slovníček D3

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
eltazar
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tazrius#2439
slovníček D3

Příspěvek od eltazar » 04.01.2013, 16:12 hod.

Ahoj,

jsem D3 nováček, přistálo mi pod stromeček :) momentálně A1 na Hell s B52 ( :D )ale nějakej ten čas už jsem strávil u D1/2, WoWka atp.

nicméně když jsem poprvé vlezl sem na fórum, byl jsem zahlcen spoustou různých mě - kupodivu - neznámých zkratek. časem jsem se zorientoval a pochopil vo co gou (byť vše ještě nedávám), ale některým opravdovým nováčkům by to mohlo dělat problémy. proto bych si dovolil navrhnout udělat slovníkový topic, kde by byly zkratky a všeobecně používané výrazy vysvětleny.

něco ve smyslu:

loh - life on hit = počet přidaných bodů života za zásah
atd.

co vy na to jako svazáci... muselo by to mít nějakou formu aby to nebyl topic na 20 stránek, kde se toho bude spousta opakovat - ideálně by měl jeden člověk editovat hlavní topic podle toho, kdo mu co navrhne v reply. co vy na to?

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Re: slovníček D3

Příspěvek od Jojo WD » 04.01.2013, 16:32 hod.

Taketo nieco sa tu uz raz zakladalo, uz viac topicov je zalozenych na tento ucel
Obrázek

Malf
Fallen Shaman
BattleTag:Malf#1375

Příspěvek od Malf » 05.01.2013, 00:01 hod.

@eltazar: dobrý nápad, ale pravděpodobně je to zbytečná práce. Jeden takovej relativně dostačující slangovej slovník je zde: http://d3pedia.cz/index.php?title=Hern%C3%AD_slang

Takže pokud nějaký lidi něčemu nerozumí, myslím, že by jim to mohlo pomoct se trochu zorientovat.

Kapo614
Wraith
BattleTag:Kapo#2713

Příspěvek od Kapo614 » 05.01.2013, 10:00 hod.

Malf píše:@eltazar: dobrý nápad, ale pravděpodobně je to zbytečná práce. Jeden takovej relativně dostačující slangovej slovník je zde: http://d3pedia.cz/index.php?title=Hern%C3%AD_slang

Takže pokud nějaký lidi něčemu nerozumí, myslím, že by jim to mohlo pomoct se trochu zorientovat.

Mockrát ti ďakujem za tu CZ wikipédiu, myslel som si, ze je iba jedna oficiálna, THX!

Malf
Fallen Shaman
BattleTag:Malf#1375

Příspěvek od Malf » 05.01.2013, 16:54 hod.

@Kapo614: žádnej problém, rád jsem pomoh :D ...Na wikině se porozhlídni, psal jsem tam zatím jenom jednu věc, ale editace nejsou těžký, takže při troše snahy v podstatě každej může přispívat...

eltazar
Quill Rat
BattleTag:Tazrius#2439

Příspěvek od eltazar » 06.01.2013, 20:33 hod.

OK rozumím, ta wiki vypadá pěkně ;) takže asi lock a trash...

Zamčeno

Zpět na „Obecně“