Postup do ACT2
Zdravím,
vím, že asi budu mít blbej dotaz. Ale dohrál jsme act1 a nemohu se dostat do act2. Nevím, co jsem udělal blbě. Děhal jsem tam asi hoďku a nic jsem nevymyslel ani nenašel. Po ukončení a vypnutí hry se teď v tom tak nějak plácám. Hru mám nově a nějak se zatím nemůžu zbavit ze zvyků z Diablo II.
Moc díky za jakoukoli radu.
MAT
vím, že asi budu mít blbej dotaz. Ale dohrál jsme act1 a nemohu se dostat do act2. Nevím, co jsem udělal blbě. Děhal jsem tam asi hoďku a nic jsem nevymyslel ani nenašel. Po ukončení a vypnutí hry se teď v tom tak nějak plácám. Hru mám nově a nějak se zatím nemůžu zbavit ze zvyků z Diablo II.
Moc díky za jakoukoli radu.
MAT
Re: Postup do ACT2
az zabijes na konci A1 butchera a dole osvobodis tyraela,portni se do mesta,prokecej ho ve meste a nasledne pokecej s osobou kousek od kovare,myslim nejakej sef karavany,rekne cosi o "shall we depart to caldeeum?" a tim se spusti A2
No myslel jsem, že jsem u konce ACT 1, ale ja jsem se zasekl po zabiti Skeleton Kinga (nebo podob.) a pořád tam běhám a nic. Snad všechno jsem prošel.... je tam prosím něco co nevidím a nebo mám radši dát hru znova a třeba chybu minu. Po zabití Skeleton Kinga jsem se musel z místa teleportovat, nenašel jsem jinou cestu ven.
Strašně mooooc diky za každou radu
Strašně mooooc diky za každou radu
JJ, mám ho koupený, U CD mám napsáno Standart Edition. Jdu to jeste overit, jestli jsem nekde nedal neco blbe. Zatim strasne moc diky
Pravděpodobně jsi zadal špatný kód. Když registruješ hru, musíš zadat ten kód, který je zevnitř na obalu DVD.
špatně nezadat, ale jsem něco zvrznul, protože se mě to ani neptalo. V tu dobu jsem na to zapomněl až teď jsem si vzpomněl, že jsem ho nikam nezadával. A kde ho mám zadat? Ve hře nabo na battle net?
Postup do ACT2
Zadej ho na bnet, pres tvuj account.
Seraph#2412
Sent from my iPhone using Tapatalk
Seraph#2412
Snad hotovo, zadal jsem ho na battle net a v přehledu mi vezri změnilo na standard edition. Už mi dochází, proč se mi po zabití Skeletona pořás pokusili prodávat upgrade. Tím, že jsem si hru zakoupil, jsem to nechápal. Strašně moooc díky. Jako vždy to byla prkotina, ale asi bych na ní nepřišel.
A ještě jestli můžu jeden dotaz? Ve hře teď pokračovat jak? Mám zašít znova a nebo třeba jít zase zabít skeletona a pak to už dál půjde?
Postup do ACT2
Zabit jeste jednou urcite neuskodi Popravde netusim, ted by se ti pri zapnuti hry mel stahnout zbytek a pak uvidis. Kazdopadne, opakovany kill neuskodi.
Seraph#2412
Seraph#2412
Už to vím, musím znova. Ale hlavně ať to už jede. Moc díky