Jaký charakter bude dle vás nej v PvP?
Ve wowku je speciální stat na pvp itemech - resilience - která snižuje %dmg od hráčů a zároveň je uplně k ničemu proti monstrum, bez resilience je hráč v pvp jak papír a padne během pár vteřin (i na oneshot).
Re: Jaký charakter bude dle vás nej v PvP?
Hmm, tak přesně tohle doufám v D3 nebude. Zase by šel celej gear k šípku. Tím zvýšením zdraví, či snížením požkození by nikdo neutrpěl a přesně by to potom reflektovalo gear/skill hráče. Jinak já se k PvP začínám celkem upínat, už mě to asi jinak dlouho bavit nebude...
No prave by jsi to mel rozdelene. Dva ruzne geary. Na PvP a na PvE. Urcite soucasny gear vyhazovat nemusis.
I kdyz... je jasne, ze tak do roka budou vsechny nase veci, ktere ted nosime stejne bezcenne, protoze ty itemy se stale jen posiluji
I kdyz... je jasne, ze tak do roka budou vsechny nase veci, ktere ted nosime stejne bezcenne, protoze ty itemy se stale jen posiluji
ja bych to videl ze se balance teamu bude podle Arena Ratingu
tzn.
založite team a mate 1000 rating
prihlasenej do pvp je team s 1085 a 2000 ratingem tak vás to veme s tim co ma 1085 rating ale ten team co ma 2150 bude cekat na nekoho pres 2000 atd...
jako je to na wow
vyhra = 19% ratingu nepratelskeho teamu k vam a jim 19% dolů
tzn.
založite team a mate 1000 rating
prihlasenej do pvp je team s 1085 a 2000 ratingem tak vás to veme s tim co ma 1085 rating ale ten team co ma 2150 bude cekat na nekoho pres 2000 atd...
jako je to na wow
vyhra = 19% ratingu nepratelskeho teamu k vam a jim 19% dolů
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.
Honkl
Honkl
Podle me zas bude nejlepsi barbar...
Barbar je ozaj cool na farm a na mass mobs ale na pvp ? .. vydel som ozaj vela magov/wd/dh s dmg 400k+ dokonca dh s 520kdps ..
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Snad si naivne nemyslis, ze tam pujde ciste o dmg.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Tak vždy se rány rozdávají i přijímají. Takže to chce nějaký balance.
no dmg zohra velku ulohu v PvP D3 .. ked si vezmes DH ktory bude stale dokola poletovat a pouzivat arrow co si ta najde sam tak mi povedz ako ho napriklad s barbarom dostanes ? aj keby mal barbar vsetko na mov.speed takisto to moze mat aj dh .. aj ked pouzije barbar runu na speed sa mu minie fury .. v kazdom ohlade ma dh navrch .. pisem o good geared charoch ..
barbar musi nastakovat live regen co najviac + veci na block % a dufat ze da stun na dh a potom by mozno sa dalo pisat o PvP .. naozaj teraz neako nevidim ziaden balanc ..
ale kludne ma oprav ak som napisal nieco zle
barbar musi nastakovat live regen co najviac + veci na block % a dufat ze da stun na dh a potom by mozno sa dalo pisat o PvP .. naozaj teraz neako nevidim ziaden balanc ..
ale kludne ma oprav ak som napisal nieco zle
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No asi tezko rict, jak bude tedka PvP vypadat.
A premyslet co jakej char bude delat a udela...
A premyslet co jakej char bude delat a udela...
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
jak dostane dh stun je po něm.
dále zase vetsina barbaru ma resisty vice nez DH
ale s wizzardy bude pr*el si ani nevsimnes ze se neco stalo a ležíš
dále zase vetsina barbaru ma resisty vice nez DH
ale s wizzardy bude pr*el si ani nevsimnes ze se neco stalo a ležíš
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.
Honkl
Honkl
Koukám, že je tu plno expertů co už všechno ví na deset let dopředu :-)
*Quincey - 500+k dmg může mít i barbar, ale o to nejde.
V PvP rozhoduje spousta faktorů.
damage, ehp ("efektivní zdraví"), pohyblivost (mv itemy, skilly), regenerace zdrojů (regenerace zdraví/many, lifesteal, efektivnost ofenzivních a defenzivních abilit .. a obecné věci typu gear, ping, skill hráče ap.
Většinu věcí můžeme do jisté míry ovlivnit, ale rozhodujícím faktorem (samozřejmě kromě skills) zůstává "balance" mezi jednotlivými chary/skilly a itemy (v té době dostupnými) a tady vidím asi největší kámen úrazu.
PvP v diablu bylo vždy spíše okrajovou záležitostí a Blizzard neměl potřebu se nějakým balance příliš zaobírat. (většina ví jak to vypadalo ve dvojce..).
