Konec J.Wilsona ?
Nový project Blizzardu . Nic moc se o tom zatím neví .
Re: Konec J.Wilsona ?
aby ten Titan nebyl nakonec Datadisk pro D3 :-DDD
nejaka hrozne stara zprava,jeste z dob starcraft 1 se o tomhle projektu zminuje,mela to bejt FPS akce z univerza starcraft,ale buh vi,co z toho nakonec bude
au,zeby? z nejakyho duvodu me to splynulo dohromady,mozna ze jsem to dokonce nekde cetl jako jednu a tu samou vec,kazdopadne by ten nazev sel pouzit i u tohodle,navic blizz jeste zadnou fps akci nema,no nechame se prekvapit,google na "project titan" mlci
No nějakou dobu před vydáním D3 jsem o tom něco četl a pochopil jsem, že to má být nějaký MMO. Myslím, že by to měl být nástupce WoWka ve smyslu dojné krávy pro blizz. Ale už jsme docela OT .
titan bude f2p a nebude nahradnikom wowka pretoze titan a wow budu bezat pekne vedla seba
Titan je kodove oznaceni nove MMORPG hry od Blizzardu.ScouterSVK píše:Čo je vlastne ten Titan o ktorom sa tu zmieňuje par ludí?
Dalsi info viz http://titanfan.cz
dont think so.Y0G1 píše:titan bude f2p a nebude nahradnikom wowka pretoze titan a wow budu bezat pekne vedla seba
Titan bude nove mmorpg postavene na zakladoch Wowka imo. Neverim tomu, ze blizzard pusti nieco ako f2p verziu... Mozno tak na iphone
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
nechce se me kvuli tomu zakladat novej topic a tak to hodim sem,konec koncu i podle popisku se to sem hodi(Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.)
na bnet to taky padlo a je o tom i tenhle prisernej song http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 4XWhsrQ-iw a to,ze jay hral op WW barby build a tim branil jeho nerfu(kterej uz stejne v mensi mire probehl)...a ted,kdyz uz jay neni u kormidla... brace yourselves,barbar nerf is coming
na bnet to taky padlo a je o tom i tenhle prisernej song http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 4XWhsrQ-iw a to,ze jay hral op WW barby build a tim branil jeho nerfu(kterej uz stejne v mensi mire probehl)...a ted,kdyz uz jay neni u kormidla... brace yourselves,barbar nerf is coming
Omlouvam se, ze budu trosku neprijemnej, ale to co tady nekteri lide pisi jsou pekne zvasty.
Takze za prve: Jay Wilson byl pouze jeden s MNOHA navrharu teto hry. Jestli si nekdo mysli, ze on mel konecne slovo, tak se seredne plete.
Za druhe: Ta hra, at je jakakoli, tak rozhodne se neda rict, ze by byla spatna. Kdyby ano, toto forum je davno prazdne a nikoho ta hra nezajima.
Za treti: I kdyz hra neobsahuje to, co D2 (po datadisku), tak urcite je videt, ze do budoucna s ni urcite maji velke plany.
Za ctvrte: To, ze Jay Wilson oznamil a asi i sam se pricinil o to, aby PvP bylo zruseno, tak ja osobne jsem jenom a pouze rad. Pokud by totiz PvP vypadalo tak, jak soucasny duel, bylo by to velmi zle. Takze to radeji zahodili a zacali znovu. Tezko se stavi na spatnych zakladech. Diky bohu, ze to PvP nevydaji ve forme v jake bylo pripravene. Za to ma u me jedno velke PLUS. Radeji se postavil komunite, nez aby vydal neco, co stoji za ho*no.
Za pate: Je hrozne cool a moderni nadavat na Jay Wilsona. Proboha, nikdo z nas nevi jak ta situace byla. Co kdyz on sam byl proti krokum, ktere se nelibi ani nam? Co kdyz sam chtel tu hru dostat na uroven D2, ale management mu to nedovolil (z duvodu nizsich zisku)?
A nakonec za seste: Doporucuji si precist vyjadreni hlavniho sefa, tohoto projektu. Navic sam rika, ze pokud lide chteji nekomu nadavat za Diablo 3, ze to ma byt on, protoze on Jaye Wilsona najal na tento projekt. Viz: http://www.diablofans.com/news/1507-rob ... zard-news/
Takze za prve: Jay Wilson byl pouze jeden s MNOHA navrharu teto hry. Jestli si nekdo mysli, ze on mel konecne slovo, tak se seredne plete.
Za druhe: Ta hra, at je jakakoli, tak rozhodne se neda rict, ze by byla spatna. Kdyby ano, toto forum je davno prazdne a nikoho ta hra nezajima.
Za treti: I kdyz hra neobsahuje to, co D2 (po datadisku), tak urcite je videt, ze do budoucna s ni urcite maji velke plany.
