(it's all about the) money

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Majky_majk
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:MightyMike#2828
Re: (it's all about the) money

Příspěvek od Majky_majk » 17.01.2013, 13:02 hod.

Tohle mi přijde trošičku komediální... stejně se dají peníze vydělat i "venku" v reálném životě, jen v úplně jiných relacích. Proč proboha dělat večerníčkové kšefty v počítačové hře, když se úplně stejně dá obchodovat i ve světě reálném, s reálnejma komoditama. Vždyť kolik je miliarda gold? 250eur? :-).

Diablo je hra... tak to tak lidi i berte. Když se rozhlédnete v RL tak zjistíte, že za setjný čas lze peníze vydělat mnohem lépe ;-).

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 17.01.2013, 13:06 hod.

A k původnímu tazateli...

... jestli jsi dnes stěžuješ na to, že nejsou nikde peníze a kde je má hráč brát, tak by jsi si v Diablu 3 před pár měsícema musel hodit mašli. Naopak dnes koupíš pro jakýkoliv char za 500tis gold gear, který by před půl rokem stál řádově stovky milionů gold. O ceně eur/gold ani nemluvim. I pokud jsi velmi nešikovný hráč, tak za 8hod hry musíš mít zvládnuto nafarmeno dost na to, aby jsi si koupil gear dostatečný na zabití Diabla nas MP0 za libovolnou postavu.

Nejde k tomu nic moc víc popsat. Jestli toužíš po opravdu "endgame postavě", čekají Tě teď stovky hodin nekonečného farmení nebo investice RM do hry.

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

(it's all about the) money

Příspěvek od fuxicek » 17.01.2013, 13:22 hod.

No jo, jenze to ze v realnem zivote obchoduju forex a akcie, to asi nikoho nezajima, otazka byla, kde se veme takove mnozstvi goldu, tak jsem mu za sebe odpovedel. A porovnavat real trady s temito hernimi lze pouze principielne, po psychycke strance je to s real penezma trosku jinde. Tak to neporovnavejme.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 17.01.2013, 15:34 hod.

Rekl bych po psychicke a mozna aji tady to je lehci, protoze se najde vic hloupych co prodaji pod cenou a hlavne vyvoj se da lehceji odhadnout.Pac, napr kdyz vis, ze se zmeni craft a vylepsi tak je skoro na 100% jasny, ze pujde cena matrialu nahoru.Coz v realu asi takovou jistotu budes jen tezko mit

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 17.01.2013, 17:53 hod.

Teda taky mi přijde trochu úchylné "hrát" Diablo 3 prosezením hodin u aukce, abych na tom vydělal. Já akorát čas od času mrknu třebas na Triumvirate pro wizarda, leckdo tomu nerozumí a prodává pod cenou, takovejch 20M zisku už na tom mám, ale to jen pro zpestření a sem tam, Diablo3 mám proto abych hrál, ne dřepěl u aukce, ačkoli se tam dá vydělat víc, než dropem ve hře - za 900h hraní nejdražší item prodán za 150M.
Chce to prostě trpělivost - taky jsem začínal od píky a item za milion bylo obrovské šetření a rozhodnutí, teď na paragonu90 nafarmím několik mega na goldech za den a najednou to i dost padá, paradoxně najednou mám víc peněz, než jsem byl dosud zvyklej a nevím co s tím :lol: Fakt - dřív jsem dával 50M dohromady 3 týdny, a za poslední měsíc dropy tak za půl miliardy, je to prostě o štěstí no ;) A navíc ceny solidních itemů jsou fakt někde úplně jinde než v létě - co tehdy stálo 500M, dá se leckdy ani ne za desetinu, prostě ceny neustále padaj jak itemů přibývá, to je jasný...

eltazar
Quill Rat
BattleTag:Tazrius#2439

Příspěvek od eltazar » 18.01.2013, 13:51 hod.

Majky_majk píše: I pokud jsi velmi nešikovný hráč, tak za 8hod hry musíš mít zvládnuto nafarmeno dost na to, aby jsi si koupil gear dostatečný na zabití Diabla nas MP0 za libovolnou postavu.
tak to bych rád viděl přímo ve hře a ne tady na fóru ;)

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 18.01.2013, 14:16 hod.

S gearem za 1M jde hra vpoho dohrát. To je prostě fakt :(

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 18.01.2013, 14:18 hod.

na mp0 jde inferno dohrat naprosto v pohode s dropem,A1 inferna udela snad i s equipem z hell...s AH bez problemu za 1M

Ghann
Wraith
BattleTag:Saigon#2424

Příspěvek od Ghann » 18.01.2013, 16:44 hod.

Podle jednoho videa kde týpek skládá gear na WW Barbara za 4 mil , jsem si s horšíma statama poskládal i já asi za 2,5m víc jsem bohužel neměl a s tím gearem v pohodě farmím Act3 MP1 . Jen je opravdu vědět potřeba jaké itemy hledat . A pravě to v těch guidách je :) Myslím že najdeš tyto videa na youtube pod názvem např 5 million budget Barb atd. Mi to pomohlo hodně . Hlavně na AH dělají hrozné rozdíly v ceně např . 10 atributové hodnoty někdy i o několik set tisíc . Takže je třeba hledat :)

Kaplan007
Wraith
BattleTag:Kaplan007#1270

Příspěvek od Kaplan007 » 18.01.2013, 16:59 hod.

Majky_majk píše:Tohle mi přijde trošičku komediální... stejně se dají peníze vydělat i "venku" v reálném životě, jen v úplně jiných relacích. Proč proboha dělat večerníčkové kšefty v počítačové hře, když se úplně stejně dá obchodovat i ve světě reálném, s reálnejma komoditama. Vždyť kolik je miliarda gold? 250eur? :-).

Diablo je hra... tak to tak lidi i berte. Když se rozhlédnete v RL tak zjistíte, že za setjný čas lze peníze vydělat mnohem lépe ;-).
Myslím si, že většina hráčů takto vydělává peníze jen aby měli na equip aniž by do hry cpali prachy. Nikoliv na obživu rodiny :)

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 18.01.2013, 16:59 hod.

Bingo...

Odpovědět

Zpět na „Obecně“