Kdo zůstal a kdo nezůstal u D3?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět

Hlasování: Můj vztah k D3

Pořád hraju a jsem naprosto se vším spokojen, nejlepší hra všech dob!
37
17%
Pořád dokola hraju a sbírám předměty!
85
40%
Hraju ale je to jen o čekání na dalších patch.
36
17%
Nehraju je to jen o čekání na další patch.
15
7%
Občasně si zahraju ale nemám k D3 vztah.
18
8%
Nehraju to, je to jen o dropu, kde je RPG?
6
3%
Lituju peněz co jsem dal do D3!
15
7%

Celkem hlasů: 212

HELLERcz
Diablo
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462
Re: Kdo zůstal a kdo nezůstal u D3?

Příspěvek od HELLERcz » 19.11.2012, 08:35 hod.

Jo pěkně napsáno.
Já se svýma 1500+ hodinama nahranýma taky dávám už týden pauzu a pauza bude delší.
Obrázek

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 02.12.2012, 10:13 hod.

já už mám skoro měsíc pauzu, párkrát sem se lognul, abych se podíval a tak, ale mě spíš tak nějak celkově hraní na pc omrzelo, jedním z důvodů je určitě ten, že vývojáři nechtěj nerfnou očividnej bug - barbara
Obrázek

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 02.12.2012, 10:46 hod.

Hmm mna diablo coraz viac a viac zacina bavit, ale je pravda ze uz by mohlo prist to dlho ocakavane PvP
Obrázek

RezZ3t
Gorebelly
BattleTag:RezZ3t#2871

Příspěvek od RezZ3t » 02.12.2012, 11:56 hod.

jestli se vám zdá že diablo upadá tak je to pravda potřebuje PVP
a rázem z něj bude hodně hraná hra si myslím uvidíme
unit:zealot

vavik
Wraith
BattleTag:vavik#2969

Příspěvek od vavik » 02.12.2012, 12:18 hod.

d3 hraju denne, holt srdcovka; poslednich par mesicu se slzou v oku - ekonomika v riti, herni principy nefunguji, lide se stali obeti urcitych kusu vybavy, pouzitelnosti par skillu atd. atd.;

a PvP se bojim, bez upravy skillu pro pvp si to neumim predstavit a ze by skilly mely byt jinak ucinne v pve vs pvp, to je nocni mura

d3 neopustim, jen si nebudem nalhavat, ze je vse ok...

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 02.12.2012, 12:28 hod.

já jsem začal pomalinku polehounku flirtovat s HC, před chvílí padl normal Belial na mp5, je to pro mě nové oživení :)
nijak to nehrotím a stále mě D3 baví!
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 02.12.2012, 20:59 hod.

PvP D3 nezachrání, ale pokud se jim povede (což není u současného Blizzu vůbec jisté), tak to nějaké lidi zas na chvíli přitáhne zpět, ale sem zvědavej jak velkej problém budou lidi co si nakoupí top gear na RMAH

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 02.12.2012, 21:26 hod.

Prečo by to mal byť problém že si niekto nakúpi gear cez RMAH ? PvP by malo byť formou matchmakingu ktorý pri random pvp priradí k sebe ľudí s podobným gearom, takže ťa to nemusí trápiť. A aj keby, gear sa nakupoval za real money aj a čias D2 a nič to nepokazilo...
S4 Monk 1100+

azaxsyndrom
Gorebelly
BattleTag:Kargath #2439

Příspěvek od azaxsyndrom » 02.12.2012, 21:35 hod.

Ahoj.Jsem odchovanec Diabla 2 které sem přestal hrát cca v polovině léta minulého roku . Oznámení vydání D3 bylo pro mě jako fandu této serie ohromující a už jsem střádal plán jak si z bytu udělám doupě a nechám si vvyvěsit parte.Jak čas hezky plynul , Diablo 3 nám vyšlo a už se hromadila první kopa dnů u této hry strávené.Jak čas plynul dále radost z D3 pozvolna upadávala na takovou tu hranici ''ted to hrat nebudu a počkám si na patch '' pač za ten čas člověk narazil na tolik chyb že mu to doslova tu hru znechutilo.Ale přiznám se , nekdy sem o D3 neřekl že je to ''crap'' nebo ''hra uplně na septyk '' jen hold když mě nebavila šlo se na COD 2/4 a nebo Wowko popřípadě D2 .Wowko nehraji pač to už je pohřbená hra která se obtížností rovná skládání Lega Duplo po slepu .D3 se doufám ..ne nedoufám ..ja věřím že se uchýlí k takovému směru jako např: Datáč Lord Of Destruction pro D2 který naprosto nepopsatelně navýšil hodnotu vnímání hry.Tímto Vám chci jen říct , nezatracujte tuto hru ,,, byť Vás baví nebo ne , stále nevíme co od ní čekat a musíme věřit že Diablo 3 chytne své fandy za srdce tak tak D2 následujícím Datatiskem kdy by mohlo D3 konkurovat nebo být i lepší než starší bratr Diablo 2 . Přeji Vám spoustu zábavy , krásné dropy a hezký zbytek dne

Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deef » 02.12.2012, 21:51 hod.

No ja sa teraz trochu venujem praci, rodine a dote2 takze to bude pauza asi az k vydaniu datadisku :)

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 03.12.2012, 08:46 hod.

mna znepokojuje, ze sa uz skoro nic neda predat. bez zarobku na AH sa neda dokupit kvalitny gear. Moj vysneny opasok stoji 700 000 000+. nohavice ani nevravim. Cisto v hre sa tolko penazi neda nafarmit v rozumom case. A uz ani za tie eura sa nepredava ako kedysi. No uvidime ako sa to vyvinie, ale dufam, ze blizzard zrusi stratu NV pri zmene skillu. Takto je fakt o tom istom, ked sa pocas hrania neda zmenit skill.

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 03.12.2012, 09:02 hod.

Tu ztrátu NV taky nechápu... ale nemyslim, že by to něco řešilo, protože přepínání skillů je hrozně krkolomné.

Ideální by bylo, kdyby si mohl člověk udělat několik buildů a ty si pak přípnal na F1-F? bez cooldownu. Hra by tím získala alespoň nějaký skill prvek.

Původní myšlenka, že hráč na 60 bude mít k dispozici všechny skilly stejně možná nebyla úplně špatná, ale tohle jí naprosto pohřbilo do absurdna. Jestli má Wizzard k dispozici třeba 5 různejch variant hydry a každá se hodí pro jiný účel a jiného nepřítele, tak je přece nesmysl ho nutit, aby si měl vybrat dopředu jakou bude používat a neměnit celou hru. Dříve měl každý poison hydru, teď zase lighting. Pokud na tom systémů bylo něco dobře, tak tenhle přístup ho úplně zničil.

Hra by s tímhle systémem nabrala úplně jiný spád... hlavně charaktery jako je Wizz, který je současně ale dost upozaděný. Nicméně by to hru opět zjednodušilo, takže by to v současném stavu skoro nemělo ani smysl.

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 03.12.2012, 10:48 hod.

lahsia nelahsia, uz aj teraz je to na MP0 5xlahsie ako na obtiaznosti normal. Jednoducho preco nevyuzit vsetky skilly v boji. pokial sa nejake budu cooldownovat vyuzijem ine. Na MP6+ by to bol prinos. teraz bez gearu sa na MP6+ neoplati ani hrat. A myslim, ze tu by vznikali super kombinacie a nie teraz, kde kazdy pouziva to iste co odkukal na youtube. Menit kopu skillov pocas boja uz bude o skille hraca.

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 03.12.2012, 10:57 hod.

Jj... to je to o čem mluvim.

Ta původní myšlenka třeba nebyla úplně blbá... ale tímhle je naprosto zabitá. Je to stejné, jako v Diablu 2. Je tady prostě několik efektivních buildů, které jsou univerzální pro všechny situace a hráči je tak hrají.

Kdyby tu byla možnost přepínat si buildy, hráči by mohli sáhnout i po skillech, které nejsou tak populární, protože se hodí jen ke zvláštním situacím, kde si hráč poradí i bez nich. Jako barbar bych měl určitě zvláštní build na ubery, na elit, které utíkají, rychlá monstra, velké skupiny monster atd. Takhle mam všude WW, protože to je nejefektivnější, ale hraj je tím samozřejmě trochu nudná...

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 03.12.2012, 11:25 hod.

Ten kdo nechce hrát D3 nebo si dáva pauzu to je ta nejlepší doba si najit ženu :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 03.12.2012, 11:46 hod.