Za ctvrte: To, ze Jay Wilson oznamil a asi i sam se pricinil o to, aby PvP bylo zruseno, tak ja osobne jsem jenom a pouze rad. Pokud by totiz PvP vypadalo tak, jak soucasny duel, bylo by to velmi zle. Takze to radeji zahodili a zacali znovu. Tezko se stavi na spatnych zakladech. Diky bohu, ze to PvP nevydaji ve forme v jake bylo pripravene. Za to ma u me jedno velke PLUS. Radeji se postavil komunite, nez aby vydal neco, co stoji za ho*no.
Za pate: Je hrozne cool a moderni nadavat na Jay Wilsona. Proboha, nikdo z nas nevi jak ta situace byla. Co kdyz on sam byl proti krokum, ktere se nelibi ani nam? Co kdyz sam chtel tu hru dostat na uroven D2, ale management mu to nedovolil (z duvodu nizsich zisku)?
A nakonec za seste: Doporucuji si precist vyjadreni hlavniho sefa, tohoto projektu. Navic sam rika, ze pokud lide chteji nekomu nadavat za Diablo 3, ze to ma byt on, protoze on Jaye Wilsona najal na tento projekt. Viz: http://www.diablofans.com/news/1507-rob ... zard-news/
@Ragnarok: úplně s tím souhlasím, co jsi napsal. Lidi byli zbytečně ostrý na JW místo aby svoje nápady na změny psali do příslušnejch topiců na ofic fóru, ale pravděpodobně jako vždycky to bylo tak, že nadávali na mechaniky ve hře a sami nápady na zlepšení žádný neměli. Spíš mi přijde, že byl Jay moc hodnej a nedokázal se vymezit vůči útokům na jeho osobu. Až na jeho vyfu*kování tvůrce myšlenky diabla, který mně vadilo hodně a bylo dost unáhlený, tak mně osobně JW vůbec nevadil. A přesně, jak píše Pardo ve svým vyjádření, že Jay nebyl executive producer a že finální odpovědnost za kvalitu vydání měl Pardo. Pardovi se podařilo bejt jaksi neviditelnej, ale Jay dojel na to, že se snažil vždycky komunikovat a vyjít někomu vstříc no a párkrát to skončilo epic failem...myslím, že je rád, že odchází. Občas toho bylo dost a jako některý lidi vážně nechápu, co dokážou na ofic fóru napsat, to je pomalu na perma ban...
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
To tam je snad od vydani.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Jo, je to tam od vydání... Ten achievement jsem udělal někdy v červnu minulého roku .
aha, tak sorry za neznalost hraju to sice od srpna, ale ještě nikdy jsem ho nepotkal
- Mysterious Stranger
- Quill Rat
- BattleTag:Stranger#2311
Súhlasím s Ragnarokom. Nový game director môže znamenať len jednu vec- zdržanie akéhokoľvek budúceho contentu, či už patchov alebo datadiskov. S tým, že zvyšok vývojárov ostáva ten čo bol, takže nechápem tie bujaré reči o tom, ako sa to teraz všetko zlepší. Akurát fanúšikom bude trvať, kým si nájdu nový subjekt svojej nevraživosti. Ja začnem strngať kľúčmi, až mi na to hra dá dôvod.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
To by mě taky nebabavilo :-).Quetak píše:Majky_majk: Mě by teda nebavilo každejch 5min kompletně předělávat skilly jen proto, že sem narazil na elitu/přišel sem do jeskyně/... Každej skill/runa se hodí na něco jinýho a proto je důležitý to mít vyvážený tak aby danej build zvládal všechny herní situace. Kdyby to bylo jak si popsal ty, tak by hra ztratila dynamiku a polovinu času bysme trávili klikáním skillů. Proč bych měl kvůli 20s boji s bossem dalších 20s předělávat skilly na single target jen abych ho místo za 20s zabil za 15s? Sem rád, že je to jak to je. Když se ti nelíbí používat build, který používá každý, tak ho nepoužívej a udělej si vlastní, těch možností je mraky. Třeba u DH sem si udělal build, který sem zatím u nikoho neviděl používat a funguje parádně, baví mě a nezměním ho jen proto, že existuje efektivnější.
Ale představ si to jinak... připravíš si třeba 6 různejch buildů a ty si pak přepínáš na F1-F6. Jdeš po povrchu F1, narazíš na ELITPACK F5, fííí... má reflect, tak to F6. Slezeš do dungeonu F3... atd.
Hlavně by to opět trochu vrátilo skill prvek do hry. Šikovnej hráč umící přizpůsobit build konkrétní situaci, by mohl hrát mnohem vyšší obtížnost.
@Majky_majk: pokud vím, tak valor byl primárně zaveden, protože blizz nechtěl, aby lidi podle situace switchovali buildy. Protože přesně na to bylo milion whine postů na oficiálním fóru, že tu hru hrát nechtějí, pokud nebude hráč nějak nucenej používat stabilní build. Právě bejvalý hráči D2 chtěli, aby se hrál jeden build, těm už vadilo to, že se build dá přehodit ve městě, natož že bys ho přehazoval před každou lokací. Mně to třeba takhle vyhovuje, nechtělo by se mi před každou lokací měnit skilly...ale to je jako se vším, 1000 lidí = 1000 názorů...
Edit: pardon za OT
Edit: pardon za OT