Dvojka mně možná víc vtáhla do děje, ale to klidně může bejt tím, že to vyšlo před dvanácti lety a prostě sem to tehdy vnímal jinak než bych to vnímal dneska, těžko říct.
Systém skillů mně vyhovoval víc v D2, ale to spíš proto, že sem na to byl roky zvyklej. V D3 to beru jako zajímavou změnu. Ono stejně si každej jel skilly tak jak byl zvyklej u tý který postavy a začátečník si aspoň nemůže s*at postavu blbým rozdělením bodů. Stat points jsou mi jedno, ty bych dost možná rozděloval stejně jako to za mně dělá hra.
Stejnětak je mi jedno grafika, hlavní je, že se nesnažili to předělat do nějakýho zvrácenýho 3D a vpodstatě je to stejný jako D2.
Co mně ale štve, tak ta nutnost bejt online. Ne vždycky sem na netu a zrovna dneska mně připojení trochu zahaprovalo a vyhodilo mně to ze hry (mám ADSL). Ale zas chápu, že se musí nějak bránit pirátství, vývoj takové hry něco stojí a oni na tom prostě musí vydělat, že. Lidi si za to můžou sami, kdyby si to kupovali a nekradli, nedopadlo by to tak

Diablo III se často přirovnává k nějakýmu Torchlight 1,2. Tak sem si to jen tak ze zajímavosti stáhnul. No, já osobně v tom vidím nepovedenej pokus o kopii Diabla nebo hodně blbou parodii. Fakt mně to nebavilo