Top farm charakter

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Projax
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Projax#2148
Re: Top farm charakter

Příspěvek od Projax » 15.11.2012, 18:46 hod.

od začátku to brát nemůžeš tam bylo inferno na**** a 99% lidí neumělo farmit. s WD se tenkrát napohodu farmit act 1 solo. Jinak co se týče znova toho farmení

za 200 mil postavim wd co bude farmit stejně efektivně jak já a nebude mít ani problém an vyšších mp. na vyšších mp to nebude tak super jako barb. Ale barb na nižších mp nebude tak silný jako wd. Jde o to, že většinu času stejně farmíš xp / itemy a v tom je na budget furt lepší wd. když už se o něčem bavíme viz moje videa a testingy. Věnoval sem tomu opravdu dost hodin a nemůžu tady akceptovat smyšlené premisy.

Buď ten člověk může postavit něco op na vyšší mp co nepotřebuje skill, nebo něco zábavného u čeho se daleko více pobaví a na vyšších mp i zapotí. Možná i vy kdyby jste si zkusili jinou classu tak by ste na to přišli, že vás to baví víc.

pozor na vulgarity. kojot

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od Ragnarok » 15.11.2012, 19:09 hod.

Kdybyste radeji udelali kazdy sve video, mozna by to bylo lepsi nez ta neustala hadka ;)
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

Gorash
Quill Rat

Top farm charakter

Příspěvek od Gorash » 15.11.2012, 19:30 hod.

Tak ja nejake video natocim za monka, hraju mp1 protoze mi prijde ze rozdil neni oproti 0 zase tak velkej a plus 10 procent xp/mf neni moc ale kdyz to pada uplne stejne tak je lepsi mit tech 10 procent :)
Lidi bavite mne jak kazdej rika jak je super mit +400k dps, podle mne je to na ukor defenzive statu, a zijete jen diky tomu ze stihnete elitu kuchnout driv nez vam staci ublizit.
Coz dle meho nazoru na mp10 uz urcite dokaze.
A pokud mate itemy s dps/defenzive tak jeden item musi stat miliony i v dnesni dobe, a je problem vydelat dneska na neco, protoze se nic absolutne neprodava :(
Ale k tematu:myslim ze efektivni char na farmeni je ten char, kterej vas bavi, jako sorry ale radit nekomu at hraje barba protoze je nejefektivnejsi, a ptat se kdo je nejlepsi je podle mne blbost, pokud mne char bavi tak se ptam jak za nej hrat nejefektivneji na farmu, a ne jakej char, hrat za nej pak jen kvuli tomu, ze je nejlepsi na farmu, vas moc bavit nebude.hraju prece kvuli zabave a to podle postavy ktere se vam libi a dobre hraje, tot muj nazor

Gorash, odesláno z Iphone, pomocí TapaTalk

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 15.11.2012, 19:44 hod.

nekdo z nas hral diablo 2 a vi jak tam farmeni fungovalo ;)

negris
Gorebelly
BattleTag:Angalascz#2103

Příspěvek od negris » 15.11.2012, 19:47 hod.

Pokud má classa výbavu tak je to jedno co hrajete všechny jsou top jen musíte uzpůsobit výbavu a skilly. Brain On lidi prosím toto je už dost zbytečné téma.
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

JayBert
Wraith
BattleTag:jaybert#2185

Příspěvek od JayBert » 15.11.2012, 19:49 hod.

co to ma spoledneho s d2? hral jsem ho vice nez dlouho :) tam ses pripojil na baal run a cekal jsi nez to hammerdin vymlati a furt a furt dokola..

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 15.11.2012, 20:00 hod.

tak to si ho asi moc dobře nehrál ;) to bylo jen na to udělat level. O farmení gearu je to něco jiného. TO je asi jedno je zbytečné moc tady co psát protože lidé jsou prostě jenom lidi ;) Každopádně mějte každej svoji pravdu a já vam to budu přát

ale i kdyby se někdo chtěl inspirovat tak se klidně koukněte na má videa guide . Kdyby někoho něco zajímalo o wd tak mi pište tam. Tady tento topic lidé nebrou objektivně, ale jen podle svých subjektivních názorů. Což je špatně, ale co naděláme.

JayBert
Wraith
BattleTag:jaybert#2185

Příspěvek od JayBert » 15.11.2012, 20:38 hod.

myslim ze jsem ho hral hodne dobre, ale vytahovat se tady nepotrebuju. Kdyz si na to tak vzpomenu tak uz ani nevim, kde jsem vsechen ten gear vzal, jestli to byly stupidni MF runy, travincal s gold barbem a nasledny gamble, hunt annihilu nebo svaceni noobu a retrade na jsp ;) Kadzopadne je to cisty OT bavit se tu o D2 a tim bych to ukoncil, kdyztak pm :lol:

Dante
Quill Rat

Příspěvek od Dante » 15.11.2012, 22:13 hod.

