Patch 1.0.7 na PTR!
napada vas jiny duvod account bound gemu nez odcerpani penez z ekonomiky?
promyslenost vyvoje? skill meteor - mesice trvalo zjistit, ze je slaby a nepouzivany --> patch, posileni skiilu, spokojenost vyvojaru --> tak prejdem na dalsi slaby skill blizzard --> zvyseni dmg o 2,5 nasobek!!! na 510 % --> enjle ale mesice ladeny meteor ma ted dmg 260 %, navic delay, nezpomaluje, netrva 6s --> sakra tady je neco spatne, jooo meteor asi bude slaby, tak v dalsim patchi upravime a dokolecka dokola; upravit vice skillu najednou, dat je na srovnatelnou uroven nejde? skilly se neladi, prekopavaji se o stovky procent
(zadny hater, nahrano pres 1 200 h)
promyslenost vyvoje? skill meteor - mesice trvalo zjistit, ze je slaby a nepouzivany --> patch, posileni skiilu, spokojenost vyvojaru --> tak prejdem na dalsi slaby skill blizzard --> zvyseni dmg o 2,5 nasobek!!! na 510 % --> enjle ale mesice ladeny meteor ma ted dmg 260 %, navic delay, nezpomaluje, netrva 6s --> sakra tady je neco spatne, jooo meteor asi bude slaby, tak v dalsim patchi upravime a dokolecka dokola; upravit vice skillu najednou, dat je na srovnatelnou uroven nejde? skilly se neladi, prekopavaji se o stovky procent
(zadny hater, nahrano pres 1 200 h)
Re: Patch 1.0.7 na PTR!
Dnes jsem si zkusil pulhodinu na MP5. Dva runy na Ghoma, 15 M expu, 6 demonic esenci (padlo i z goblina) a jeden planek na amulet s inteligenci. Vykrafteny amulet vypadal zajimave. S expicim gearem nebyl (oznaceny) reflect zadny problem, jen jedno prerostle plagued kure mi dalo zabrat. Pvp me nebere, takze s kratkou ochutnavkou noveho patche docela spokojenost.
chci se zeptat, jestli jste někdo zkoušel duely s drsnýma HC postavama, třeba 100k HP, 700 all res, rychlej run speed, attack speed, vysokej LoH atd. Jako ono není divný, že pokud někdo hraje malý all res a málo HP, že lehne na one shot. Pozorovali jste u postavy specializovaný na pvp/duely delší souboje nebo je to taky IK show? Já žádnou opravdu drsnou postavu nemám, takže to bohužel nemůžu vyzkoušet...díky za reakce
Patch 1.0.7 na PTR!
No pokud to tak bude jak to je na ptr tak at jdou dop*dele, vetsinou letnu za 1-2 sekundy, a i ja zabiju tak rychle tohle teda neni vubec funny, tohle blizzard fakt pos*al, kdyz mate 50k life a hunter ma dmg 300k tak mne zabije na 2 rany ta jeho turret, opravdu sem se bavil )
Gorash, odesláno z Iphone, pomocí TapaTalk
Gorash, odesláno z Iphone, pomocí TapaTalk
Hodně lidí dostávalo IKčka i ve dvojce a to se dmg redukovala minimálně na 1/4.
Čekám, že to fixnou. Ovšem nějaký extra balance bych nečekal ...
* jinak samotný vysoký life tě nespasí. Je potřeba vyhnat vysoko ehp spolu s defenzivními skily ... pak už se dá něco přežít, ale žádná sláva to teda není ...
Čekám, že to fixnou. Ovšem nějaký extra balance bych nečekal ...
* jinak samotný vysoký life tě nespasí. Je potřeba vyhnat vysoko ehp spolu s defenzivními skily ... pak už se dá něco přežít, ale žádná sláva to teda není ...
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
iba gem ranku Marquise bude account bound.
No podla mna v utorok nahodia patch uz normalne. behom tyzdna doladia detaily. Neviem naco navysovali exp. teraz mam 66 paragon, takto budem za tyzden mat uz 100 a potom ziaden progress. No nic nastane tazka farma a predaje.
inak tie duely to je jasne, kedze je tu always hit. v diable 2 nebol always hit, takze takeho defense paladina sa nedalo ani trafit
No podla mna v utorok nahodia patch uz normalne. behom tyzdna doladia detaily. Neviem naco navysovali exp. teraz mam 66 paragon, takto budem za tyzden mat uz 100 a potom ziaden progress. No nic nastane tazka farma a predaje.
inak tie duely to je jasne, kedze je tu always hit. v diable 2 nebol always hit, takze takeho defense paladina sa nedalo ani trafit
- david123
- Gorebelly
- BattleTag:davidcz#2414
Mám takovej problém když spustím ptr zvuk mě běžía,ale černá obrazovka co stím:P?
Neviem no ked som siel do armor a life tak ma mali problem 3ja zabit. Ale mozno len nemali dmg. Kazdopadne by som chcel ten build vyskusat kto by chcel tak si ma pridajte.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Já bych tu jen doplnil jednu drobnou věc... je pěkné, že se Zomb zastává Blizzardu, ale já si myslim, že právě třeba na jeho případu je jasně vidět, že se tady ze strany Blizzardu maximum nedělá.
