Farm Leoric's Signet
tak sem se dostal k zajímavému videu a docela mě zajímalo, jestli to tu někdo zvás zkoušel docela mě zajímá kolik hodin tam strávil ten týpek, než mu to padlo
http://youtu.be/YFh-pt-sibY
http://youtu.be/YFh-pt-sibY
Re: Farm Leoric's Signet
ahoj,
ja uz to zkousim par dni, zatim bez uspechu mam za sebou takovych 30 pokusu a zatim vubec nic, ani jedna legendarka, coz me trosku prekvapuje, protoze mezi tim uz mi jich nekolik padlo na infernu
zkousim to s monkem, 385 MF (MF gear + 5x valor + MF gear na enchantress), +24% movement speed equip a skill Fleet Footed,
skilly:
Mantra of Conviction s runou Submission - na normal obtiznosti to znamena ze se nemusim vubec zdrzovat bojovanim, jenom bezim a vsechno vcetne elite/rare v blizkosti okamzite umira samo
Tempest Rush s runou Tailwind - pro obcasnej boost rychlosti
pasivni skilly: Chant of Resonance a Exalted Soul
myslim ze diky te mantre neni na tohle lepsi a efektivnejsi char nez monk, tak snad se casem zadari
ja uz to zkousim par dni, zatim bez uspechu mam za sebou takovych 30 pokusu a zatim vubec nic, ani jedna legendarka, coz me trosku prekvapuje, protoze mezi tim uz mi jich nekolik padlo na infernu
zkousim to s monkem, 385 MF (MF gear + 5x valor + MF gear na enchantress), +24% movement speed equip a skill Fleet Footed,
skilly:
Mantra of Conviction s runou Submission - na normal obtiznosti to znamena ze se nemusim vubec zdrzovat bojovanim, jenom bezim a vsechno vcetne elite/rare v blizkosti okamzite umira samo
Tempest Rush s runou Tailwind - pro obcasnej boost rychlosti
pasivni skilly: Chant of Resonance a Exalted Soul
myslim ze diky te mantre neni na tohle lepsi a efektivnejsi char nez monk, tak snad se casem zadari
zdarec. Já už to jedu 4 dny a zatím 3 legendárky, ani jedna onen prsten:-( je fakt, že postavičku jsem si přispůsobil teprve předevčírem, takže to předtím nemělo správný efekt... jedu to s barbem, nechce se mi vyběhávat monka... používám cleave, sprint pro rychlost, war cry pro doplnění fury, leap pro rychlou likvidaci skupinek, MF na 240% bez NV a trnovku na 3400dmg... denně dám tak cca 5, někdy víc runů a jak to tak vypadá tak to bude běh na hodně dlouhou trať:-/ jinak začínám ve Vaultu, pak Sewers of Caldeum, Ruined cister a hurá na celou oasu včetně aquaduktu, zabere mi to cca 30min... zajímalo by mě za kolik to procházi dotyční s monkem?? už mi z toho začíná jít hlava kolem:-)
tak padnul po celkem cca 5 hodinach najezdu na A2 normal sice jen +25procent exp., ale i to staci a k tomu dalsich 5 legendarek (nejakej 2h lvl16 mecik) - skoda, ze to nebylo 5 daslich prstenu
no tak to pak gratulace a i trocha závisti:-D
včera jsem to rozjel s monkem, kterého jsem vyexpil jen kvůli tomuhle prstýnku a je fakt, že je to jiná pohodička, chlapík si to valí jak o závod, vše kolem padá a to co mi s barbem trvalo cca 1,5 hodky tak ted dávam za půl a ještě mám rezervu...za dva runy mi padly 4 legendary šlupky, tak snad ho brzo uvidím...
včera jsem to rozjel s monkem, kterého jsem vyexpil jen kvůli tomuhle prstýnku a je fakt, že je to jiná pohodička, chlapík si to valí jak o závod, vše kolem padá a to co mi s barbem trvalo cca 1,5 hodky tak ted dávam za půl a ještě mám rezervu...za dva runy mi padly 4 legendary šlupky, tak snad ho brzo uvidím...
ja to farmil s DH a oproti inf. A1-2, kde standardne farmim, jsem nic nemenil (tj. max MF, ale jinak zadnej bonus na mvmt) - jinak me docela pobavilo, ze rare prsteny a nektere dalsi veci lvl 14-18 se behem par minut prodaly na AH v cenach 7500-10000/kus - takze za cca pul hod RUN (nastackovat NV za mestem, pak oaza, desolate vcetne AV a archvivu + zoltan + belik) jeste cca 100k bonus z AHpepee píše:no tak to pak gratulace a i trocha závisti:-D
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
jak fungují tyhle runy? je mi jasné, že se jezdí s max MF výbavou. Které lokace je nejlepší farmit? Act 2? Má to nějaký důvod? Z toho videa jsem toho moc nepochytil.
