Ma tu niekto skusenost, kolko expov dostavate za zabitie tych istych priser v Hell a Inferno, tzn. Act3?
Nenasiel som na nete kolko XP je za priserky, iba za bossov
http://www.diablofans.com/topic/41067-s ... formation/
Napr. Azmodan v Hell da 30000 ex, v Inferno 32000.
Z tohto pohladu ak davaju priserky v Inferne cca len o par percent viac expov, tak z pohladu farmenia paragonu, pripadne goldu sa viac oplati farmit Hell (ak clovek nestoji o drop itemov) na max MP.
Ked porovnam Hell MP10 vs Inferno MP3,
Hell MP10: +200% xp , +100% gold
Inferno MP3: +30% xp, +75% gold.
Pritom v Helli kedze priserky su o dost slabsie a idu dole ovela lahsie, je mozne farmit naraz aj s dalsimy +XP itemami, pricom clovek nepotrebuje mat svoje max statistiky DPS a spol.
Cize HellFire ring, Leoric Signet a hlavne Cainov set, s ktorym v Inferne clovek strati toho dost.
Expy Hell MP10 vs Inferno MP3 , farma paragonu
Re: Expy Hell MP10 vs Inferno MP3 , farma paragonu
Už keď chceš isť čisto na exp tak určite Inferno..MP0 je na expy najlepšie ale zase prídeš o drop itemov ktorý vylepšuje MP1...Teoreticky to može byť rýchlejšie na Hell ale zas nie o tolko a určite to nestojí za tie legendárky ktoré máš až na Inferne...
S4 Monk 1100+
- st.ranger
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:stranger#2818
Zkoušel jsem se svým DH Hell na MP3 a v aktu 3 dávám průměrně za 8 minut mega XP. Používám pouze Cain set a šutr v helmě. Mít ještě Leoric a Hellfire, bylo by toho více. Na Inferno mají monstra příliš malé navýšení na získané XP, ale záleží na tom, co jedeš. bčas si dám hru jen na XP.
v Hell mozes ist MP10 smelo, tie priserky nie su take tuhe. A prinos je daleko vecsi.
Ak ma v inferne kreep napriklad 3800expov pri MP0, a v helli dava 3600, tak v Inferne s MP0 za neho dostanes 3800 a v helli pri MP10 3600 + 200% (7200) = 10 800 expov. Pocital som to bez itemov co zvysuju +exp.
Ak ma v inferne kreep napriklad 3800expov pri MP0, a v helli dava 3600, tak v Inferne s MP0 za neho dostanes 3800 a v helli pri MP10 3600 + 200% (7200) = 10 800 expov. Pocital som to bez itemov co zvysuju +exp.
Nevim jestli delam neco spatne..ale srovnani expu v hell MP10 a inferno MP1 je hrozny rozdil.. zkusil jsem na obe obtiznosti probehnout Leoric Manor (coz je par takovejch tech kouzelnejch dedku) a v hell10 jsem inkasoval zhruba 30k expu a na inferno neco malo pres 200k..navic na hell vsichni padaji na jednu ranu..proto za to nic neni..