Nový patch a D3 mi nejde
Ahoj chci se zeptat jestli nekdo ma stejný problém.Dnes rano se mi nainstaloval novy patch a nejde mi spustit hra.Pise mi to neco o graficke karte
doposud zadny problem nebyl.Mam GeForce 8800GTS.pridavam screen aby bylo videt co to chce http://www.2i.cz/info/e05a4963b0.jpg[
Snad ten obrazek pujde nejak mám pri vkladani problemy.Proc by mi to nemelo jit kdyz do tedka to behalo Ok.To mam jako zahodit 200h hrani kvuli patchi???
mam i preklad ¨ jsme objevili, že vaše grafická karta není podporována Diablo 3 jak je to mozné
Po kliknuti na Ok mi naskoci tato stranka https://eu.battle.net/support/en/articl ... -card-list
a moje karta neni na zadne z moznosti ze je nebo neni podporovana
doposud zadny problem nebyl.Mam GeForce 8800GTS.pridavam screen aby bylo videt co to chce http://www.2i.cz/info/e05a4963b0.jpg[
Snad ten obrazek pujde nejak mám pri vkladani problemy.Proc by mi to nemelo jit kdyz do tedka to behalo Ok.To mam jako zahodit 200h hrani kvuli patchi???
mam i preklad ¨ jsme objevili, že vaše grafická karta není podporována Diablo 3 jak je to mozné
Po kliknuti na Ok mi naskoci tato stranka https://eu.battle.net/support/en/articl ... -card-list
a moje karta neni na zadne z moznosti ze je nebo neni podporovana
Re: Nový patch a D3 mi nejde
nie je to len ta hlaska o pravdepodobne neaktualnom drivery pre tvoju kartu? tam staci dole odkliknut No a hras
Dal jsem NO a nehraji.Zkusim se podivat na nove ovladace pro kartu a uvidime.
Ovladace jsem stahl ale jsou upne stejne co tam mam.restartoval comp a hra stale nejde spustit.
CAVALERA tak jsme dva jsem rad ze v tom nejsem sam.I kdyz ti to nepreji.Nikdy jsem nemel takove problemy jako s D3.
treba az se vyspim a zkusim to , mozna ze to pujde
Ovladace jsem stahl ale jsou upne stejne co tam mam.restartoval comp a hra stale nejde spustit.
CAVALERA tak jsme dva jsem rad ze v tom nejsem sam.I kdyz ti to nepreji.Nikdy jsem nemel takove problemy jako s D3.
treba az se vyspim a zkusim to , mozna ze to pujde
Naposledy upravil(a) smayl dne 06.02.2013, 09:03 hod., celkem upraveno 2 x.
Mám stejný problém a vubec nevim co s tím ??
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
Mam stejnou hlášku... po dkliknutí "no" hraju.
Na začátku (v den koupě) jsem měl ale stejný problém a hra se mi nezapla. Pak jsem na nějakém fóru vypátral, že stačí držet při zapnutí loaderu tušim esc. A ten test co máš za grafiku se vůbec nezapne. Od nějakého patche už jsem pak esc držet nemusel, dneska to je zpět, ale jede to i bez esc.
Na začátku (v den koupě) jsem měl ale stejný problém a hra se mi nezapla. Pak jsem na nějakém fóru vypátral, že stačí držet při zapnutí loaderu tušim esc. A ten test co máš za grafiku se vůbec nezapne. Od nějakého patche už jsem pak esc držet nemusel, dneska to je zpět, ale jede to i bez esc.
Po dnesnim "UPDATU" vyslo najevo, ze ma graficka karta neni sloucitelna s D3 ... Po odkliknuti OK vyjel seznam ve kterem 9 400 GT neni, avsak po stisknuti ESC se hra spustila ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
ESC funguje diky za radu už můžu zase pařit
-
- Quill Rat
- BattleTag:Zbych#2564
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec tak me ten Esc taky pomohl,tak dikec
-
- Doom Knight
Nemáet zač kluci... u každého mám schovaný nějaký TOP item :-)).
Me to taky bezi diky , ale mas smulu zadny top mi jeste nepadl jen samy srot , kdyby ti pomohl rad ti daruji :-)))))
-
- Doom Knight
Patchopvani hry se zastavi na 4.2% a dale nepokracuje, muze mi prosim nekdo poradit !?
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
zkus repair, a zapinej to jako spravce
Pres spravce to nejede prozmenu vubec a po rypéru to poskocilo na 6.2% a pak místo přibývaní dat zacali KB/S ubyvat do ztracena ...
tak reinstal no
Tak jsem si patrne odinstalovanim D3 zadelal na pekny maler ... cekal jsem, ze po vlozeni disku s hrou najede okno s instalaci a ejhle ... straceny 4.2 % problem je zpet mnohem rychleji ... Nejake napady !?
smaz vsechno,co po sobe diablo nechalo,battlenet slozku v systemovym disku,bordel v dokumentech,slozku po instalaci...a zkus to znova