Vyděláváte na Diablo III?
za zárobok z RMAH som si kúpil wow pandaria, plus pár mesiacov hrania....12.3.2013 si plánujem kúpiť SC2 expansion ...momentálne mám cca 22 € v balance...
- Černý vlk
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Re: Vyděláváte na Diablo III?
Tak prodávám jen předměty přes RMAH. Celkem jsem vydělal něco kolem 17k. Jako bonus k platu je to fajn, ale nic, co by člověka uživilo. Je pravda, že teď ty itemy moc prodávat nejdou. Tím, že cena goldů je minimální, na RMAH lidé nakoupí goldy a item si zakoupí přes GAH. Dám příklad: kalhoty 190 str, vitalitka 110, 80 AR, 20% MF jsou na RMAH neprodejné.
Jsem zvědavý jakým směrem se bude cena goldů ubírat. Zda se jedná jen o dočasný pokles, nebo je takový pokles nevyhnutelný. Přece jen je goldů ve hře čím dál víc a nikam se neztrácí. Snad jedině při výrobě gemů a těch člověk zase tolik nevyrobí. Každopádně kupopvat goldy za 30 centů je příjemné
Goldy se ztraci i pri prodeji pres AH. Tech 15% je u vyssich castek skutecne znat.
Kazdopadne inflaci se to nevyhne. Ale Blizzard jiz urcite ma pripravenou mechaniku, jak ty goldy dostat zpet do hry. Crafteni, vyroba socketu, atd.
Kazdopadne inflaci se to nevyhne. Ale Blizzard jiz urcite ma pripravenou mechaniku, jak ty goldy dostat zpet do hry. Crafteni, vyroba socketu, atd.
Prodavam skoro ciste za goldy, na RMAH jsem dal jen par veci a na battlenet balance mi pristaly za celou hru 4 eura. O paypalu bych asi uvazoval jen v pripade, ze bych prisel o praci a byl delsi dobu na pracaku. Anebo v pripade, ze bych mel na sobe same endgame itemy a nebylo se kam posunout, tak bych asi 100-200 eury zaslanymi na ucet nepohrdl. Ale myslim, ze s mym dropem to nehrozi.:o)
RmaH neřeším ... Ah sice využívám, ale obešel bych se i bez toho.
Hrou se semtam bavím ... až mě to bavit přestane třeba nějaké euro zarobím, ale primárně to neřeším.
Hrou se semtam bavím ... až mě to bavit přestane třeba nějaké euro zarobím, ale primárně to neřeším.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Na začátku jsem pár dropy zarobil cca 30-40 éček, vrátil jsem je do hry, protože jsem si řekl, že hra pro hru a těch pár kaček mi nehelpne..
Jen hlupák si myslí, že jde nakupovat za goldy a prodávat to za eura a ještě na tom vydělat.Kolik euro za týden si takhle vyděláš?LOL(nehledě na to, že za transakci je 1€ fee a 15% poplatek aukci.
Mne tam chyba moznost: Predavam aj RMAH aj AH, ale vsetko tam aj minam
Hlupák je ten ktorý tomu neverí D3 hraje dosť "hlúpych" ľudí ktorí si nevedia prepočítať kurz goldov/eura a utratia reálne prachy aj keď by im bolo výhodnejšie kúpiť najskor goldy a potom daný item. Vždy to tak vyšlo výhodnejšie ako predávať priamo goldy ktorých cena je strašne nízka, nehovoriac 15% +15% poplatky k tomu.. Samozrejme teraz sa to dosť zmenilo, ekonomika je totálne v *****, cena goldov klesla na minimum, AH je bugnuté.. uvidíme ako sa to bude vyvýjať ďalejmatzanivs píše:Jen hlupák si myslí, že jde nakupovat za goldy a prodávat to za eura a ještě na tom vydělat.Kolik euro za týden si takhle vyděláš?LOL(nehledě na to, že za transakci je 1€ fee a 15% poplatek aukci.
EDIT: pozor na vulgarismy. Peckoslav
S4 Monk 1100+
Ukázal bych ti dost itemů který jsem takhle přeprodal za dvojnásobek Já prachy nechávám ve hře, takže se 15% poplatku vyhnu. Neříkám, že se tím dá vydělávat na živobytí ale rozhodně si vydělám na všechny budoucí datadisky a slušnej gear Navíc mě tohle prostě baví anic mě to nestojí.matzanivs píše:Jen hlupák si myslí, že jde nakupovat za goldy a prodávat to za eura a ještě na tom vydělat.Kolik euro za týden si takhle vyděláš?LOL(nehledě na to, že za transakci je 1€ fee a 15% poplatek aukci.
