Problém s battle.netem na počítači v práci

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
krwell1
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Krwell#2615

Příspěvek od krwell1 » 04.10.2012, 12:41 hod.

Zdravím,
rád bych se zeptal, zda jste někdo neřešil problém s připojováním se na battle.net třeba v práci na počítači nebo tak.
Sedim v práci celej den u počítače a když je chvilka tak projíždim profily, gear a buildy na postavách. Problém je ten, že když se chci přihlásit pod svůj account na battle.net, tak mi to napíše že bych zjištěn podezřelý pokud o vstup do mého účtu a účet se mi zablokuje, takže musim doma pak zase odblokovávat. Odblokování mi nevadí, spíš mě štve, že se nemůžu v práci dostat ke svému účtu.
Nevíte někdo, jestli je nějak možný nějak autorizovat pracovní počítač tak, aby se mi neblokoval účet ?
Předpokládám, že to bude tim, jelikož jsme francouzská firma, tak náš internet jede dost nesmyslně přes francii :(

Díky za rady :)

Seraph
Fallen Shaman
BattleTag:Seraph#2412

Příspěvek od Seraph » 05.10.2012, 08:05 hod.

Ahoj, používáš Authenticator? Pokud ne, tak tu bude dost pravděpodobně tím, protože Blizzu bude asi dost podezřelý ten rychlý 'přesun' do Francie :)....je to jen domněnka...

Sent from my iPad using Tapatalk

Tatotakto
Fallen Shaman
BattleTag:Tatotakto#2253

Re: Problém s battle.netem na počítači v práci

Příspěvek od Tatotakto » 05.10.2012, 08:40 hod.

Povacsinou ked sa lognes z ineho PC a ineho miesta, vyskoci Ti ta hlaska od Blizzardu. Potom Ti len staci cez mail ktori Ti zaroven poslu ,zmenit heslo. Po zmene hesla uz mozes z tohto pc logovat bezproblemov. Ja uz som to riesil asi na 6-7 pocitacoch takto.
Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321

Odpovědět

Zpět na „Obecně“