škubaní hry

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
david123
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:davidcz#2414
škubaní hry

Příspěvek od david123 » 10.11.2012, 10:27 hod.

Zdar mám dotaz když hraju někdy se mě staně jakoby hra zamrze a pak jede dále a v jedne lokaci se to dost seká už nevím co stím zkoušel jsem dát vše na nejmenší detaily a nic notebook mám docela dobrej procesor i5,ram4gb,grafika 2g nevíte co stím?
Obrázek

Guru
Doom Knight

Re: škubaní hry

Příspěvek od Guru » 10.11.2012, 10:34 hod.

Nejnovejsi ovladace pro grafiku by mohly pomoct =), pokud se tedy jedna o pravidelne trhani ... Mrkni na Latency, ktere nejdes mezi ikonkonkou monitoru a kouli s Arcane Power, pokud je hodnota okolo 80 je to OK ... Osobne se potykam se zamrzanim na zacatku kazdeho vstupu do dungeonu, pravidelne pri vstupu do soutesky s padajicim kamenim na zacatku II. aktu a trhanim v oblasti kanalu ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

negris
Gorebelly
BattleTag:Angalascz#2103

Příspěvek od negris » 10.11.2012, 11:26 hod.

predpokladam ze grafika bude mit minimalne 1gb sdilenej z ram pc tudiz sezen si este pametovku 4gb a vice zalezi na tom kolik tvuj notas dokaze vzit a pak ti to delat nebude.a predpokladam vzhledem k 4gb pameti ze mas i win7 64-bit coz je prave kamen urazu u ntb se sdilenou pameti u grafiky a pouhym zakladem 4GB protoze to je pamet ktera vyhovuje tak akorat win7 a jejim programum nikoliv narocnym hram :).

ps: kamos mel stejnej problem udelal toto a jede mu to jak pomasle takze vim o cem mluvim
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

david123
Gorebelly

Příspěvek od david123 » 10.11.2012, 11:50 hod.

latenci mam 70 to je v pohodě
Obrázek

Seraph
Fallen Shaman
BattleTag:Seraph#2412

škubaní hry

Příspěvek od Seraph » 10.11.2012, 11:54 hod.

Ano, tech 4GB je opravdu malo, staci se podivat do spustenych procesu kolik system se spustenym D3 zabira. Ja mel to same a jelo to jen tak tak... Ted uz mam 16GB a je to v poho :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Silblade
Wraith
BattleTag:Silblade#2187

Příspěvek od Silblade » 10.11.2012, 12:58 hod.

Mě se hra škube hned na začátku hry, ale přestane to během pár sekund, pak to jede plynule. Spíše se mě to škube v jedný specifický chvíli a to během a po boji s Maghdou, pak to jede jako bych měl 5 let starej počítač. A když se portnu do města, tak to jede zase v pohodě. Žít se s tím dá, ale je to zajímavý.:)
Obrázek

negris
Gorebelly

Příspěvek od negris » 10.11.2012, 13:18 hod.

pak to bude tim ze je tam najednou tolik efektu. otazka: nedela ti to treba kdyz je nekde strasne moc mobu a mlatis je nejakym plosnakem proste nejaka velka zatez obrazu? jako kazdopadne u notasu se sdilenou pameti grafiky je vzdy problem zakladni pamet ze je potreba zvetsit jinak procesor grafika hdd a dalsi kraviny jsou v naprostem poradku ale jen ta pamet nestaci u ntb.
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

david123
Gorebelly

Příspěvek od david123 » 10.11.2012, 14:06 hod.

dal jsem procesy priority na diablo3 a už je to o dost lepší:P
Obrázek

david123
Gorebelly

Příspěvek od david123 » 10.11.2012, 18:13 hod.

ale furt me to jako mrazi v jedne lokaci rakkis crosing kdy je tam hodne mobu
Obrázek

negris
Gorebelly

Příspěvek od negris » 10.11.2012, 22:33 hod.

No tak to bude tou pameti dokup do toho minimalne o 2gb vic a uvidis ale na rovinu rikam cim vic pameti tim lepe nevim jak na tom ses ty s vyuzitim pameti bez zapleho dia ale pokud mas vic jak 1gb tak rozhodne vic jak 2gb navic potrebujes :) ja sem treba takovej ze mam zaply skype do toho este frapsa s wowkem takze me akorat vyhovuje 18gb pameti co mam :) jinak procesor 2,4ghz dvou jadro a 3gb grafika radeon hd 4650.

Obrázek

david123
Gorebelly

Příspěvek od david123 » 11.11.2012, 08:01 hod.

nechápu že nestačí 4gb pameti,ptal jsem se ostatních mají to same a hrajou na full detaily,hra se mě škubne a beží to dál,ale to mě dělá i zvuk vždy jak se sekne hra tak zachrčí i zvuk:P
Obrázek

Marous
Fallen Shaman
BattleTag:Marous#1984

Příspěvek od Marous » 11.11.2012, 09:11 hod.

S rakkis crosing mam taky problem,strasne tam padaji fps na nekolika mistech a zaclo to delat po patchy,ramkou to urcite nebude...Stezuje si na to hodne lidi i na ofiko foru.
Profil,:Maruska
aktualne goldu: 30mil
prodano RMAH: 740e

negris
Gorebelly

Příspěvek od negris » 11.11.2012, 10:31 hod.

No hele tak se este tech lidi zeptej jestli maj u grafiky sdilenou pamet :) ono kdybys popsal co mas presne za konfiguraci pc bylo by to jednodussi takhle muzem strilet na slepo pak. Kazdopadne me to jede vsechno jak ma.

Obrázek

david123
Gorebelly

Příspěvek od david123 » 11.11.2012, 11:08 hod.

Operating System
MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
CPU
Intel Core i5 @ 2.30GHz 64 °C
32nm Technology
RAM
4.0GB
Motherboard
ASUSTeK Computer Inc. K53SV (CPU 1)
Graphics
Obecný monitor PnP @ 1360x768
Intel(R) HD Graphics Family
NVIDIA GeForce GT 540M
Hard Drives
625GB Western Digital WDC WD6400BPVT-80HXZT1 (IDE) 31 °C
Obrázek

negris
Gorebelly

Příspěvek od negris » 11.11.2012, 12:33 hod.

No tak to kazdopadne zvedni pamet uz jen kvuli win 7 64-bit ktera sama o sobe by mela mit 4gb pro spravny chod programu jak uz sem vyse psal ale nepocitaj se do toho hry takze pokud chces hrat este novejsi hry jako dia na necem takovem musi byt vyssi pamet. Ztoho duvodu se u hernich ntb dava minimalne 6gb pamet.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“