no ja verim tomu ze to je random (je jedno v akom akte farmim a aj ked kukam streamy tak ludom to pada vsade) a este taka drobnost : MP a MF zohravaju strasne velku ulohu v dropoch.
ked som s kamosom farmil kluce tak jemu neustale padali legendarky ale ozaj ze stale az mi neostavalo nic ine len sa smiat

jasne ked mu dropovali veci ako VileWard, Lacuni, IK veci uz som sa moc nesmial ale skor zavidel .. lenze on beha s MF 500+ ..
po poslednom patchi kde je znizeny dmg od mobov kazdy presiel na vyssi MP .. a to som spravil aj ja a zrazu to pada
vacsina ludi co pisali na fore ze rano pri kavicke si dal jeden run a hned mu padli veci behaju MP7-8 takze to je dalsi dokaz.
este tak dva tyzdne dozadu som aj ja bol skepticky a teraz uz niesom.
PS: aj ja pracujem takze cez tyzden sa ktomu dostavam len po veceroch a cez vikend sa to snazim dohnat .. aj tak je vonku zima
PS2:
http://sk.twitch.tv/d3_inigomontoya toto je priklad toho ze legendarky padaju .. typek uz ma skoro 300 legendariek od 1.05 .. a koli nemu mam stale chrobaka v hlave ze v parte legendarky padaju este lepsie .. on beha 4xbox .. a aj ja ked raz zacas si zbehnem kolecko v parte tak to padne lepsie , ale to je len moj dojem vobec to neni podlozene