Prosba pro někoho s 5 min času
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
Mám prosbičku... leveluju si novou postavu a nikdo z mých kamarádů už nehraje.
Přidal by si mě pls někdo do přátel a "pozval" mě do 4 aktu, obtížnosti nightmare?
Jen pro úplnost... nechci powerleveling, poradim si sám. Jde mi jen o odemčení act 4, abych nemusel procházet 1-2-3. Když si někdo najde minutku, budu moc rád. Tag mám vyplněný v profilu. Stačí mi dát ingame vědět, budu se zatím plácat v act 1 :-). THX
Přidal by si mě pls někdo do přátel a "pozval" mě do 4 aktu, obtížnosti nightmare?
Jen pro úplnost... nechci powerleveling, poradim si sám. Jde mi jen o odemčení act 4, abych nemusel procházet 1-2-3. Když si někdo najde minutku, budu moc rád. Tag mám vyplněný v profilu. Stačí mi dát ingame vědět, budu se zatím plácat v act 1 :-). THX
Naposledy upravil(a) Majky_majk dne 17.11.2012, 21:50 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Prosba pro někoho s 5 min času
to stejnak jak budeš měnit questy tak ti to stejnak nepude
unit:zealot
-
- Doom Knight
Nebudu měnit questy... zkusim, jestli to dám. Když ne... nakoupim si eq a zkusim znova. Mělo by mě to pustit skrze "resume" zpět do act 4
-
- Doom Knight
Sorry... měl jsem v předchozí zprávě chybu. Odemykat act 4 inferna by fakt nemělo význam.
Chtěl jsem odemknout act 4 nightmare.
Chtěl jsem odemknout act 4 nightmare.
Majky pokud tu budeš tak kolem 22:45 tak se ti ve hře ozvu momentálně jsem eště v práci tak bych se pak ozval jak dojedu domů.
Nemeli nahodou uz X patchu pred ze nejde preskakovat akty?
Akty jde pořád přeskakovat ale po odlognutí z acc tě to pustí jen tam kam si se dostal sám.
-
- Doom Knight
Díky za reakci... ale už jsem byl mimo hru. Pošli mi prosím friend req, když se jednou někde potkáme ingame, poslal bych Ti zprávu s prosbou.
Ale vypadá to, že to tam nakonec stihnu asi sám... nikdo jiný se neozval a dojel jsem do půlky act 2.
Ale vypadá to, že to tam nakonec stihnu asi sám... nikdo jiný se neozval a dojel jsem do půlky act 2.
-
- Doom Knight
Dříve ale resume fungoval, že po odlognutí pustil na poslední místo, pouze při změně guestu člověk nemohl back... to už nejde?
Jestli ne, tak asi to jump ani nebudu potřebovat. Act 4 pravděpodobně nedám a budu muset do AH. A nechci pak někoho otravovat zase třeba na 3x (stejně jako utratit x milionů za eq, který za pár levelů vyhodim, protože s ním nedojedu ani hell).
Jestli ne, tak asi to jump ani nebudu potřebovat. Act 4 pravděpodobně nedám a budu muset do AH. A nechci pak někoho otravovat zase třeba na 3x (stejně jako utratit x milionů za eq, který za pár levelů vyhodim, protože s ním nedojedu ani hell).
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Co tu zase vymyslate, funguje to normalne, staci odomknut zabit Iskatuho a ma normalne odomknuty zaciatok, alebo staci zabit Diabla a ma odomknuty 1. a 4. quest v Act 4. Potom staci ze waypointy chodit a expit.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
-
- Doom Knight
Bylo by samozřejmě nejlepší, kdyby se mnou někdo šel na Diabla... ale zase jsem nechtěl nikoho otravovat (byť teda pro 60lvl postavu je nightmare Diablo asi tak 30 sec času) :-).