Patch 1.0.7 na PTR!

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
vavik
Wraith
BattleTag:vavik#2969
Re: Patch 1.0.7 na PTR!

Příspěvek od vavik » 16.01.2013, 19:46 hod.

napada vas jiny duvod account bound gemu nez odcerpani penez z ekonomiky?

promyslenost vyvoje? skill meteor - mesice trvalo zjistit, ze je slaby a nepouzivany --> patch, posileni skiilu, spokojenost vyvojaru --> tak prejdem na dalsi slaby skill blizzard --> zvyseni dmg o 2,5 nasobek!!! na 510 % --> enjle ale mesice ladeny meteor ma ted dmg 260 %, navic delay, nezpomaluje, netrva 6s --> sakra tady je neco spatne, jooo meteor asi bude slaby, tak v dalsim patchi upravime a dokolecka dokola; upravit vice skillu najednou, dat je na srovnatelnou uroven nejde? skilly se neladi, prekopavaji se o stovky procent

(zadny hater, nahrano pres 1 200 h)

coyd
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 16.01.2013, 20:11 hod.

Sice wize nehraju ale jinak souhlas.. po 8 mesicich buffnout skill o 2,5 nasobek to o necem svedci :)
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

tomisco
Doom Knight
BattleTag:tomisco#2845

Příspěvek od tomisco » 16.01.2013, 21:01 hod.

Dnes jsem si zkusil pulhodinu na MP5. Dva runy na Ghoma, 15 M expu, 6 demonic esenci (padlo i z goblina) a jeden planek na amulet s inteligenci. Vykrafteny amulet vypadal zajimave. S expicim gearem nebyl (oznaceny) reflect zadny problem, jen jedno prerostle plagued kure mi dalo zabrat. Pvp me nebere, takze s kratkou ochutnavkou noveho patche docela spokojenost.

Malf
Fallen Shaman
BattleTag:Malf#1375

Příspěvek od Malf » 16.01.2013, 22:13 hod.

chci se zeptat, jestli jste někdo zkoušel duely s drsnýma HC postavama, třeba 100k HP, 700 all res, rychlej run speed, attack speed, vysokej LoH atd. Jako ono není divný, že pokud někdo hraje malý all res a málo HP, že lehne na one shot. Pozorovali jste u postavy specializovaný na pvp/duely delší souboje nebo je to taky IK show? Já žádnou opravdu drsnou postavu nemám, takže to bohužel nemůžu vyzkoušet...díky za reakce

Gorash
Quill Rat

Patch 1.0.7 na PTR!

Příspěvek od Gorash » 16.01.2013, 22:59 hod.

No pokud to tak bude jak to je na ptr tak at jdou dop*dele, vetsinou letnu za 1-2 sekundy, a i ja zabiju tak rychle tohle teda neni vubec funny, tohle blizzard fakt pos*al, kdyz mate 50k life a hunter ma dmg 300k tak mne zabije na 2 rany ta jeho turret, opravdu sem se bavil :))

Gorash, odesláno z Iphone, pomocí TapaTalk

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 16.01.2013, 23:06 hod.

Hodně lidí dostávalo IKčka i ve dvojce a to se dmg redukovala minimálně na 1/4.
Čekám, že to fixnou. Ovšem nějaký extra balance bych nečekal ...

* jinak samotný vysoký life tě nespasí. Je potřeba vyhnat vysoko ehp spolu s defenzivními skily ... pak už se dá něco přežít, ale žádná sláva to teda není ...

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 17.01.2013, 07:22 hod.

iba gem ranku Marquise bude account bound.

No podla mna v utorok nahodia patch uz normalne. behom tyzdna doladia detaily. Neviem naco navysovali exp. teraz mam 66 paragon, takto budem za tyzden mat uz 100 a potom ziaden progress. No nic nastane tazka farma a predaje.

inak tie duely to je jasne, kedze je tu always hit. v diable 2 nebol always hit, takze takeho defense paladina sa nedalo ani trafit :lol:

david123
Gorebelly
BattleTag:davidcz#2414

Příspěvek od david123 » 17.01.2013, 09:35 hod.

Mám takovej problém když spustím ptr zvuk mě běžía,ale černá obrazovka co stím:P?
Obrázek

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 17.01.2013, 09:39 hod.

Skus zapnut obrazovku :D
Obrázek

Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deef » 17.01.2013, 10:04 hod.

Neviem no ked som siel do armor a life tak ma mali problem 3ja zabit. Ale mozno len nemali dmg. Kazdopadne by som chcel ten build vyskusat kto by chcel tak si ma pridajte.