Proto si nakonec hráči museli pomoci sami a zakládali různé ligy a upravovali pravidla hry. Tedy alespoň ti, kteří to mysleli s pvp vážněji.
*Quincey - 500+k dmg může mít i barbar, ale o to nejde.
V PvP rozhoduje spousta faktorů.
damage, ehp ("efektivní zdraví"), pohyblivost (mv itemy, skilly), regenerace zdrojů (regenerace zdraví/many, lifesteal, efektivnost ofenzivních a defenzivních abilit .. a obecné věci typu gear, ping, skill hráče ap.
Většinu věcí můžeme do jisté míry ovlivnit, ale rozhodujícím faktorem (samozřejmě kromě skills) zůstává "balance" mezi jednotlivými chary/skilly a itemy (v té době dostupnými) a tady vidím asi největší kámen úrazu.
PvP v diablu bylo vždy spíše okrajovou záležitostí a Blizzard neměl potřebu se nějakým balance příliš zaobírat. (většina ví jak to vypadalo ve dvojce..).
Proto si nakonec hráči museli pomoci sami a zakládali různé ligy a upravovali pravidla hry. Tedy alespoň ti, kteří to mysleli s pvp vážněji.
nemyslim si ze som osebe tvrdil ze som expert ale budis
no barbar s 500+k dmg .. jedine s bersekerom + insanity .. cize to je iba docastna zalezitost a urcite to trva kratsie ako dh ci mag na maxe nehram moc dh ale viem ze ma skily ktore mu umoznuju lietat po mape jak lietadlo raz je tam a zrazu je inde
ohladom resistov : world max barbar = 1267 all res
world max dh = 1181 all res
(jasne ludia trosku podvadzaju v tychto rebrickoch lebo si davaju veci max int + max res len aby boli co najvyssie v rebricku ale to je jedno, pointa je ze all res je teraz podobny u kazdeho charu od 1.05)
mozeme tu otom pisat litanie a aj tak to nic nepomoze pokial nebude PvP vonku a potom sa uvidi ..
podla mna faktor ktory bude rozhodovat najviac je skill samotneho hraca .. darmo bude mat niekto veci max ak nevie ako hrat *-)
no barbar s 500+k dmg .. jedine s bersekerom + insanity .. cize to je iba docastna zalezitost a urcite to trva kratsie ako dh ci mag na maxe nehram moc dh ale viem ze ma skily ktore mu umoznuju lietat po mape jak lietadlo raz je tam a zrazu je inde
ohladom resistov : world max barbar = 1267 all res
world max dh = 1181 all res
(jasne ludia trosku podvadzaju v tychto rebrickoch lebo si davaju veci max int + max res len aby boli co najvyssie v rebricku ale to je jedno, pointa je ze all res je teraz podobny u kazdeho charu od 1.05)
mozeme tu otom pisat litanie a aj tak to nic nepomoze pokial nebude PvP vonku a potom sa uvidi ..
podla mna faktor ktory bude rozhodovat najviac je skill samotneho hraca .. darmo bude mat niekto veci max ak nevie ako hrat *-)
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Throw barbar s průměrnou výbavou dá damage za sekundu kolem 150k, k tomu 50% stun po zásahu a 20% fear. K tomu hodně redukce a HP. To je má divoká karta PvP.
PS: Jistě, throw weapon za 0 fury.
PS: Jistě, throw weapon za 0 fury.
Me tedy prvni napadne monk (slusna dmge, slusna vydrz, slusna mobilita, slusny sustain a CC ktera class tohle ma? ) a to ze by pridali PvP gear je naprosta hovadina kterou jestli udelaji tak naserou obrovske mnozstvi lidi. Na co farmit BiS itemy kdyz to jde i bez nich a neni rozdil? Kdezto v PvP poznas rozdil kazdeho statu. At udelaji koeficienty/redukce do PvP to je jasne ze tezko tam prijde sorcka v Archonu pres pulku areny vam da za mega a za 5s klikate na leave...
Zatím se to nedá odhadnout. Nikdo neví co v PVP zůstane (skilly, itemy). Zatím bych to viděl na DH/Wiz a to díky větší mobilitě.
Nejsilnejsi bude barbar v PvP, protoze ho hraje Jay Wilson :-)
Já očekávám nerf barbů, protože neuplyne den aby na forech někdo nezaložil další téma o tom jak jsou barbaři OP. Takže ani v PvP to snad nebude jiné.
dokonca hra WW barb takze este lepsie dufam, ze zlepsi skill ground stomp ked to chcel spravit(on ho pouziva, btw aj ja )AlterEgo píše:Nejsilnejsi bude barbar v PvP, protoze ho hraje Jay Wilson :-)
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Ve wowku taky každý plakal, ze paladin/duid je OP...a víte co s tím udělali;-)?
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2