chtej,je anglicky

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 10.02.2013, 18:43 hod.

Ale tim, ze jsi hru koupil a hrajes, tak mas automaticky i rmah ucet....
A ze je anglicky, tak co?:-D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“