Dnes v brzkých ranních hodinách jsem měl možnost přičichnoutk duelování na public test realmu a musím říci, že mé pocity jsou dost smíšené. Víceméně se jedná o způsob boje "One shot, One kill", prostě, kdo se dřív trefí, ten vyhrál. Pak mi připadá, že například Demon Hunter je velmi overpowered. Zkusil jsem proti soupeřům tento build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... aZe!YZYZab (pravda, připadá mi, že runa Battle Scars u Preparace nemá nějaký extra význam, když dostanu instant kill, to samé Thrill of the Hunt, který se nepočítá ani na Sentry, ani na Strafe - chtěl jsem to jen ozkoušet, kdyby náhodou ano) a musím říci, že kombinace Smokescreen + Strafe, kdy do svého cíle šiju jeden projektil za druhým, aniž by mě daný cíl viděl, mi připadá velmi nefér

Každopádně si myslím, že by Blizzard udělal dobře, kdyby v duelovací lokaci, která je mimochodem, dle mého názoru, velmi pěkně udělaná, nastavil nějakou globální redukci výsledné damage do targetu (pravda nezkoušel jsem pvp ve více jak 2 lidech, takže nemohu posoudit, jaký dopad by to mělo třeba v bitkách 4 lidí Free For All), aby souboje byly delší a záživnější a nebylo by to jen o tom, které DHčko vyleze dřív ze Smoke Screenu, ale koneckonců je to jen testovací realm a určitě proběhnou ještě nějaké úpravy, tak snad (aspoň mě) Blizzard něčím příjemně překvapí. Každopádně bych rád znal vaše názory na momentální situaci.