kolik udelate expu za hodinu?
Já dělám cca 20m s wizardem, záleží jak se vygenerujou boss packy. V helmě mam šutr na % exp
Re: kolik udelate expu za hodinu?
Takže jsem si udělal 1:50 trvající run od Keep Deepths 1 až k Azmodanovi jen se sbíráním 61-63 rare předmětů (tudíž plný inventář tak po 1 hodině). Zabíjel jsem všechno a otvíral všechny truhly při co nejvíce svižném postupu. V helmě Perfect Ruby. První hodina 11,33 M expů, dalších 50 minut 9,6 M (hodina by vyšla tak nastejno). Takže 30 M expů za hodinu je pro mou barbarku čirá fantasmagorie, 20 M bych možná dosáhl, kdybych pořádně navýšil dps (momentálně mám 63,5 k, Movement Speed 24%) a běhal jen ty nejefektivnější lokace stále dokola, potažmo si koupil ten Leoric prsten.
já chodím skycrown battlement, stonefort, depths 1-3, bridge of korsik - rakkis crossing, oba krátery, tower of damned lvl 1, tower of cursed + cydaea, core of arreat + azmodan. Tohle stiham kolem te 1 hodiny +/- 5 minut (archon a 24% speed)
tomisco je to zenska, co bys chtel....
jinak vcera z levelu 47 na level 48 za necele tri hodiny s obcasnyma prestavkama a odbihanim, jo a je to cca 75 mega nebo tak nejak si to nepamatuju. takze za tu hraci seanci se ten level jeste da zmaknout, ale jde to pomaloucku.
Zhruba 13M exp za hoďku dám, červenej šutr 31%, wizard 125k damage. V plánu nákup prstýnku, po 40 paragonu už to leze nechutně pomalu
no já osobně dělám cca 30-40 mil xp za hodinu záleží na focusu počtu spawnutých rare v prvních dvou zonach. Ale fakt když hraju hodinu tak je to kolem těch 30-31mil xp protože chodím na záchod hraju minesweepera koukam na net atd
hm jaká lokace? já si to teď zkoušel dal sem azmodan run cca 50 minut, 12M expů, tzn s vypětím všech sil hranici 20M nepřekročím, elity mě nějak nezdržuj (tzn když je totem, tak padnou za těch 20s než zmizí, jinak 30-40), nanejvejš když je to moc diskotéka, šutr mám top2 tier
45M+ momentalne sem level 87 ww barb. Chodim jen mapy s vysokou hustotou monster...
Jak prosim udelat to, abych startoval run pred vchodem k Azmodanovi v Core of Arreat, jak to dela vetsina tech co delaji rychlo runy 3. act? Kdyz dam jako pocatecni quest Kill Azmodan, tak se maximalne distanu na TP na zacatek The Core of Arreat.
Musíš prebehnúť celý Core až nakoniec tesne pred vchod k Azmodanovi. Tam ti to hodí checkpoint a možeš dať logout a dalej už len resume game, budeš začínať pred vchodom
S4 Monk 1100+
Jaj diky za odpoved. Jsem lama, tohle mi mohlo dojit. :-) Ja to hraju spis vic na itemy nez XP, takze jeste jdu vzdycky sejmout Azmodana a tak mi tohle vrtalo hlavou.
S hunterem dám asi 20m bez šutru v helmě a dalších +xp věcí. Po patchi tipuju, že se snad k těm 35m dostanu.
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:43 hod., celkem upraveno 1 x.
S takovýma hodnotama, to se divím, že nemáte už dávmo paragon 100
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
no a ty uz mas clovece. chodil si aj s hellfire ringom?
Heller: Že jo...
Já když běhám MP1 runy inspirované Alkaizerem (akorát sbírám větší kusy zlata, některé šutry, lahvčky a rare itemy s potenciálem), tak s max. rubínem v helmě a hellfire ringy (barbarka + enchantresska) dávám 25-30 M expů za hodinu. Dps v základu 97 k (předtím dlouho 92 k). Ale já v Diablu nikdy nebyl extra rychlík.
Já když běhám MP1 runy inspirované Alkaizerem (akorát sbírám větší kusy zlata, některé šutry, lahvčky a rare itemy s potenciálem), tak s max. rubínem v helmě a hellfire ringy (barbarka + enchantresska) dávám 25-30 M expů za hodinu. Dps v základu 97 k (předtím dlouho 92 k). Ale já v Diablu nikdy nebyl extra rychlík.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
tvoju slabinu vidim v zbrani. ta je slabunka.
30-40m expu/hodinu. Rubín, hellfire ring na mě a followerovi. Ale upřímně, pokud to moc hrotím, tak to je práce a ne zábava, takže do toho nějaký stream, koukání na AH, apod., a jsem zpátky na 20m/h