2 druhy hlupáků: ti co prodávají pod cenou a ti co kupují nac cenou. Obou druhů je vehře mraky
nesouhlasim, ze lidi, kteri si to neprepocitaji jsou hlupaci, jenom se jim do toho proste nechce, nechteji nad tim premyslet, cena za kterou to berou je jimi akceptovatelna, tak to berou, jestli za draho nebo za levno neni vubec podstatne, protoze treba planuji hru hrat jeste roky a ono se to v case nejak ztraci.
nikdo nemuze presne rict, co je ferova cena itemu, hranice mezi pod cenou a nad cenou tady neexistuje, neni zajistena likvidita, takze kdo se chce onanovat zjistovanim co je pod cenou a co ne at tak dela, ale tvrdit o nekom ze je hlupak, protoze neco prodal levnej, nebo koupil draz je blbost, ja to treba az tak neresim a kdybych tady napsal kolik jsem vydelal real money a kolik goldu, tak se polovina fora posere(ban?), ale to je jina kapitola.
nikdo nemuze presne rict, co je ferova cena itemu, hranice mezi pod cenou a nad cenou tady neexistuje, neni zajistena likvidita, takze kdo se chce onanovat zjistovanim co je pod cenou a co ne at tak dela, ale tvrdit o nekom ze je hlupak, protoze neco prodal levnej, nebo koupil draz je blbost, ja to treba az tak neresim a kdybych tady napsal kolik jsem vydelal real money a kolik goldu, tak se polovina fora posere(ban?), ale to je jina kapitola.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
myslím, že hodně hloupých lidí, co kupují věci za € je ve hře stále dost.
Jeden příklad z minulého týdne - prodal jsem na RMAH recepty na 5-ti statové shouldery a 5-ti statové kalhoty, obojí se prodalo cca ve stejný okamžik po 1€
(evidetně si někdo za € kupoval recepty na achievement). Cena receptů za goldy je 3k a 6k. Hodnota 1 mil goldů byla v ten okamžik cca 0,30€.
Tj. po odečtení poplatku, jsem každou věc (při výměně zpět na goldy) prodal za cca 2.8 milionu... tj. v případě kalhot za 466-ti násobek ceny za kterou to můžu koupit..
Oba recepty jsem našel, faktem je, že jsem to točil na RMAH dlouho, takže to není nic na čem by se dalo rychle zbohatnout, ale potěší
Jeden příklad z minulého týdne - prodal jsem na RMAH recepty na 5-ti statové shouldery a 5-ti statové kalhoty, obojí se prodalo cca ve stejný okamžik po 1€
(evidetně si někdo za € kupoval recepty na achievement). Cena receptů za goldy je 3k a 6k. Hodnota 1 mil goldů byla v ten okamžik cca 0,30€.
Tj. po odečtení poplatku, jsem každou věc (při výměně zpět na goldy) prodal za cca 2.8 milionu... tj. v případě kalhot za 466-ti násobek ceny za kterou to můžu koupit..
Oba recepty jsem našel, faktem je, že jsem to točil na RMAH dlouho, takže to není nic na čem by se dalo rychle zbohatnout, ale potěší
Stačí sa pozrieť do topicu "Slušný drop" kde som si pochvaľoval drop ktorý mi padol - Innas Favor za ktorí mi ľudia tu na fóre tipovali cenu ani nie 100m. Dokonca mi prišla jedna SZ v ktorej sa mi jeden nemenovaný človek vysmieval že to je crap a že to nepredám ani za 50m, že neviem čo si myslím.. Ani nie za hodinu čo som to dal na AH sa to predalo za 150€ Teraz som sa mohol smiať ja... ale je tiež diskutabilné či to takú cenu malo, pre toho kto to kupoval určite áno. Innas Favor nie je žiaden top opasok, ale rolly blízko maxu z toho urobili cenný item, teda aspoň pre niekoho, aj keď 99% ľudí tu na fóre by za to nedalo ani len 50m...
S4 Monk 1100+
Tak to si mal luck ty, nikto normalny kto by chcel dat 150e za opasok by to nedal za Favor, ale kupil by si niaky top Witching Hour.
Me se nedavno prodalo v rmah asi 200 brimstonu, ale uz je po vsem, uz se zas neprodavaj
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no vidis a mne innas favor visi uz 5 dni na AH za 1 350 000 a nik ho nechceRyliah píše:Stačí sa pozrieť do topicu "Slušný drop" kde som si pochvaľoval drop ktorý mi padol - Innas Favor za ktorí mi ľudia tu na fóre tipovali cenu ani nie 100m. Dokonca mi prišla jedna SZ v ktorej sa mi jeden nemenovaný človek vysmieval že to je crap a že to nepredám ani za 50m, že neviem čo si myslím.. Ani nie za hodinu čo som to dal na AH sa to predalo za 150€ Teraz som sa mohol smiať ja... ale je tiež diskutabilné či to takú cenu malo, pre toho kto to kupoval určite áno. Innas Favor nie je žiaden top opasok, ale rolly blízko maxu z toho urobili cenný item, teda aspoň pre niekoho, aj keď 99% ľudí tu na fóre by za to nedalo ani len 50m...
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
@ReptileSVK: a taky má "rolly blízko max"?
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
Adds 8% to Holy Damage
+99 Dexterity
takze hej. a aj keby nie, tak dexteritu naroluje od 90 do 100, takze 10 dexterity je nic. Mozno su drahe tie co +1 random naroluju all resist. inak bezcenne.
+99 Dexterity
takze hej. a aj keby nie, tak dexteritu naroluje od 90 do 100, takze 10 dexterity je nic. Mozno su drahe tie co +1 random naroluju all resist. inak bezcenne.
On měl ale 198 DEX + 89VIT. Asi není aktualizovaná guide, protože dle té to není možné...
http://eu.battle.net/d3/en/item/innas-favor
http://eu.battle.net/d3/en/item/innas-favor