Hack Diablo 3
Dobry den,chcel som sa spytat,ci by ste mi nemohli pomoct stym,ze mi niekto hackol Diablo 3.Na mail mi prislo od Blizzardu,ze bola poslana ziadost o zmenu emailu (mojho na iny).Poslednou vetou bolo,ze ak som nic take neposielal,tak mam kliknut na pridany odkaz na Battle.net a postupovat dalej o mojich udajoch na acc,no len uz mi nechcelo zobrat email ani heslo,uz to ten dotycny zmenil na svoje.Preto som sa tymto obratil na Vas,ze co mam v takejto situacii robit,ci je mozne,ze ten moj ucet by sa dal vratit naspet,ci Blizzard vlastne by mohol kuknut naspet na data o acc atd.Vopred diky moc.
Re: Hack Diablo 3
no nevim..jak psal bliz 1000x..oni po tobe NIKDY, NIKDY nebudou zadat heslo tak kdovi kam si to poslal
A je tam nejaka sanca,ze by mi to blizzardvratili naspet?Potreboval by som email na blizzard alebo poradte,ako to mam teda riesit.
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
Šance je vždycky... myslim, že v tomhle případě poměrně dost slušná, pokud máš doma "krabici" (licenci). Napiš jim (mail určitě najdeš na stránkých) a popiš jim situaci s tím, že můžeš dodat fotografii licenčního čísla na krabici.
Velmi pravděpodobně Ti bude vyhověno a tvoje postava (pokud byla vymazána) obnovena ze zálohy.
Velmi pravděpodobně Ti bude vyhověno a tvoje postava (pokud byla vymazána) obnovena ze zálohy.
Ok skusim to teda,diky moc.
Mam si najst mail priamo na Blizzard ?
nasiel som toto,dufam,ze to bude ono info-en@blizzard.com,je to na oficialnej stranke ako Contact email.Tu je ta stranka prosim ta kukni to,ci je to v poho a ci to mozem poslat tam http://eu.blizzard.com/en-gb/company/about/contact.html
Naposledy upravil(a) Bago dne 30.11.2012, 16:49 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Doom Knight
Věřim, že si to kdyžtak nějak interně předají...
já osobně bych asi napsal na
hacks@blizzard.com
nebo zkusil https://us.blizzard.com/en-us/submit/hacks.html
já osobně bych asi napsal na
hacks@blizzard.com
nebo zkusil https://us.blizzard.com/en-us/submit/hacks.html
ja to poslem aj na to hack@... aj to info-en@... a hotovo.
Lidi prosím nebuďte blbý.. Nic nepotvrzujte a používejte aspoň ochranu přes sms... Pak se nemusí takový situace řešit... Ale i já věřím v tvůj úspěch je to dobře podat...
Nikdy na nic v mailu neklikat, na žádnej odkaz. Jít rovnou do hry, pokud vše funguje takové maily ignorovat. Pokud nefunguje řešit pes blizzard.
-
- Doom Knight
Je jasné, že to co udělal je kravina... ale stalo se a on sám si to bude nejlépe pamatovat. Tohle mudrování mu nepomůže, kluci ;-).
A zase upřímně, běžnej hráč nějaké vyjádření Blizzardu o tom, že se nikdy neptá na heslo ani nečte... prostě hraje a když mu přijde takovýto mail a je důvěřivej, takhle to dopadne.
Věřim, že pokud má k dispozici svůj originální licenční kód, bude situace nějakým způsobem vyřešena.
A zase upřímně, běžnej hráč nějaké vyjádření Blizzardu o tom, že se nikdy neptá na heslo ani nečte... prostě hraje a když mu přijde takovýto mail a je důvěřivej, takhle to dopadne.
Věřim, že pokud má k dispozici svůj originální licenční kód, bude situace nějakým způsobem vyřešena.
Jasne vsetko mam,uz len cakam co odpisu.
Vážně si všichni poříďte autenticator. Stojí 200,- a máte klídek (holt jeden týden nepůjdete na pivo . Prodávají ho na alza, czc, xzone atd...
Ak mi to dobre dopadne a vratia mi ucet,hned si to objednavam.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Pokud mas smartphone tak si to stahni a mas to gratis.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
pozrem sa nato
ani to neni treba stahovat do telefonu, su aj programy na authentifikator v kompe(winbma sa to vola tusim). Zas taki pani nie su aby sa ti naburali do kompu, teda par ich takych je, ale minimalne percento.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
No neviem poslal som do Blizzardu dva maily a od piatku este neodpisali.Vyzera to ze asi neto kaslu.