Zdravím,
rád bych se zeptal, zda jste někdo neřešil problém s připojováním se na battle.net třeba v práci na počítači nebo tak.
Sedim v práci celej den u počítače a když je chvilka tak projíždim profily, gear a buildy na postavách. Problém je ten, že když se chci přihlásit pod svůj account na battle.net, tak mi to napíše že bych zjištěn podezřelý pokud o vstup do mého účtu a účet se mi zablokuje, takže musim doma pak zase odblokovávat. Odblokování mi nevadí, spíš mě štve, že se nemůžu v práci dostat ke svému účtu.
Nevíte někdo, jestli je nějak možný nějak autorizovat pracovní počítač tak, aby se mi neblokoval účet ?
Předpokládám, že to bude tim, jelikož jsme francouzská firma, tak náš internet jede dost nesmyslně přes francii
Díky za rady
Problém s battle.netem na počítači v práci
Problém s battle.netem na počítači v práci
Ahoj, používáš Authenticator? Pokud ne, tak tu bude dost pravděpodobně tím, protože Blizzu bude asi dost podezřelý ten rychlý 'přesun' do Francie ....je to jen domněnka...
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tatotakto#2253
Re: Problém s battle.netem na počítači v práci
Povacsinou ked sa lognes z ineho PC a ineho miesta, vyskoci Ti ta hlaska od Blizzardu. Potom Ti len staci cez mail ktori Ti zaroven poslu ,zmenit heslo. Po zmene hesla uz mozes z tohto pc logovat bezproblemov. Ja uz som to riesil asi na 6-7 pocitacoch takto.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.