PRO NOVACKY

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Qwadrax
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Qwadrax#2596
Re: PRO NOVACKY

Příspěvek od Qwadrax » 03.01.2013, 18:02 hod.

:wave:
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:37 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

Houp
Wraith

Příspěvek od Houp » 03.01.2013, 19:18 hod.

Reve píše: Kdyby nebyl drop tak zalostnej tak se k tomu lidi mozna neuchylujou.Ale chodit stovky hodin a nepadne zadna vec kterou muzes nosit tak v tom vidis zabavu ? Jeste k tomu porad dokola to stejny, protoze kdyz nebudes chodit to kde se farmi nejlip tak tu minimalni sanci, ze ti neco slusnyho padne jeset snizujes...
Ale on není žalostnej. Jen se nesmíš chtít poměřovat s lidmi, co kupují na AH. Naopak se bez AH budeš mnohem častěji zlepšovat -> bude mnohem jednodušší získat novou věc, co tě vylepší. Ano, bez AH asi nebudeš nikdy hrát MP10, ale MP0? Dle mě momentálně tvrdíš "Ale chodit stovky hodin a nepadne zadna vec kterou muzes nosit", protože máš na sobě věc z AH, a tedy lepší ti nedropne.

Jinak samozřejmě na autoru vlákna je, co je pro něj zábava. Jeho věc.

Qwadrax
Gorebelly
BattleTag:Qwadrax#2596

Příspěvek od Qwadrax » 03.01.2013, 19:56 hod.

:wave:
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:37 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 04.01.2013, 08:55 hod.

Houp: Tak jako zalostnej je hodne...stejne aji bez AH se dostanes zachvili do mista kdy uz ti jen tak neco na sebe nepadne...proste to tak blizard nastavil aby si musel prodavat a kupovat...to je jasna politika tohohole autogenerovani itemu...muzes hrat bez AH ale sstim, ze zachvili budes ve stejne fazi kdy ti padne neco jednou za 100let co se da nosit a stim, ze to kazdyho zachvili prejde pac vscihni okolo chodi ubery atd....proste za to muze blizard, nikdo jinej..je to vse o prachach..kdyby to padalo tak by nejela RMAH poradne..ZE ? tak me netvrd, ze drop je vporadku

jnak celkove nechapu tento flame...pokud chce Qwadrax pomahat tak je to jeho dobra vule..pokud se chcete do nekoho opirat ta kdyz uz tak do tech co si pomahat nechaji, ale ani k tomu nevidim duvod..je to kazdyho vec vam to muze byt sumak...

zumik
Quill Rat
BattleTag:Zumik#2114
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zumik » 04.01.2013, 18:29 hod.

Houp: Hraju bez AH a výsledek je takový, že mám wize DPS 60k. A za posledních asi 50 hodin jsem nedropl NIC co by bylo lepší než to co mám.

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 04.01.2013, 18:48 hod.

a kdyz by ses podival do AH,zjistil bys ze naprostou vetsinu itemu bys vymenil za 200k/ks a boostl by ses na 100k dps...

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 04.01.2013, 21:00 hod.

Lenze ty ho nechapes ze on chce hrat bez AH, chce si vsetko najst a nie kupovat na AH
Obrázek

zumik
Quill Rat
BattleTag:Zumik#2114
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zumik » 04.01.2013, 21:38 hod.

Alfajk: Ano přesně tak, když se podívám na AH, tak žádný z mých nošených předmětů není rozumě prodejný, teda až na offhand, který má výšší hodnotu než všechny ostatní itemy. Na účtu mám asi 8M což, sice není prakticky nic, ale pokud bych to utratil na AH, tak mám DPS někde jinde, jenže v tu chvíli bych přestal hrát. Protože takle jsem to hrál ze začátku a přestalo mě to bavit, jelikož se farmení stalo jen honbou za goldama, tak jsem radš postavy smazal a věci daroval.
AH je pro mě docela frustrující, ale podstatné co jsem chtěl říct, že i bez AH je drop mizerný. On byl ale mizerný i v D2, ale pokud člověk investoval do MF výbavy, tak to šlo nahoru, to se ale zde nedá říxt a díky AH je to mnohem víc vidět.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“