TrackThor píše:já už mám skoro měsíc pauzu, párkrát sem se lognul, abych se podíval a tak, ale mě spíš tak nějak celkově hraní na pc omrzelo, jedním z důvodů je určitě ten, že vývojáři nechtěj nerfnou očividnej bug - barbara
Taky už to tak měsíc moc nehrotim... Mě teda omrzelo zejména to, že drop systém je o štěstí, nikoli o výbavě, což je fakt dost na lejno... Po 500 odehraných hodinách, 300k zabitých mobů mít top drop item za 21 mega, to je hodně lol... Kor, když pak vylezou luckeři, co jim to padá prostě z podstaty...
Obrázek

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od Ragnarok » 03.12.2012, 12:40 hod.

Driv jsem to moc nedelal, ale take hodin trosku negativni prispevek na hru:

Jestli se mi nekdy podari dostat Wizarda na 100 paragon level, tak se na to nejspise vykaslu. Uz ted je to spis takove honeni paragonu bez jakehokoli prinosu. Ja osobne bych asi nejvice uvital 3 veci, ktere by z te hry udelali skutecny herni zazitek.

1. Crafting system - postupne vylepsovani a moznost vyrabeni veci, ktere maji smysl, at je to klidne dlouhodoba zalezitost nez se kovar vylepsi
2. Skill system - moznost vylepsovani skillu a vice volnosti pri buildu postav (soucasny stav spise chapu jako testovaci verzi)
3. Paragon level - co ma proboha znamenat to, ze vyssi paragon level neprinasi kvalitnejsi drop??? Nejak jsem nepochopil co mel onen paragon level znamenat. Take to chapu jako testovaci verzi. Muj soucasny stav je paragon level 73 a jedine, kde pocituji efekt je gold find, nic jineho.

Treti bod me na te hre vytaci asi nejvice. Staci si predstavi situaci, kdy jeden hrac odehraje 1000 hodin a bude mit paragon 90+ a slusny gear, bohuzel bez dropu top itemu (naprosto bezny jev). A ted druhy hrac, ktery po 2 hodinach na infernu dropne Mempo s critem a proda ho za miliardu goldu. Soucasny stav totiz toto umoznuje, coz je dle meho nepripustne a totalne to nici touhu expit.
Ale verim, ze v Blizzardu delaji inteligentni lide a jsou tam lide, kteri tu hru hraji a maji v planu to opravit. Nejvice nadeji vkladam do datadisku, ktery by toto mel prinest (alespon dle meho). Pokud to bude jen pridani charakteru + nove lokace, prodlouzi to herni cas jen o par tydnu, nez to chcipne... :/
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 03.12.2012, 13:35 hod.

Ja zatim u D3 zustal. Ted si teda dam 14 dni pauzu (jo sladka Francie), tak snad budu nateseny. Tohle je prvni Diablo, kde nehraju barba a je to chyba. Jo driv jsem se radoval, kdyz se nejaky pridal, protoze jako DH muzu kosit z dalky, ale ted je to hruza. S odpustenim de.ilove co hrajou stylem run+kill elite nez ho stacim vubec najit me dost odrazuji. A to si myslim, ze total looser nejsu - proste prumerny hrac. Zkusil jsem monka - nebavi me, WD - nekro to proste neni.

O MF radeji ani slovo, AH bez komentare. Jako kde si lidi vydelaji 100m + nebo na veci za 500m? Navic uz se neda skoro nic prodat. Navic chodim sem, coz je taky chyba, hlavne cteni kolik komu čeho pada. U me vysmech vsemu. Ale celkove u toho asi zustanu, protoze 2hodky v bezduchy mlatičce pokosit nejaky zrudicky je parada a supr na vycisteni hlavy.

WaynE
Quill Rat
BattleTag:WaynEsvk#2403

Příspěvek od WaynE » 03.12.2012, 23:35 hod.

OMG .. hodne ludi tu pise o PvP .... ved to zas bude len o Equipe .... a mackat 4 tlacitka dokaze kazdy hnup :) Inak Hram D3 a cekom ma to bavi aj ked bezcielne farmim.
Aktualne: Z novym patchom 1.08 som zasa zacal hrat.
Hardcore si nemozem dovolit hrat skrz dementny internet od T-com.

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 04.12.2012, 07:46 hod.

momentalny ciel v diable 3 je ziskat paragon level 100 a najlepsi equip v hre. v datadisku to bude asi level 99 a najlepsi eqiup v datadisku.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“