No legendary club
Někdy, když koukám na tohle forum na drop, tak přemýšlím zda hrajeme stejnou hru.
Re: No legendary club
tak poslední dobou mi to padá tak jednou za 2-3 dny, každopádně samé 62-63 crapy. Setovou věc jsem za 150h hraní ještě neviděl
Dokud mi ten člověk neukáže ty neidentifikované lege co mu za ten den padly jak každej říká tak budu věřit jen tomu že se každej vytahuje a přesto mu nepadla eště ani jedna.
S plným MF mám fakt legendárku v průměru do 5h hraní jednu, těch 5+1 v sobotu byl trochu úlet Stejně to byl všechno odpad, tak co
Setovky za posledních 300h ale jen dvě
Setovky za posledních 300h ale jen dvě
Ja mam overeno, ze to pada vice, kdyz jedu lokace pod aktualnim questem, pokud si dam kill azmodan a jedu to od zacatku, tak to pada mene, ale pokud zacnu questama signal fire a pokracuju az do konce, tak mi na tuty spadne. toto mam vypozorovane a vyzkousene.
kvalitní chování patnáctiletýchfuxicek píše:negris, nikdo ti nic ukazovat nebude, kazdy te ma v p..i
jdu to zkusit!fuxicek píše:pokud zacnu questama signal fire a pokracuju az do konce, tak mi na tuty spadne. toto mam vypozorovane a vyzkousene.
a btw, nepište mi do mýho topicu, nikdo tu už nemá co dělat
E: cca 2,5h 30M exp, legendárka žádná, prošel sem všechny lokace, dal všechny elity, otočil a zničil 98% sudů a mrtvol a zabil 98% trash mobů
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Omg vcera dve lege, jedna stafka na wizza sla na sutr a fire walkery taktez o nicem.
Takze me nevykladejte pohadku o paragonu.:-)
Wizza mam nejak 27 a na barbovi 17 a padlo mu toho vic jak wizzovi.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Takze me nevykladejte pohadku o paragonu.:-)
Wizza mam nejak 27 a na barbovi 17 a padlo mu toho vic jak wizzovi.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki: Já včera novej rekord 6 legendárek za 5h 5 krámů, akorát Sever za něco stál.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
tohle jsem zkoušel jak na solo, tak v partě a nepoznal jsem rozdílfuxicek píše:Ja mam overeno, ze to pada vice, kdyz jedu lokace pod aktualnim questem, pokud si dam kill azmodan a jedu to od zacatku, tak to pada mene, ale pokud zacnu questama signal fire a pokracuju az do konce, tak mi na tuty spadne. toto mam vypozorovane a vyzkousene.
EDIT: a Quetakovi zakážu vstup do tohohle klubu, protože akorát zvyšuje frustraci nás ostatních, kterým to nepadá.
- Kuki10
- Globální moderátor
Jj jsem nestihal jak jsi to postoval jedno ta druhym.
Tak aspon tak.:-)
Ja mam aspon nejakej amulet ale taky zadna vyhra.:-D
Tak aspon tak.:-)
Ja mam aspon nejakej amulet ale taky zadna vyhra.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Čím dál tim více mi dává smysl ta "konspirační teorie", kterou jsem tady rozváděl pár stran zpět.
Tohle je věc, která mě na D3 štve asi úplně nejvíc. Pár stran zpět jsem tu psal o lidech (2 bráchové), kteří hrají na jednom účtu a padá jim to jak po másle. Byl jsem se za nima podívat znova jak hrajou, za necelé 2hodiny 5 legendárek. Ty kluci si koupili 3 další D3 účty jen proto, aby měli sloty na AH prodej.
Kdybych to neviděl na vlastní oči, tak tomu snad fakt nevěřim. Ať je to s D3 jakkoliv... ten drop NEMŮŽE být v pořádku. Třeba tihle 2 kluci už mají na svém účtu skoro 5000 EUR z RMAH. Teď naučili hrát D3 i babičku s dědou, aby někdo hrál v moment, kdy jsou ve škole. Jejich babička to vzala dokonce tak odpovědně, že chodí k jejich PC na půlnoc a v 5 ráno jí střídá děda... aby někdo stále hrál.
A takovejch lidí bude určitě více. Jen se tím přece nikdo nebude chlubit, aby na sebe neupozornil. Blizzard to ale očividně až tak moc neřeší, když ho nevyvede z míry statistika účtu v tis EUR +.
