Příspěvek
od Halen » 29.12.2012, 02:20 hod.
Tak to se pleteš s těmi nákupy tisíců položek za tu nízkou zmanipulovanou cenu. Tu cenu manipulují majitelé statisíců a milionů kusů komodit, zejména gemů. Je pravda, že pustí do prodeje vybranou komoditu za minimální cenu, čímž krátkodobě zmanipulují průměrnou cenu posledních 10 prodejů. Jenže čekají na osly, kteří na to skočí a koupí pár tisíc kusů komodity, která v pořadí, za nějakými 5 kusy čeká v desítkách tisíc kusů s cenou cca 10.000 (flawless square emerald). Už jsem to tu psal jednou v sekci obchod, vlákno bylo zamčeno, ale mě se povedlo nakupovat a odhadovat ty chvíle, kdy manipulátoři ceny pouští do oběhu ty gemy za 100 - nakoupil jsem 50 ks za 100, pak asi 40 ks za 6500-7500 a jen 10 kusů za cenu 9999. Nebaví mě u toho sedět a vyzobávat ty gemy po jednom, protože nákup jakékoli většího množství NEŽ 1 KUSU najednou pravděpodobně spadne do těch drahých, co čekají v pořadí.
-
Kdyby bylo v nabídce mnoho tisíc kusů komodity s extrémně nízkou cenou, projevilo by se to v té horní kolonce "prodejní ceny" a ta u těch emeraldů visí už mnoho dní mezi 10500-11100.