Moje zena hraje taky a docela si to dava. D1 i D2 hrala behem minuleho roku, pak jsme oba zacali hrat D3 a v podstate tim stravila cele tehotenstvi

Nyni mame malou holcicku, jsou ji tri mesice a obcas si delam srandu, ze kdyz se pusti diablo, musi se uklidnit, protoze na ty zvuky je zvykla uz z doby, kdy jeste nebyla na svete

Pokud by si to precetl nekdo, komu se ma narodit potomek a boji se, ze prijde o cas na hrani... tak ano, prijdes o cas na hrani

Ale neni to tak zle. Pres den jsem v praci, zena se stara o malou a kdyz se vratim domu, dcerku si vezmu a zena si klidne chvilku zahraje (hrajeme v obyvaku na plasme, takze jsme stale spolu - jeden hraje a druhy se v pohode natahne vedle a diva se...). Pak se vystridame. Je to o domluve.
Jinak, D3 od nas dostal i tchan, takze si to dame obcas jako coop a chytlo to i svagrovou, takze kdyz neni kvuli skole pryc, leveluje barbarku.
Casu je malo, nolife rozhodne nevedeme, ale jde to. Jen prvni mesic po porodu je kriticky, nez se to zabehne, pak uz se ten cas taky najde
Jo a na otazku odpovidam ANO, dorazila inferno do konce, i kdyz na MP0/1. Vite jak. Chytla se hned zezacatku jednoho buildu, jako DH si nahnala dmg na 200 000 a vic ji nezajima. Zadny smoke screen, shadow power, jede trapky, vaulty, vlka a rapid

Ted ma noveho wizzarda, zatim pod 50lvl a je mi jasne, ze na 60tem lvl ten muj wizz prijde komplet o equip .)