D3 a gamepad

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Kadd
Quill Rat
D3 a gamepad

Příspěvek od Kadd » 23.10.2012, 18:16 hod.

Zdravím,

možná už vás tahle možnost napadla možná ne. Možná si jí ani nepřipouštíte, protože myš a klávesnice je myš a klávesnice.

Ale nenapadlo Vás ovládat D3 na gamepadu?

Co jsem hledal po různých fórech, ptal se atd. tak vždy to končilo u pofiderního konce. Vždy byl potřeba nějaký podprogram udělaný třetí stranou než jen blizzardem nebo výrobcem daného zařízení. Za což se někde uvádí možnost banánu (což bych pochopil u programu 3tí strany u samotného gamedu mi to přijde jako hloupost).
Idealní představa by byla hrát D3 na gamedu stylem, že jeden joystick ovládá kurzor myši a na libovolných klávesách se dá nastavit (pravé a levé tlačitko myši, ctrl, alt a klasické bindy pro ability a potky. Zajímá mě prostě, který gamepad by tohle mohl umět (popřípadě má vlastní ovladače) a prostě cokoli co by mi pomohlo si trochu zpestřit (zpohodlnit) hraní D3.

Proto bych chtěl poprosit o radu,tip či osobní zkušenost prostě o cokoli :)

Předem moc děkuji

Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122

Re: D3 a gamepad

Příspěvek od Kuki10 » 23.10.2012, 18:26 hod.

Esi to nejak rozchodis a budes hrat na gamepadu jako na kl. +mysi tak respekt.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 23.10.2012, 18:40 hod.

mne by uplne stacilo, kdybych mohl dat primary attack jinam, nez na leve mysitko :)

Kadd
Quill Rat

Příspěvek od Kadd » 25.10.2012, 16:31 hod.

Vyřešeno díky za pomoc .)

Koupil jsem Logitech F510. Logitech nabízí ke svým věcem solidní program a ten ke gamepadum umí i nahradit myš.

Zatím jsem to zkoušel jen na MP5 a dá se to, je to změna ale dá se. Jen to chce zvyk naučit se ovládat kurzor a nové bindy( jinak běháte místo s arcanu ven, tak do něj atd :D ). Takže tak 5-10 runu a myslím, že to bude v klidu.

Kdyby měl někdo nějaký dotaz klidně se ptejte ale víc budu vědět po pár dnech hraní. Každopádně jsem se vyhnul použití programu 3tí strany jak zakazuje blizzard jelikož tohle umí už instalační cd ke gamepadu. Bez kterého by mi nejel.

Lucifer
Wraith
BattleTag:Kalousek#nereknu

Příspěvek od Lucifer » 02.12.2012, 20:54 hod.

ozivim thread, taky me to napadlo - pripojit PC k TV a mydlit to z gauce gamepadem. Mam taky nejaky Logitech (F710) ale nic jsem k nemu doted neinstaloval neb ve W7 proste fungoval "plug n play" - ve hrach ktere s gamepadem pocitaji...

...takze me zajima co nainstalovat a jak to nastavit aby to bylo v D3 pouzitelne ;)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“