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 17.01.2013, 13:38 hod.

Já bych tu jen doplnil jednu drobnou věc... je pěkné, že se Zomb zastává Blizzardu, ale já si myslim, že právě třeba na jeho případu je jasně vidět, že se tady ze strany Blizzardu maximum nedělá.

Jak je možné, že 1 jediný moder (ať už se budeme bavit o Zomb nebo někom jiném) zvládne za poměrně nedlouhý čas udělat fakt komplexní mod a přitom je sám, má velmi omezené možnosti zásahu do kódu hry, nezná přesně strukturu kódu a všechny jeho vlastnosti, nedostává za to žádné peníze a šušní to pár hodin většínou po škole nebo po práci a ještě ten mód stihne i hrát.

Vždycky mě pak hrozně dojímají ty PR zprávy o tom, jak celý team stovek profíků s miliardovým rozpočtem dělal co mohl... ale tamto se (pro dobro hráčů) rozhdol nedat a tamto nestihl apod. Hlavně v kontrastu s osamoceným moderem, který chrlí inovace jak o život.

Vim, že se to nedá úplně ze 100% srovnávat. Na ty profíky jsou jiné nároky i se jim odpustí mnohme méně, než tomu moderovi. Ale obecně to určitě platí.A kde je ten problém? Je třeba Zomb lepší než 50 programátorů Blizzardu dohromady? To asi ne...

Ten problém je v tom, že z Blizzardu se stala obrovská korporace. Moloch. Je tam milion oddělení a střetávají se názory desítek různých lidí. Stejné je to třeba u Microsoftu. Dříve jedna z nejvíce inovativních společností světa, se stává molochem, který má s inovací problém a dohání to (zatím úspěšně) kapitálem.

Vydavatelství prostě potřebují žít v absolutistické monarchii. Má tam být šéf se silnou vizí, který celé to soukolí potáhne dopředu a když ta vize bude správná, dostaví se úspěch. To co teď vidíme u Diabla (které je dle mého názoru skrze všechno celkem dobrou hrou) je právě tenhle druh problému. Moc velká společnost, moc cílů, moc zájmů, moc stran, moc autorit... a výsledek je velkolepá kaše, která neni úplně hnusná, ale všichni cítí, že jí stále něco chybí.

Model
Fallen Shaman
BattleTag:Model#2654

Příspěvek od Model » 17.01.2013, 14:49 hod.

Kdo si chce zaduelit tak muj tak: Model#2654, budu se tešit :twisted:

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 17.01.2013, 15:16 hod.

v 1.07 budou treba brimstony na crafteni novych veci nebo ne ?

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 17.01.2013, 15:24 hod.

reve: na PTR sou třeba zatím jen na amulety.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 17.01.2013, 15:33 hod.

Musim zvazit jestli do nich investovat.Mam sice jen 20m, ale nejak zacit musim, ze bych jich par koupil.At to neprosvihnu jak s gemama:).

Kdy tak odhadujete, ze by patch mohl byt live ?

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 17.01.2013, 16:03 hod.

Tipuju 2 týdny. Ale s 20M raději reselluj nějaké itemy. Já se v neděli nasral a z 10M mám teď asi 200M, cíl je 500M v neděli, tzn. za týden z 10M na 500M. jsem zvědavej jestli se to povede :D

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 17.01.2013, 16:17 hod.

a to ses nasral jak ? jakoze si zacal kupovat levny itemy a prodavat draz ? :)

Speedy.hvr
Fallen Shaman

Příspěvek od Speedy.hvr » 17.01.2013, 16:39 hod.

Tohle zajímá i mne :o) a co gemy má nějaký smysl teď kupovat/prodávat před vydáním 1.0.7?? i když chápu ta otázky by měla jít jinam né tady :o) ale víte jak každý zlaŤák potěší :o))

Necituj predchozi prispevek - Kuki

M4rth
Wraith
BattleTag:Legendary#2258

Příspěvek od M4rth » 17.01.2013, 16:52 hod.

Možná budu za neustálého hejtera ale patch mi nepřijde nějak extra zábavný . Zábava možná na pár hodin , dní navíc jinak nic extra . Krom 2 Legendárek z 1 moba mne PTR nějak nezaujalo .

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 17.01.2013, 16:55 hod.

Reve píše:a to ses nasral jak ? jakoze si zacal kupovat levny itemy a prodavat draz ? :)
No řekl jsem si, že už nechci být chudý hráč, ale že chci patřit přinejmenším do střední vrstvy :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“