Ženy a dokončení na inferno

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
bRZy
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:bRZy #1279
Ženy a dokončení na inferno

Příspěvek od bRZy » 06.08.2012, 18:57 hod.

Cau kluci

docela by me zajimalo jestli vite o holce/holkach u nas v CR nebo obecne ve svete...kterym se podarilo dokoncit D3 na inferno...
Moje zena hraje taky...samozrejme sem ji se spoustou veci pomohl a momentalne nosi spoustu mojich predmetu z dokonceni inferna(ja hraju wizarda...ona witch doctora).....samozrejme nemame na to uplne cas..za chvilku nam bude 30 :)...i kdyz teda ja hraju hry od dob atari a segy:))...nicmene by me zajimalo jak jsou na tom ceske zeny a D3...moje zena je na zacatku tretiho aktu inferna...co vase zeny nebo zname?vite o nekom?

Neila
Quill Rat

Re: Ženy a dokončení na inferno

Příspěvek od Neila » 06.08.2012, 19:05 hod.

Nevím, jestli myslíš SC anebo HC, ale na HC to nedávno dodělala jedna Číňanka, tady je její stream:
http://cs.twitch.tv/itshafu

bRZy
Quill Rat
BattleTag:bRZy #1279

Příspěvek od bRZy » 06.08.2012, 19:10 hod.

Spis jsem myslel softcore...kazdopadne respekt do Ciny

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 17.12.2012, 07:05 hod.

Inferno na MP0 dohraje už dnes každej trouba :D Spíše jde o to, že ženskejch obecně hraje málo a/či případně se tomu nedostatečně věnujou ;)
Já do svého sekundárního barbara nacpal tak 10M a věřím, že inferno MP0 bych s ním vpoho dal :wave:

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 17.12.2012, 07:38 hod.

V poho stačí 1M na jakýkoliv char při MP0:-)

Pavlajs
Quill Rat

Příspěvek od Pavlajs » 17.12.2012, 13:00 hod.

HC dohraje v dnešní době každá lama, takže je to fuk zda SC a nebo HC. :ble:

Malf
Fallen Shaman
BattleTag:Malf#1375

Příspěvek od Malf » 17.12.2012, 21:52 hod.

zkus tuhle: http://www.twitch.tv/hellokellylink
Vypadá luxusně :love: a její DH na softu (odkaz je v twitchi) docela stojí za to. Hraje od půlnoci tak do dvou až čtyř ráno každej všední den. V HC už byla i v infernu na MP0, ale trochu jí praskly nervy a jak je zvyklá ze softu tak rushovala, přešla pár packů, zamotala se v bílejch, packy se vrátily a sestřelili jí...každopádně v tom SC má gear velice zajímavej, kdybych hrál SC chtěl bych dotáhnout damage aspoň přes těch 200k...bohužel nearchivuje videa, takže by sis musel počkat na živej stream, ale fotka co má na twitteru by tě mohla navnadit :-D
EDIT: ale není z ČR, je z USA

iki
Wraith
BattleTag:iki#2722

Příspěvek od iki » 18.12.2012, 10:11 hod.

Moje zena hraje taky a docela si to dava. D1 i D2 hrala behem minuleho roku, pak jsme oba zacali hrat D3 a v podstate tim stravila cele tehotenstvi :)
Nyni mame malou holcicku, jsou ji tri mesice a obcas si delam srandu, ze kdyz se pusti diablo, musi se uklidnit, protoze na ty zvuky je zvykla uz z doby, kdy jeste nebyla na svete :)
Pokud by si to precetl nekdo, komu se ma narodit potomek a boji se, ze prijde o cas na hrani... tak ano, prijdes o cas na hrani :)
Ale neni to tak zle. Pres den jsem v praci, zena se stara o malou a kdyz se vratim domu, dcerku si vezmu a zena si klidne chvilku zahraje (hrajeme v obyvaku na plasme, takze jsme stale spolu - jeden hraje a druhy se v pohode natahne vedle a diva se...). Pak se vystridame. Je to o domluve.
Jinak, D3 od nas dostal i tchan, takze si to dame obcas jako coop a chytlo to i svagrovou, takze kdyz neni kvuli skole pryc, leveluje barbarku.
Casu je malo, nolife rozhodne nevedeme, ale jde to. Jen prvni mesic po porodu je kriticky, nez se to zabehne, pak uz se ten cas taky najde :)

Jo a na otazku odpovidam ANO, dorazila inferno do konce, i kdyz na MP0/1. Vite jak. Chytla se hned zezacatku jednoho buildu, jako DH si nahnala dmg na 200 000 a vic ji nezajima. Zadny smoke screen, shadow power, jede trapky, vaulty, vlka a rapid :)
Ted ma noveho wizzarda, zatim pod 50lvl a je mi jasne, ze na 60tem lvl ten muj wizz prijde komplet o equip .)

Dolfi77
Wraith
BattleTag:dolfi77#2259

Příspěvek od Dolfi77 » 23.12.2012, 20:46 hod.

no i moje pritelkyne hraje,za WD si to dala i na inferno,a tedka jede DH ( mmnt asi lvl 56)...a dava si to velice slusne...
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723

Odpovědět

Zpět na „Obecně“