Jak je možné, že 1 jediný moder (ať už se budeme bavit o Zomb nebo někom jiném) zvládne za poměrně nedlouhý čas udělat fakt komplexní mod a přitom je sám, má velmi omezené možnosti zásahu do kódu hry, nezná přesně strukturu kódu a všechny jeho vlastnosti, nedostává za to žádné peníze a šušní to pár hodin většínou po škole nebo po práci a ještě ten mód stihne i hrát.
Vždycky mě pak hrozně dojímají ty PR zprávy o tom, jak celý team stovek profíků s miliardovým rozpočtem dělal co mohl... ale tamto se (pro dobro hráčů) rozhdol nedat a tamto nestihl apod. Hlavně v kontrastu s osamoceným moderem, který chrlí inovace jak o život.
Vim, že se to nedá úplně ze 100% srovnávat. Na ty profíky jsou jiné nároky i se jim odpustí mnohme méně, než tomu moderovi. Ale obecně to určitě platí.A kde je ten problém? Je třeba Zomb lepší než 50 programátorů Blizzardu dohromady? To asi ne...
Ten problém je v tom, že z Blizzardu se stala obrovská korporace. Moloch. Je tam milion oddělení a střetávají se názory desítek různých lidí. Stejné je to třeba u Microsoftu. Dříve jedna z nejvíce inovativních společností světa, se stává molochem, který má s inovací problém a dohání to (zatím úspěšně) kapitálem.
Vydavatelství prostě potřebují žít v absolutistické monarchii. Má tam být šéf se silnou vizí, který celé to soukolí potáhne dopředu a když ta vize bude správná, dostaví se úspěch. To co teď vidíme u Diabla (které je dle mého názoru skrze všechno celkem dobrou hrou) je právě tenhle druh problému. Moc velká společnost, moc cílů, moc zájmů, moc stran, moc autorit... a výsledek je velkolepá kaše, která neni úplně hnusná, ale všichni cítí, že jí stále něco chybí.
Jak je možné, že 1 jediný moder (ať už se budeme bavit o Zomb nebo někom jiném) zvládne za poměrně nedlouhý čas udělat fakt komplexní mod a přitom je sám, má velmi omezené možnosti zásahu do kódu hry, nezná přesně strukturu kódu a všechny jeho vlastnosti, nedostává za to žádné peníze a šušní to pár hodin většínou po škole nebo po práci a ještě ten mód stihne i hrát.
Vždycky mě pak hrozně dojímají ty PR zprávy o tom, jak celý team stovek profíků s miliardovým rozpočtem dělal co mohl... ale tamto se (pro dobro hráčů) rozhdol nedat a tamto nestihl apod. Hlavně v kontrastu s osamoceným moderem, který chrlí inovace jak o život.
Vim, že se to nedá úplně ze 100% srovnávat. Na ty profíky jsou jiné nároky i se jim odpustí mnohme méně, než tomu moderovi. Ale obecně to určitě platí.A kde je ten problém? Je třeba Zomb lepší než 50 programátorů Blizzardu dohromady? To asi ne...
Ten problém je v tom, že z Blizzardu se stala obrovská korporace. Moloch. Je tam milion oddělení a střetávají se názory desítek různých lidí. Stejné je to třeba u Microsoftu. Dříve jedna z nejvíce inovativních společností světa, se stává molochem, který má s inovací problém a dohání to (zatím úspěšně) kapitálem.
Vydavatelství prostě potřebují žít v absolutistické monarchii. Má tam být šéf se silnou vizí, který celé to soukolí potáhne dopředu a když ta vize bude správná, dostaví se úspěch. To co teď vidíme u Diabla (které je dle mého názoru skrze všechno celkem dobrou hrou) je právě tenhle druh problému. Moc velká společnost, moc cílů, moc zájmů, moc stran, moc autorit... a výsledek je velkolepá kaše, která neni úplně hnusná, ale všichni cítí, že jí stále něco chybí.
- Model
- Fallen Shaman
- BattleTag:Model#2654
Kdo si chce zaduelit tak muj tak: Model#2654, budu se tešit
v 1.07 budou treba brimstony na crafteni novych veci nebo ne ?
reve: na PTR sou třeba zatím jen na amulety.
Musim zvazit jestli do nich investovat.Mam sice jen 20m, ale nejak zacit musim, ze bych jich par koupil.At to neprosvihnu jak s gemama:).
Kdy tak odhadujete, ze by patch mohl byt live ?
Kdy tak odhadujete, ze by patch mohl byt live ?
Tipuju 2 týdny. Ale s 20M raději reselluj nějaké itemy. Já se v neděli nasral a z 10M mám teď asi 200M, cíl je 500M v neděli, tzn. za týden z 10M na 500M. jsem zvědavej jestli se to povede
a to ses nasral jak ? jakoze si zacal kupovat levny itemy a prodavat draz ?
- Speedy.hvr
- Fallen Shaman
Tohle zajímá i mne :o) a co gemy má nějaký smysl teď kupovat/prodávat před vydáním 1.0.7?? i když chápu ta otázky by měla jít jinam né tady :o) ale víte jak každý zlaŤák potěší :o))
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Možná budu za neustálého hejtera ale patch mi nepřijde nějak extra zábavný . Zábava možná na pár hodin , dní navíc jinak nic extra . Krom 2 Legendárek z 1 moba mne PTR nějak nezaujalo .
No řekl jsem si, že už nechci být chudý hráč, ale že chci patřit přinejmenším do střední vrstvyReve píše:a to ses nasral jak ? jakoze si zacal kupovat levny itemy a prodavat draz ?