Tak vidim, ze se rozhorela opet vasniva diskuze. Me v podstate jen zajimal nazor zda je za 200M goldu VYHODNEJSI a EFEKTIVNEJSI na farmu vybavit wizze nebo barba. Projizdel sme zbezne aukci a prijde mi, ze na barbara ten gear stoji vic nez na wizze... jenze co se tyce rychlosti aby se wizz vyrovnal barbovi (gear za 200M) je potreba na wizze poskladat gear za mnohem vic? :)

gos
Fallen Shaman
BattleTag:mosko#2985

Příspěvek od gos » 15.11.2012, 23:29 hod.

Projax, takze Yaka ma gear za 15m ale na poriadne farmenie treba na WW barbara 200m?
Tym chces povedat ze Yakov gear je tak slaby? :lol:
Neviem z kade mas to ze WW barb potrebuje tak strasne drahy gear...to si myslis ze nutne potrebuje nejaky echoing/skorn za 199m a na zvysok equipu ti ostane 1m? Tak to potom tvoju logiku chapem, inak si uplne mimo.
Momentalne sa da hociaka postava gearnut dost slusne do 50m.
Ty tu stale hovoris len o farmeni expov, podla toho co vidim, tak je mozno WD na to najlepsi, ale farmia sa aj uberovia, kluce a itemy a s tym uz ty niak nepocitas..

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 16.11.2012, 06:17 hod.

ja bych se jeste vratil k WW barbovi, jednu dobu jsem chodil s mym rend barbarem jeste se dvema WW barbary na ubery MP9 a zatimco jsem nevedel kde driv skocit a mel jsem proste plne ruce prace, ti dva se tocili okolo a chatovali o nejakych picovinach, podotykam ze uberi meli kazdy 280mega hp, takze z toho mi jasne vychazi nasledujici poznatek- ti, co tvrdi ze IKckovat na mp0 je desna nuda a nebavi je to, si tak trochu protireci, ponevac jet WW barba na vyssi mp a druhou rukou se starat v prdeli je desna nuda zase pro me, pro projaxe a pro hordu dalsich hracu, kteri u hrani musi premyslet a predvest alespon trochu skilu, protoze jinak se ty ostatni classy ani pomalu hrat nedaji. za me muzu jen rict, ze top farm charakter pro me je WD.

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 16.11.2012, 08:34 hod.

Diablo 2
- ball runy, kam chodili všichni nezávisle na skilu honit expy, protože tam byl vždycky někdo, kdo to za ně zabil
- farmení itemů?? myslíte ten pure skill s MF sorcem, který dokázal dávat minutové runy během nichž zabíjel andy, mefa, pindla?
- farmení run?? kdy opět se sorcem, amou nebo assasinkou jste vymleli cow level během 10 minut na pl8? případně od vyšších patchů chození kurastu na bedny opět s MF sorcem.

Fakt argumentujete jednou lepší věcí než druhou. I d2 mělo jasně nastavené postavy co na co se vyplatí. Ale byla to hra skutečně staršího data:)

Víte ty Vaše tzv. teorycrafty jsou fajn. Ukazují na to, co se dá nebo nedá vytahnout z každé postavy. Když se mě tu někdo zeptá, že chce investovat 200 mega do postavy a chce si v klidu zahrát nebudu zkoumat jeho styl, nebudu ani zkoumat kolik mu je ani nic podobného. Abych nevypadal jako blbec, řeknu mu - že nejjednodušší a nejrychlejší je barbar. Protože když mu řeknu, že je to WD, tak tu ten člověk bude za týden brečet, co jsme mu to poradili, protože nemůže chodit víc jak MP4 - páč pak dostává IKčka i v tom gearu za 200 mega.

Pletete se, že barbar potřebuje gear za stovky milionů. Při troše umění na aukci jste schopni to složit opravdu hodně levně, problém je, že jste všichni zahledění pouze a jenom do těch TOP itemů.
Dám jeden příklad:
- přemýšlel jsem co koupit za ramena, všichni všude nosí a opěvují Vile vardy, jsou přece nejlepší a nic jiného nemá smysl
- ok, tři dny jsem bloudil po aukci až jsem narazil na ramena, která mají přbližně tyto staty
250 str
50 vita
50 fire/physical(nepamatuju si) ress
55 all ress
armor

Oproti vile wardám jim chybí 15 all resist, 100 armor a 200 LpS. Navíc mají vitalitu a vysoký fire nebo physical resist. Vile wardy nejlevnější v té době, kdy jsem si tato ramena kupoval, což je tak dva měsíce, stály 80 milionů nejlevnější, které ani neměly stejnou STR. Já jsem výše uvedená ramena koupil za 250 000 na bid. Důvod? Hloupost valné části komunity hrající D3 - která si myslí, že existuje jeden jediný legendary item, ze kterého budem všichni hotový a jiný přece nemůžeme mít, protože kamarád říkal, že to je prostě TOP a nic dalšího nemá smysl:)

Druhý příklad ruce, které mám na sobě. Hledal jsem dva týdny čas od času a minulý víkend jsem si zadal požadované parametry (ano, bylo půl jedné v noci ze soboty na neděli) a ejhle.

