Jak funguje systém PUBLIC GAMES

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
marty77
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Jak funguje systém PUBLIC GAMES

Příspěvek od marty77 » 06.11.2012, 18:38 hod.

Zdravím, chci se zeptat jakým zpusovem funguje systém public games v diablo3.

Dejme tomu že v single hře kde hraju sám jsem dohral hru na obtíznost normal,ted jsem se presunul na obtíznost nightmare a celý první akt na obtiznosti nightmare jsem dohral s online hraci v modu public games. Dnes jsem chtel stejným stylem rozehrát v public games i cely druhý akt ale do poslední hry které sem muzu prihlásit ze seznamu je v actu 1 nightmare v 8 kapitola.

Vubec tento systém nechápu, posílám obrázek aby jste mě pochopily.

Zde je obrázek http://i.imgur.com/dYmGR.jpg

Jen by mě zajímalo proč nemužu zase od 1 kapitoly začít hrát v nightmare druhý act, proč to tam nemám, to mě zajímá. díky za odpoved

negris
Gorebelly
BattleTag:Angalascz#2103

Re: Jak funguje systém PUBLIC GAMES

Příspěvek od negris » 06.11.2012, 18:58 hod.

Nepopletl jsi to spíš a neskončil o něco dřív? Přesněji řečeno byl jsi u killu butchera a následným pokecáním s npc ve městě které tě přesunulo do 2a.
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 07.11.2012, 08:21 hod.

Každej Quest ve hře má určitý rozhraní levelu postavy. Ještě si prostě nedosáhl takovýho lvl. aby ses mohl připojit do hry 3.aktu. Když ale založíš hru ty, tak by ti měla jít založit tam, kde jsi naposled skončil a pak dát open game a ostatní se k tobě připojí...

marty77
Quill Rat

Příspěvek od marty77 » 07.11.2012, 09:51 hod.

Aha takže říkáš že to záleží na lvl postavy jo, da se někde zjistit to levelové rozhraní pro určité urovně. ?

negris
Gorebelly
BattleTag:Angalascz#2103

Příspěvek od negris » 07.11.2012, 09:55 hod.

Pokud se nepletu tak když nemáš level nebo není přístupnej ten Q tak tam je ale nejde odkliknout to co tam máš ty spíš naznačuje že nemáš víc jak 8q v 1a. Jinak k tvé otázce ano dá se zjistit a je to napsané hned pod popiskem toho Q.
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

Pe7r
Quill Rat
BattleTag:Pe7r#2669

Příspěvek od Pe7r » 07.11.2012, 16:49 hod.

Presne tak..
Narychlo jsem nasel vypis ukolu a pozadovanych levelu..snad to pomuze..za spravnost nerucim..
http://gaming.stackexchange.com/questio ... -of-a-part

Odpovědět

Zpět na „Obecně“