Peckoslav
Hail Aštar Šeran!
Jestli nejsi prilis osklivej bedaratej spratek, zkus si najit zenskou. Mozna te to trosku nakopne jinym smerem, vokurko...
Jestli nejsi prilis osklivej bedaratej spratek, zkus si najit zenskou. Mozna te to trosku nakopne jinym smerem, vokurko...
Re: Peckoslav
Zabolí hlavně ztráta času, který stál za nasbíráním ukradených goldů a vědomí, s kým se pohybujeme po virtuálním světě - se zloději. Před měsícem, kdy jsem hrál naposledy, stál 1M goldů asi 0,4Euro. Ojel tě tedy zhruba o 60Euro, což je cena hry, resp. poměrně vysoká částka. Nevidím do pozadí obchodu a předpokládám, že kdyby šlo požádat Blizzard o nápravu, už jsi to udělal. Právníka si neber, to by bylo o moc dražší, zamávej goldům a máš velké ponaučení do budoucna, které je k nezaplacení.
RATS LIVE ON NO EVIL STAR
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Je to smutné, ovšem je to jako v realitě... Jak tam, tak i tady rád podám pomocnou ruku. Peníze ode mě nikdo cizí ovšem čekat nemůže. Opět se krásně ukazuje, jak moc destruktivní vliv na lidi mají prachy... Aneb když jde o peníze, neznám bratra...
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Sice D3 nehraju (a nevím jestli vůbec někdy začnu hrát), každopádně kde lítají peníze, tam se slejzaj krysy...
Peckoslav měl prostě smůlu na srážku se hráčem,...pardon se s*****
Peckoslav měl prostě smůlu na srážku se hráčem,...pardon se s*****
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:FatboySlim#2129
By byla celkem sranda, kdyby narazil na nějakého podvodníka a ten ho pěkně ojebal :-D
Hoj chlapi, tuhle stránku navštěvuju dlouho ale tohle mě donutilo se zaregistrovat. Neserte se s ním s kriplem, já už mám kriplů plný zuby.. minulej týden mi žhář zaůtočil na živnost, jen pro to že chtěl škodit.. a co s ním? Nešetřit! Tenhle je to samý ve virtuální podobě, chtěl škodit tak ok. Takže dám echo svejm kámošům ať dá každej na tohodle kripla report, další si to pak rozmyslej.
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
To Borgi: Podle mě on nechce prodat svůj kompletní gear, on chce zase jen nalákat nějakého důvěřivce na obchod aby jej mohl ojebat.
-
- Fallen Shaman
Je to s*áč a je jedno jestli krade on line nebo v realu a kecy tohoto typu je vidět že je bud uplne vypatlanej nebo na drogach jinak to že komunita je ochotna se podelit a peckoslava vratit tam kde byl klobouk dolu hosi......
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
zabanovat krysu
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Polemiky o životním stylu národnostních menšin si nechte někam jinam. Nejlépe do hospody...
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
Protože se tu objevují nejrůznější konspirační teorie, tak doufám, že následující mozaika printscreenů vše více objasní. V případě zájmů mohu poskytnout plnou velikost obrázků. Všechny obchody si již dlouho fotím (praxe z d2jsp) právě jako důkazy proti případným zlodějům.
ingame komunikace inkriminovaného obchodu:
http://img15.imageshack.us/img15/4478/lachtan.png
Jinak ve zkratce šlo o půjčku na výhodný nákup rs gemů za pakatel s následným prodejem dál. Lachtan potřeboval "investora", jen zapomněl napsat, že ten výhodný obchod je jen pro něj..
Navíc jsem mu již předtím peníze půjčoval a vždy je vrátil včas, takže to udělal velmi mazaně
Pokud by to nestačilo, mohu nafotit i PMky zde na fóru..
Závěrem jen tolik, protože autoři konspiračních teorií to zřejmě přehlédli:
několikrát jsem zmiňoval, že chyba byla na mojí straně, že nechci žádnou sbírku. Rozhodně jsem nebyl na mizině natolik, aby mi někdo pořádal sbírku.