Cena na Bout 7,9 milionu s timem 1D11H - nebylo na co čekat:)

A takhle by se dalo pokračovat do nekonečna, zvlášť ted, když je zvýšený drop všeho.. Na farmení s barbarem čehokoliv na jakémkoliv MP nepotřebujete IK itemy ani echoing. Jenže věřím tomu, že 90% barbarů k tomu tak přistupuje, že bez toho se to prostě nedá hrát.

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 16.11.2012, 09:15 hod.

Projax: Stim bych zase tak nesouhlasil, ze Archon wizard je pomalej.Vcera sem ho zkosel s Storm armorem a runou Scramble a muzu ti rict, ze to muj run neuveritelne zrychlilo a to sem jeste nemel ani teleport.TEn kdybych si dal tak je to jeste rychlejsi.

Ten run co davas ty sem dal za 12min.Kdybych mel teleport tak to jeste zkratim a taky to byl prvni run st imto buildem takze jeste by ten cas sel asi dolu.Tim nerikam, ze je to lepsi nebo ze neni lepsi jak WD, ale urcite to neni knicemu jak pises farmit v archonu.

Jinak sem do ted farmil MP3.Vcera sem dal par runu na MP1 a nevim nevim.SAmozrejme ty XP jsou lepsi, ale ted jestli to stoji za ztratu 50%MF, protoze zase o tolik me ten run na MP3 dele netrva a pripadalo me, ze me teda legendarky a celkove vsechno na MP3 pada mnohem lip.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 16.11.2012, 09:25 hod.

Je jedině dobře, že většina hráčů hraje hlavně za oblíbené chary a kupuje jen oblíbené itemy za vysoké ceny. O to více zbude na ty méně zabedněné ;)

JInak ano, také bych někomu z fleku doporučil barba a ano, WD se jeví na normální farmu nejlépe (a zábavněji). Takže pravdu máte vlastně oba (projax, yaka).

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 16.11.2012, 11:49 hod.

Yaka píše: Protože když mu řeknu, že je to WD, tak tu ten člověk bude za týden brečet, co jsme mu to poradili, protože nemůže chodit víc jak MP4 - páč pak dostává IKčka i v tom gearu za 200 mega.
nesmysl
Yaka píše: Pletete se, že barbar potřebuje gear za stovky milionů. Při troše umění na aukci jste schopni to složit opravdu hodně levně, problém je, že jste všichni zahledění pouze a jenom do těch TOP itemů.
tady to je stejny jako všude, ale po barb itemech je větší poptávka protože to hraje milion troubů

Tady by to spíš chtělo specifičtější věc jak chce farmit a co chce farmit. Buď může zvolit barba a jít s davem ovcí a nebo zvolit něco co ho bude bavit

a btw ten run dávám za 7:30

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 16.11.2012, 11:56 hod.

Nevím no - tebe s tim gearem na MP3 skoro zabili první tři mobky a u dvou elit tuším jsi měl hodně namále. A to tě považuju za člověka, kterej to ovládat umí. Jak myslíš, že to dopadne, když to do ruky vezme průměrný člověk, který si to gearne a začne se s tím učit hrát...

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 16.11.2012, 11:59 hod.

Já hraju ale dost agresivní styl. většina lidí nebude běhat mezi elitky ;) Ono je to na tom postavené totiž. To co dělám já tak to se každý naučí během 10 runů. Jde o to znát svoje možnosti.

Jasný jeslti ti jde opravdu o faceroll tak to barbar je. Jak sem psal classa kde nepotřebuješ skill - když přejíždíš skrz moby. Jenže ja když sem to hrál a testoval a porovnával tak sem si přišel jak cvičená opice. Myslím si, že je spíš víc omrzí barbar než např DH nebo wiz. WD má hodně velký skill cap co se týče efektivního farmení jak na nižích mp tak i na vyšších, ale ofc to můžeš ojebat jednou pasivkou

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 16.11.2012, 12:11 hod.

Nejde o faceroll - i s tím WW barbarem na těch vyšších obtížnostech musíš dávat bacha zvlášť pokud chodíš v MF gearu. Jde o to, že pokud chceš ty runy mít takhle rychlé, nezbývá ti moc na výběr, než to hrát tímto "agresivním stylem".

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 16.11.2012, 12:15 hod.

sorry no, ale jako davat si bacha stylem neww přímo mezi elitkama když mají nějaký "horší affix" mi nepřijde tak skill. Je asi zbytečné se tady o tom hádat. Oba víme jak to je. už jen si stačí podívat na videa. ještě celkem classa o skillu je DH tam se to dá hrát taky super.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 16.11.2012, 13:08 hod.

No DH je slušně o nervy, ale zase nezačne nudit. Spíš většinu lidí přestane bavit furt chcípat na vyšších MP. Já už na něj ty nervy prostě asi neměl a i když je řešením nějaký ten demitank build jako má třeba Quetak, tak už jsem dál nemohl. Věřím, že WD má momentálně větší potenciál.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“