Nováček "dotaz" pokračování..

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
RaBsarge
Quill Rat
Nováček "dotaz" pokračování..

Příspěvek od RaBsarge » 29.12.2012, 22:13 hod.

Čau, jsem poměrně nováček, proto bych se chtěl zeptat na několik věcí ohledně D3.

Aktuálně jsem v 2actu a 7 kapitole myslím, hraju DM lvl 24.

Chci si jednou hru dohrát sám, potom sehnat partu a doexpit postavu v partě. Zatím to jde poměrně lehce.

Co bych se chtěl zeptat se týká spíše itemů než hry samotné, co dělat s magic itemama ? Několik jsem jich prodal na aukci za několik tisíc goldů, ale většina mě zabírá spíše místo, nechci je prodávat jenom tak prodejci za 100-200 goldů když je možnost z toho aspoň něco málo vytěžit.

Vyplatí se mě teda, zkoušet to prodávat v aukci, nebo udělat prášek a craftit z toho nějaký rare a potom prodat ?
Dále maximální počet aukcí je jenom 10 nebo se dá počet nějak zvýšit ?

Díky za váš čas :)

PS: Kdyby tady byl taky někdo kdo hraje taky sám (nebo nějaká neúplná parta), rád se přídám jak dohraju první obtížnost stačí napsat PM.
Naposledy upravil(a) RaBsarge dne 01.01.2013, 14:09 hod., celkem upraveno 1 x.

Lancelot
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lancelot#2804

Re: Nováček "dotaz"

Příspěvek od Lancelot » 29.12.2012, 22:17 hod.

Nie každí predmet je dosť dobrý na predaj na aukcii, zbytočne budeš na to čakať, radšej to predávaj ak chceš goldy alebo crafti ak chceš, to už je na tebe...

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 29.12.2012, 22:32 hod.

na normal itemy určitě rozkládej než je prodávat vendorovi, essence stojí kolem 700 a ten rare materiál 400.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 30.12.2012, 10:53 hod.

Ono opravdová hra stejně začíná až na infernu a teprve tam se vyplatí pořádně řešit co prodat a co ne ;) Ale když má člověk přehled, daj se solidně prodat i některý kousky z nižších obtížností.

RaBsarge
Quill Rat

Příspěvek od RaBsarge » 30.12.2012, 11:22 hod.

Jasné no:) tak zatím teda díky. Co ty aukce těch 10 je maximum které nejde zvýšit ? Ještě dotaz, itemy které může člověk craftit má každý náhodně nebo jsou stejné pro všechny ?

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 30.12.2012, 11:25 hod.

Zaklad je pre kazdeho rovnaky a potom nainferne mozes najst recepty na rozne itemi a mozes najst aj take nieco co estenik nema
Obrázek

RaBsarge
Quill Rat

Příspěvek od RaBsarge » 01.01.2013, 14:07 hod.

Takže hra dohrána na první obtížnost aktuálně jedu nightmare.

Chtěl bych se ale zeptat včera jsem hrál public, a dohrál se do 2Actu, dneska můžu normálně hrát druhý act ale když chci najít public games tak mě to nabídne jenom první act 1-8 q a nic víc, to znamená že nikdo nehraje druhý act ?

Pokud by někdo chtěl a byl na tom podobně jako já klidně můžeme dát spolu, TS3 není problém, napište SZ.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“