PRO NOVACKY
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:36 hod., celkem upraveno 1 x.
- PerNox
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:PerNox#2964
- Kontaktovat uživatele:
Re: PRO NOVACKY
čau, je to hezká nabídka, díkes, že si i poradil s nějakým tím začátkem, ale s tvým názorem "nic nekupovat do 60 lvl" trošičku nesouhlasím - ty zbraně, aby se to dalo solovat se prostě hodí ... Ostatní ani ne... Btw. rád bych se s tebou pobavil o barbarianech ;-) zkoušel si různé buildy ? jaký tě vyšel nejlépe ? pořád se tady dostávám k otázce 2x one hand, nebo 1x two hand ...
Nepřeháněj to s virtuálním životem, dokud máš ten svůj ;-)
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:36 hod., celkem upraveno 2 x.
Hodím svůj dotaz ještě sem...
Hraju Ngt. 2 ACT první jsem projel na publicu, když jsem ale chtěl pustit druhý tak nešel a mohl jsem jenom první do 7q. Tohle stejné pokračuje pořád, můžu se napojit jenom do hry o 3q zpět než jsem já.. i přesto, že jsem ten první act dojel na publicu celý, nemohl jsem jít hrát druhý na public ale jenom sám...
Máte někdo vysvětlení ?
Prostě nechápu proč sám si ten q můžu zapnout ale online není na výběr.
Hraju Ngt. 2 ACT první jsem projel na publicu, když jsem ale chtěl pustit druhý tak nešel a mohl jsem jenom první do 7q. Tohle stejné pokračuje pořád, můžu se napojit jenom do hry o 3q zpět než jsem já.. i přesto, že jsem ten první act dojel na publicu celý, nemohl jsem jít hrát druhý na public ale jenom sám...
Máte někdo vysvětlení ?
Prostě nechápu proč sám si ten q můžu zapnout ale online není na výběr.
Bude to pravděpodobně kvůli tomu, že ještě nemáš dost vysoký level na ty další questy - na publicu je omezení levelem.
Ah tak to je zlo... jediná možnost teda sehnat jednoho člověka do party a potom otevřít public.
Díky za vysvětlení, až teď jsem si všimnul, že je to tam dokonce napsáno..
Díky za vysvětlení, až teď jsem si všimnul, že je to tam dokonce napsáno..
IMO nenakupovat do lvl60 itemy je dost neefektivni. Jako pokud nakupujes tak expeni je o hodne rychlejsi. Pak treba misto 8 hodin expeni na lvl60 expis hodin 20. Za tech 12 hodin navic na lvl60 vydelas daleko vic nez bys usetril tim, ze by sis do lvl60 nic nekupoval a navic uz muzes mit za tu dobu paragon 10.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ja dycky kupil akorad zbran, zbytek jsem
neresil.
Edit:Aktualne mam na sc 10m goldu, pokud bude nekdo chtit, muzu mu nejake goldy dat at se lip expi a o neco lepe hraje.
Hraji ted jenom HC a na SC nejakej upgrade v nedohlednu.
Hlavne at za mnou nechodi nekdo, kdo uz ma x postav a nejaky paragony, opravdu jen novacci.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
neresil.
Edit:Aktualne mam na sc 10m goldu, pokud bude nekdo chtit, muzu mu nejake goldy dat at se lip expi a o neco lepe hraje.
Hraji ted jenom HC a na SC nejakej upgrade v nedohlednu.
Hlavne at za mnou nechodi nekdo, kdo uz ma x postav a nejaky paragony, opravdu jen novacci.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak smaz postavy a domluvime se.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Aaale no chcel by si mat takeho WDoctora akeho mam ja taka postava sa nemaze, len zavidi
Hodně ale opravdu hodně děkuji hráči Qwadraxm za kterým jsem přišel pro radu a odešel s plným báglem pro mě super věcí které rozhodně ulehčí expení.
Ještě jednou díky za vše
Ještě jednou díky za vše
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ja len tolkoto:
mne sa to nepaci co ponukas. kazdy by si mal svoju PRVU postavu oddriet sam a nie za pomoci inych s cielom dosiahnut level 60 a farmit. Ja som si witcha urobil sam, presiel vsetkymi patchmi a bol to zazitok! teraz mam peniaze, takze vyexpit druhu postavu na level 60 je otazka 2 dni.
mne sa to nepaci co ponukas. kazdy by si mal svoju PRVU postavu oddriet sam a nie za pomoci inych s cielom dosiahnut level 60 a farmit. Ja som si witcha urobil sam, presiel vsetkymi patchmi a bol to zazitok! teraz mam peniaze, takze vyexpit druhu postavu na level 60 je otazka 2 dni.
to je snad poprvé co souhlasim s reptilem
Tak je to jeho věc, někdo "podvádí" pomocí RMAH, někdo si nechá poslat "top" výbavu zadarmo. Dle mě teď bude akorát nadávat, jak je to jednoduché, jak s tím co dostal je to nuda.
Nedávno jsem četl jeden názor vývojařů, s kterým se ztotožňuji. Do své hry nedaly vůbec lehkou obtížnost, protože už je nebavilo u svých předchozích her poslouchat, jak je jejich hra jednoduchá, za pár hodin dohrané, co si to dovolí za to chtít takové peníze. Komentář - že kdyby do hry dali možnost uříznout si nohu, tak to snad polovina hráčů udělá. (samozřejmě řečeno s nadsázkou) Prostě dnešní hráči nehrajou tak, aby je to bavilo, ale tak, aby to bylo co nejlehčí - a pak nadávají, že jim to hra umožňuje. (zpět k D3 - spousta lidí od vydání nadává na AH, RMAH - ale kdyby to jen přestali používat, to ne, to přeci nejde)
Nedávno jsem četl jeden názor vývojařů, s kterým se ztotožňuji. Do své hry nedaly vůbec lehkou obtížnost, protože už je nebavilo u svých předchozích her poslouchat, jak je jejich hra jednoduchá, za pár hodin dohrané, co si to dovolí za to chtít takové peníze. Komentář - že kdyby do hry dali možnost uříznout si nohu, tak to snad polovina hráčů udělá. (samozřejmě řečeno s nadsázkou) Prostě dnešní hráči nehrajou tak, aby je to bavilo, ale tak, aby to bylo co nejlehčí - a pak nadávají, že jim to hra umožňuje. (zpět k D3 - spousta lidí od vydání nadává na AH, RMAH - ale kdyby to jen přestali používat, to ne, to přeci nejde)
toto si myslel na mna?? keby sisi nevsimol mam na sebe exp itemi ty inteligentQwadrax píše:WD s low dmg= pod 150k a low manou = pod 1000 je proste uz je k smazani
jinak jak jsem psal pokud budete cokoliv potrebovat, mysleno novacci napiste mi ve hre
Houp píše:Tak je to jeho věc, někdo "podvádí" pomocí RMAH, někdo si nechá poslat "top" výbavu zadarmo. Dle mě teď bude akorát nadávat, jak je to jednoduché, jak s tím co dostal je to nuda.
Kdyby nebyl drop tak zalostnej tak se k tomu lidi mozna neuchylujou.Ale chodit stovky hodin a nepadne zadna vec kterou muzes nosit tak v tom vidis zabavu ? Jeste k tomu porad dokola to stejny, protoze kdyz nebudes chodit to kde se farmi nejlip tak tu minimalni sanci, ze ti neco slusnyho padne jeset snizujes...