Ahoj,
tož nejsem proti si občas zafarmit ve společnosti někoho dalšího:-), respektive jsem určitě pro. Vzhledem k tomu, že jsem pracující člověk s devítiměsíčním prckem , tak jsem schopen hrát vždycky po večerech. Ideání by byl i pokec přes mumble či tak, ať je tu taky nějaký ten sociální kontakt . Pokud by se podařilo dát dohromady partu čtyř lidí na zhruba stejné úrovni, tak by to bylo skvělé!
Hladam neakych ludi na uber bossov na vikend min 3-4 porty na otvorenie na MP 5 a viac min eq taky ako mam ja. Ak mate zaujem pridajte si ma k priatelom v hre ale treba napisat ze koly comu si ma pridavate.
Čau,
Taky někoho shánim na expení, mp2 zvládam docela v pohodě obzvlášť v partě, hraju za barbara kolem 50k dmg, tak jsem se chtěl zeptat jestli si vás mǔžu přidat že bychom někdy zafarmili. Nejlíp tak mezi 7 -8 hodinou večer...
Ok tak si vam pridam a cez vikend pojdeme na MP 5 na uber bossov snazte sa mat aj vy na vyvolanie portalu aspon 2-3 itemi aby sme maly hned prsten ked skoncime zo vsetkym .
Taky bych někdy s vama zahral... Hraju WW Barbara ( a mám i DH ) zvládám mp3 v pohode. Kdo chce přidejte si mě ,battletag mám vyplněný a hraju vetsinou večer
Zdar, zatím válčím sám, ale už to není příliš ono, pokud byste někdo chtěl na farmu nebo event, přidejte si mě. O víkendu obvykle můžu i přes den, ale spíš večery. Monk 75k, http://eu.battle.net/d3/en/profile/Soli ... ero/135614. obvykle běhám (zatím) mp3
Naposledy upravil(a) jarda333 dne 11.11.2012, 18:01 hod., celkem upraveno 1 x.