Tohle je pro mě asi poslední kapka, kterou se mi včera Diablo 3 už úplně znechutilo. Teď vážně lituju toho času, který jsem trávil farmením. K D3 se vrátím, pokud v nějakém patchi přijde "no auction mod". Jinak dám přednost jiným titulům, než takovéhle ojebávačce na hráče.
Tohle je věc, která mě na D3 štve asi úplně nejvíc. Pár stran zpět jsem tu psal o lidech (2 bráchové), kteří hrají na jednom účtu a padá jim to jak po másle. Byl jsem se za nima podívat znova jak hrajou, za necelé 2hodiny 5 legendárek. Ty kluci si koupili 3 další D3 účty jen proto, aby měli sloty na AH prodej.
Kdybych to neviděl na vlastní oči, tak tomu snad fakt nevěřim. Ať je to s D3 jakkoliv... ten drop NEMŮŽE být v pořádku. Třeba tihle 2 kluci už mají na svém účtu skoro 5000 EUR z RMAH. Teď naučili hrát D3 i babičku s dědou, aby někdo hrál v moment, kdy jsou ve škole. Jejich babička to vzala dokonce tak odpovědně, že chodí k jejich PC na půlnoc a v 5 ráno jí střídá děda... aby někdo stále hrál.
A takovejch lidí bude určitě více. Jen se tím přece nikdo nebude chlubit, aby na sebe neupozornil. Blizzard to ale očividně až tak moc neřeší, když ho nevyvede z míry statistika účtu v tis EUR +.
Tohle je pro mě asi poslední kapka, kterou se mi včera Diablo 3 už úplně znechutilo. Teď vážně lituju toho času, který jsem trávil farmením. K D3 se vrátím, pokud v nějakém patchi přijde "no auction mod". Jinak dám přednost jiným titulům, než takovéhle ojebávačce na hráče.
To je joke ne?Majky_majk píše:Jejich babička to vzala dokonce tak odpovědně, že chodí k jejich PC na půlnoc a v 5 ráno jí střídá děda...
Peckoslav: Já to sám nechápu, za poslední tejden mam snad víc legendárek než za předchozí dobu od vydání. Asi sem byl přeřazen do nějaký jiný databáze Dřív sem byl rád, že mi padla jedna šitka za tejden a hraju časově pořád stejně. Ale máš pravdu, nebudu vás tu dráždit
- Kuki10
- Globální moderátor
Takze Quetak perma ban.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Tak po delší době, kdy mi legendarka padla 1 za dlouhý čas a ještě většinou na prd, se dnes stal snad zázrak .)
Act 3 q od katapltů až azmodan 3 legendárky s mf kolem 150. Ještě byla sranda, že se k nám Rakki připojil po tom co jsem mu psal že už 3 legend a minutu po tom mu v té hře taky dropla legend _D
Btw to s tím dědečkem a babičkou, to snad jako je vtip ne?
Act 3 q od katapltů až azmodan 3 legendárky s mf kolem 150. Ještě byla sranda, že se k nám Rakki připojil po tom co jsem mu psal že už 3 legend a minutu po tom mu v té hře taky dropla legend _D
Btw to s tím dědečkem a babičkou, to snad jako je vtip ne?
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- BattleTag:Swen #2595
abych rekl pravdu tak nejvic sem utrzil zatim na rarech vecech wiz source asi za 23m a vcera katata pro barbary za 22m legendarka ktera by se dostala aspon na 15m mi jeste nepadla, a kdyz nejaky lego dropne tak muzu mluvit o stesti kdyz se to da aspon rozebrat :-D
Já měl jen jednu lege nad milion a to cindercoat za 6M. Na rarech jsem vydělal na všechno co mám.
sry hoši, poslední člen (aka já) už taky dropnul non-odpad item (ik boty)
topic se může smazat
topic se může smazat
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Nekecej, toneni mozny! Kdes to nasel prosimte, taky se tam musim podivat jestli tam na me neco neceka
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- BattleTag:Swen #2595
prej sel s nejkym barbarem a ten to vyhodil z invetare ze takovej crap nema ani cenu brat, a holt bratr traktor si toho nevsiml a mysli si ze to droplo :-DTrackThor píše:sry hoši, poslední člen (aka já) už taky dropnul non-odpad item (ik boty)
topic se může smazat
Tak další run katapulty - azmodan cca 2,5 hodiny, šli jsme všechny dungy. Už jsem pomalu propadal do deprese a z azmodana Oculus ring. Rakii jen crap Echoing fury z runu a to mel asi o 200 mf% víc haha