Kromě toho hlavní váhu sbírky nesl Kuki10, který je taktéž moderátorem a nevěřím že to dělal kvůli tomu, že jsem moderátor. Možná to dělal kvůli důvěře, kterou v sebe navzájem máme, tj. není problém mezi námi předat věci v cenách 100+m bez obav, že se nám půjčené věci zase vrátí.
ingame komunikace inkriminovaného obchodu:
Jinak ve zkratce šlo o půjčku na výhodný nákup rs gemů za pakatel s následným prodejem dál. Lachtan potřeboval "investora", jen zapomněl napsat, že ten výhodný obchod je jen pro něj..
Navíc jsem mu již předtím peníze půjčoval a vždy je vrátil včas, takže to udělal velmi mazaně
Pokud by to nestačilo, mohu nafotit i PMky zde na fóru..
Závěrem jen tolik, protože autoři konspiračních teorií to zřejmě přehlédli:
několikrát jsem zmiňoval, že chyba byla na mojí straně, že nechci žádnou sbírku. Rozhodně jsem nebyl na mizině natolik, aby mi někdo pořádal sbírku.
Kromě toho hlavní váhu sbírky nesl Kuki10, který je taktéž moderátorem a nevěřím že to dělal kvůli tomu, že jsem moderátor. Možná to dělal kvůli důvěře, kterou v sebe navzájem máme, tj. není problém mezi námi předat věci v cenách 100+m bez obav, že se nám půjčené věci zase vrátí.
No neviem ale podľa toho screenu sa sa nechal príliš rýchlo prehovoriť bez nejakého ďalšieho vysvetľovania. Čo sa týka obchodovania s RS gemami zarobiť sa na tom dalo, len trochu nechápem že už ked si do toho išiel prečo si to neinvestoval sám, podľa toho čo sledujem fórum máš dobré skúsenosti s obchodovaním či už priamo v D3 alebo na D2jsp..A tvrdiť že so 150m investície budeš mať obratom 100m ešte aj zisk, smrdí podvodom, bol si až príliš naivný A argument že predtým všetko vracal na čas je tiež dosť slabý kedže tak to robia všetci podvodníci, najskor získať doveru a potom o*rbať o čo najvačšiu sumu..
S4 Monk 1100+
Proboha co to tady porad resite. Honit prispevky v topicach (naivku okradl zlodej, udelejme sbirku na naivku, zalozme charitu-zachranme svet). Nekdo nekoho okrad, noo boze to je tragedie na 14 denni diskuzi.
Na foru o diablu mi pripada, ze to posledni co tu dost lidi zajima je diablo.
Na foru o diablu mi pripada, ze to posledni co tu dost lidi zajima je diablo.
Já myslím že bylo vše řečeno, akorát se tu začínají množit vulgarity na autora tématu, neříkám že ne právem, ale je to už asi zbytečné. Peckloslav to chtěl nechat otevřené tak to přenechávám jemu zda to zamknout nebo ne.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
@Pecka lip bych to nerekl.:-)( ne mozna, ale urcite)
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Nechces kupit sedy item za 200 mega??? Oneshotuje uberky na MP10, ale vázne... Takto naletiet na nejaké kšefty?Peckoslav píše: ingame komunikace inkriminovaného obchodu:
Inak scamming je tiez metoda zarábania v hre... tych hier je neurekom a je to dovolená metoda. Blizz v DIII nikoho nebanuje za to, kedze obaja potvrdzujete trade, tak viete do čoho idete a pokial si niekto nepozrie, že tam namiesto IK helmy je IK legacy helma to uz je jeho chyba. No z hladiska ludskosti je to svinstvo a aj ked je to hra, tak pokial to robi niekto takto v hre tak v real life daleko od toho nebude. Ale v tejto dobe je dost jednoduche stratit doveru, priatelov, prestat niekomu verit atd...
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
Vše podstatné bylo myslím řečeno.
Pokud by mĕl nĕkdo potřebu sem sdĕlit nĕjakou podstatnou myšlenku, tak ať mĕ požádá přes PM.
Je čas začít opĕt řešit diablo a ne lachtana/peckoslava ;-)
Zamykám.
Pokud by mĕl nĕkdo potřebu sem sdĕlit nĕjakou podstatnou myšlenku, tak ať mĕ požádá přes PM.
Je čas začít opĕt řešit diablo a ne lachtana/peckoslava ;-)
Zamykám.