Díky za vysvětlení, to víte Leoric by se hodil
Díky za vysvětlení, to víte Leoric by se hodil
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
ja beham black canyon, desolate sands, vault a khulle...ale chce to namaxovat rychlost(DH ideal) a pouzivat spray, ale po desatem runu zasebou, je to totalni nuda.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
a farmíte pouze eliťáky nebo komplet čistka?
- Joshua88CZ
- Gorebelly
Vse co se hejbe:)
Pri pouziti multishot -fire at will umre vse okolo.
Jinak legendy low.lvl me padli jen z obyc...a nebo z tech specialnich(Fialovej napis)
Pri pouziti multishot -fire at will umre vse okolo.
Jinak legendy low.lvl me padli jen z obyc...a nebo z tech specialnich(Fialovej napis)
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Ja to farmil asi hodinu a pak me to prestalo bavit..
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
co jsem se tak různě dočetl, tak vzhledem k lvl monster je prý nejlepší běhat celou oázu včetně dungeonů, aguaducty, ruinder cistern a sewers of caldeum... já si nastakuju NV ve VoA, pak to celý proběhnu a znuvu, za 30min je hotovo...po vyzkoušení můžu doporučit monka, díky jeho mantře všechno pádá jen díky tomu že se přiblížím a nemusím se vůbec zastavovat. Od neděle jsem si přividělal cca 1M xps a za jeden run mám cca 30tis zlaťáků, což se nechá brát jako příjemný bonus:-)
Podle me je pokusit se o tem prsten uplna kravina.
Mozna si to dat jednou denne a pa sve runy v infernu, ale radsi budu behat v internu, kde to expi a mam sanci na na nejakou legendarku ci setovku, kterou pak prodam za 20-+ a prsten si koupim, ale je to kazdeho vec...
Mozna si to dat jednou denne a pa sve runy v infernu, ale radsi budu behat v internu, kde to expi a mam sanci na na nejakou legendarku ci setovku, kterou pak prodam za 20-+ a prsten si koupim, ale je to kazdeho vec...
WD ONSIT
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Onsi ... ro/2985058
- Joshua88CZ
- Gorebelly
jak rikas, zkousel sem to tyden, nebo kdyz sem nekomu pomahal expit.Rychle to omrzi, je to nuda.
ja to farmil s max MF 2x za den (tj 2x cca 20-30 min) a asi po 10 farmach byl LS doma... a dalsi 4 "legendarky" k tomu - jeden a ten samej 2H mec NV jsem nastackoval v black canyonu, pak complet oazu (tam mi to i nakonec padlo) se vsim, kam se da vlezt a potom jeste elitaky v desolate, VoA, casti archivu a nakonec jen tak pro srandu zoltana a belika... ale myslim si, ze 2x za den je (alespon pro me) maximum, aby z toho clovek nezcvoknul
vyrazne lepsi to ale bude po patchi, to se clovek nebude muset zdrzovat s lootem aniz by riskoval, ze ten prsten prehlidne
vyrazne lepsi to ale bude po patchi, to se clovek nebude muset zdrzovat s lootem aniz by riskoval, ze ten prsten prehlidne
naštěstí sem jeden z mála komu tímhle způsobem padl. A možná to přijde směšné, ale ani ne za 10 minut. nastackoval jsem ve VoA a šel sewers => howling plateau a padlo to z těch elitek, které se objeví po kliknutí na tu opuštěnou holčičku či co to je. Docela mega luck + má 29% bonus exp. takže hoši nevzdávat a může padnout kdykoliv
Ja ho vcera koupil za 80M, bonus 28'%EXP.
Jinak nevim co se deje, ale skoro kazdy run v ACTIII, ktery mi trva hodinu, mipadla jedna legendarka...
4 dny zpet mi nepadlo nic 10 dni...divne..
Jinak nevim co se deje, ale skoro kazdy run v ACTIII, ktery mi trva hodinu, mipadla jedna legendarka...
4 dny zpet mi nepadlo nic 10 dni...divne..
WD ONSIT
zdravím,
nezkoušel někdo tahle farmit na PTR s 10MP?
375% z equipu a valory + 250% z 10MP = 625% MF, což je dost..
jinak k samotnému runu, ten ring muže dropnout z každého moba v 2.actu ne? Není lepší udělat si checkpoint v VoA a běhat rychlofarmy?
nezkoušel někdo tahle farmit na PTR s 10MP?
375% z equipu a valory + 250% z 10MP = 625% MF, což je dost..
jinak k samotnému runu, ten ring muže dropnout z každého moba v 2.actu ne? Není lepší udělat si checkpoint v VoA a běhat rychlofarmy?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Myslim ze minuta hledani na foru, netu nebo v AH a vedel bys co to je.
Ano je to ring a nahani se kvuli bonusu k experience.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ano je to ring a nahani se kvuli bonusu k experience.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz