Manipulace cen komodit.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Drakkari
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Manipulace cen komodit.

Příspěvek od Drakkari » 28.12.2012, 22:12 hod.

Zjistil jsem, že v diablu je možnost manipulace cen komodit.

Skrze průměrnou cenu komodity počítanou za posledních 10 prodejů se dá během minuty snížit cena komodity v pohodě na 10%. Stačí pouštět do aukce komodity za minimální cenu.

Poté stačí pár vteřin na nakoupení stovek možná tisíců položek dané komodity a následné prodání za mnohonásobnou cenu po pár minutách později.

Touto metodou se dá vydělat desítky milionů goldů denně. Teda, pokud máte finanční základ a chuť (+sedět hodiny u pc) se do obchodů pouštět.

Imo je to špatné. Ale dá se to. Takže pokud to chcete zkusit, go on :)

nothing
Fallen Shaman

Re: Manipulace cen komodit.

Příspěvek od nothing » 29.12.2012, 01:11 hod.

Pochybuju, že tahle metoda je 100% ..
Určitě to jde, ale pochybuju, že člověk který má finanční základ na tuhle operaci by se do něčeho takového pouštěl ..
Nebo se pletu?
Teda pokud se nejedná pouze o desítky mil.goldů v desítce hodin :D
Obrázek

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 29.12.2012, 01:43 hod.

D3 Soros?:)
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 29.12.2012, 02:20 hod.

Tak to se pleteš s těmi nákupy tisíců položek za tu nízkou zmanipulovanou cenu. Tu cenu manipulují majitelé statisíců a milionů kusů komodit, zejména gemů. Je pravda, že pustí do prodeje vybranou komoditu za minimální cenu, čímž krátkodobě zmanipulují průměrnou cenu posledních 10 prodejů. Jenže čekají na osly, kteří na to skočí a koupí pár tisíc kusů komodity, která v pořadí, za nějakými 5 kusy čeká v desítkách tisíc kusů s cenou cca 10.000 (flawless square emerald). Už jsem to tu psal jednou v sekci obchod, vlákno bylo zamčeno, ale mě se povedlo nakupovat a odhadovat ty chvíle, kdy manipulátoři ceny pouští do oběhu ty gemy za 100 - nakoupil jsem 50 ks za 100, pak asi 40 ks za 6500-7500 a jen 10 kusů za cenu 9999. Nebaví mě u toho sedět a vyzobávat ty gemy po jednom, protože nákup jakékoli většího množství NEŽ 1 KUSU najednou pravděpodobně spadne do těch drahých, co čekají v pořadí.
-
Kdyby bylo v nabídce mnoho tisíc kusů komodity s extrémně nízkou cenou, projevilo by se to v té horní kolonce "prodejní ceny" a ta u těch emeraldů visí už mnoho dní mezi 10500-11100.
Obrázek

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 29.12.2012, 09:38 hod.

Jasné že sa to dá ale ani zdaleka to nie je také ľahké ako to popisuješ. Na to potrebuješ milióny komodít, alebo desiatky miliárd goldov na investovanie aby si to sám nejak výrazne ovplyvnil. Kto si myslí že to dákaže s 1000ks gemov tak nech sa páči do toho :)
S4 Monk 1100+

Tatotakto
Fallen Shaman
BattleTag:Tatotakto#2253

Příspěvek od Tatotakto » 29.12.2012, 12:46 hod.

Mas kusok pravdy, v tom ze sa to da, sice nefunguje to uplne tak ako si to popisal. Ale viac Ti o tom napisat nechcem. Proste daju sa vytrieskat na AH goldy skor ako v samotnej hre. Urcite je tu skupina ludi ludi ,ktora tak ako ja, viac presedi na aukciach ako v samotnej hre.
Ale pre zaciatok aj tak maly tip: nauc sa spocitat pri komoditach kolko ich momentalne v ponuke je, a v akych cenovych vlnach, ono to nie je uplne lahke, ale ani nemozne.
Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 29.12.2012, 16:05 hod.

Mě šlo o tu manipulaci average last 10 trades, to se dá stáhnout za 50g na třetinu během půlminuty, počkám na osly co tam pak narvou komodity právě za průměrnou cenu, dávaj tak průměrně 200ks a víc. No a pak to hodím zpět do aukce za dráž.

Například vykupuji tomes of secret po snížení za 300-400-500g a pak to prodávám za 700-800g.

Jistě koupím i věci za draho v řadě ale tak v poměru 1:3 - 1:5 v můj prospěch.

Qwadrax
Gorebelly
BattleTag:Qwadrax#2596

Příspěvek od Qwadrax » 29.12.2012, 19:42 hod.

:wave:
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

Odpovědět

Zpět na „Obecně“