D3 Public Test
Čaute lidi chtěl bych se jen zeptat, jestli někdo neví, jak rozchodit Pablic Test? Nemohu se přihlásit pořád mi to háže Error 12
Re: D3 Public Test
musíš si na svéym účtu založit postavu na US serveru...
diabloprogress: http://www.diabloprogress.com/hero/blowik-2871/
aha a nemohl bys mi popsat jak to udělat?
Bud je chyba na strane serveru Blizzardu (coz u testovacich serveru obcas byva), nebo nemas vytvoren ucet pro PTRko. Zde na diablofans.cz mas navod jak to udelat.
Jinak nemusis zakladat zadnou postavu na US serveru. Vse je to jenom o tom, ze se prihlasis a pak si prekopirujes postavy z oficialniho serveru EU na PTRko.
Jinak nemusis zakladat zadnou postavu na US serveru. Vse je to jenom o tom, ze se prihlasis a pak si prekopirujes postavy z oficialniho serveru EU na PTRko.
Poradi mi nekdo prosim mam problem s licenci na publick server Error12.a podle planku na diablofans.cz tam proste ten odkaz na Create PTr Account neni.
- SuperSrac
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:SuperHrac#2104
Já tam to tlačítko Create PTR taky nemám, ale asi je to proto, že jsem si ho zmáčkl už na 1.0.5 (a potom stejně netestoval ...) Error 12 mám taky.
Ja nic nemackal a slo mi to. Stejne tak jsem hral i predchozi PTRko.
Nicmene doporucuji preinstalovat PTR clienta. Ja ho nainstalovaneho nemel (jine PC) a funguje to. Vim o vice lidech, kterym to nejde. Stejne to bylo i s minulym PTRkem. Bohuzel nezbyva nez cekat a zkouset to.
Nicmene doporucuji preinstalovat PTR clienta. Ja ho nainstalovaneho nemel (jine PC) a funguje to. Vim o vice lidech, kterym to nejde. Stejne to bylo i s minulym PTRkem. Bohuzel nezbyva nez cekat a zkouset to.
- Model
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Model#2654
take jsem mel error12 a nasel jsem si na netu neco co pomohlo:
1.na Life serveru si prepnout na US, zalozit si tam postavu
2.nalogovat se zpet na EU a odlogovat se
3.zmenit si heslo
4.nalogovat na PTR, zkopirovat si chary a hrajete
1.na Life serveru si prepnout na US, zalozit si tam postavu
2.nalogovat se zpet na EU a odlogovat se