Kdo zůstal a kdo nezůstal u D3?
No o tom zda je Diablo rpg nebo se dá dobře dlouho debatovat Já jako inteligent ustoupím a přiznám tedy že to není rpg. No ale ARPG je to určitě.
každopádně výsledek ankety mluví jasně, ještě pořád je tohle fórum fanoušků diabla a ne haterů
každopádně výsledek ankety mluví jasně, ještě pořád je tohle fórum fanoušků diabla a ne haterů
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Kdo zůstal a kdo nezůstal u D3?
Myslim ze debata otom, jestli je nebo neni ciste rpg je uplne zcestna.:-)
Proste je to Diablo a pro me je to zanr sam o sobe.:-)
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Proste je to Diablo a pro me je to zanr sam o sobe.:-)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
jedinej reálnej důvod abych přestal hrát, je nenerfnutí ww barbara, protože v tomhle nastavení jak je teď, je největší bug diabla
Tak a prave teraz som pochopil preco si prskal ked bolo tl2 vychvalovane nad d3.Drakkari píše:Ta hra je strašnej xindl! Fuj. 1400 hodin a už mě to nebaví, asi pujdu žádat o vrácení peněz!
58 dni u D3. ) tj investovanych 43% vsetkeho casu od kedy hra vysla ked si zoberiem, ze niekedy musis aj spat a beriem to tak, ze by si trebarz ako bezny normalny clovek spal 8 hodin denne tj 33% z celkoveho casu. Potom ostava uz len 24% z toho casu na to aby si chodil do prace. Takze vlastne okrem toho ze spis a makas ti na nic ine ako Diablo od kedy vyslo nevystal cas. Celkom sila, ale ked ta to bavi
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No ty vole.:-Dsklb píše:Tak a prave teraz som pochopil preco si prskal ked bolo tl2 vychvalovane nad d3.Drakkari píše:Ta hra je strašnej xindl! Fuj. 1400 hodin a už mě to nebaví, asi pujdu žádat o vrácení peněz!
58 dni u D3. ) tj investovanych 43% vsetkeho casu od kedy hra vysla ked si zoberiem, ze niekedy musis aj spat a beriem to tak, ze by si trebarz ako bezny normalny clovek spal 8 hodin denne tj 33% z celkoveho casu. Potom ostava uz len 24% z toho casu na to aby si chodil do prace. Takze vlastne okrem toho ze spis a makas ti na nic ine ako Diablo od kedy vyslo nevystal cas. Celkom sila, ale ked ta to bavi
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
No Datadisk vidím jako poslední šanci na vzkříšení D3, pokud v datadisku tu hru totálně nepřekopou co se týče herních systémů, tak je po ní.
lolJavurek píše:No Datadisk vidím jako poslední šanci na vzkříšení D3, pokud v datadisku tu hru totálně nepřekopou co se týče herních systémů, tak je po ní.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Tatotakto#2253
lolJavurek píše:No Datadisk vidím jako poslední šanci na vzkříšení D3, pokud v datadisku tu hru totálně nepřekopou co se týče herních systémů, tak je po ní.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
Ruzove okuliare off ;p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
lolDrakkari píše: lol
lolTatotakto píše: lol
Asi tak to vidím i já...Javurek píše:No Datadisk vidím jako poslední šanci na vzkříšení D3, pokud v datadisku tu hru totálně nepřekopou co se týče herních systémů, tak je po ní.
líp bych to neřeklJavurek píše:No Datadisk vidím jako poslední šanci na vzkříšení D3, pokud v datadisku tu hru totálně nepřekopou co se týče herních systémů, tak je po ní.
Tak to pak ovšem budu hrát mrtvou hru a bude mě to bavit, jsem necrogamer
- delosombres
- Wraith
Já jen doufám, že nepřidají zhovadilosti typu teleport v brnění...
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tady jsou zase chytráci. Vy asi děláte u toho Bliizardu, že víte kolik lidí odchází a že to nikdo nehraje a dokonce víte, že ta hra už je teď mrtvá. Klobouk dolů pánové, já jsem si ještě tu jasnovideckou kouli nevyzvedl, poraďte kam mám pro ni jít?
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Já to hraju střídavě, někdy mě to baví, jindy zas ne, aspon u toho netrávim tolik času
Ke králi bramborových lidí, ale potřebuješ na to čtyřsedadlový létající koberec, který jen tak někde neseženeš...kulisekcz píše:Klobouk dolů pánové, já jsem si ještě tu jasnovideckou kouli nevyzvedl, poraďte kam mám pro ni jít?
Teď je podle mě hra napůl-mrtvá... znám totiž hodně lidí, které to už prostě nebaví a vrátili se k D2
Hraju, farmím, paragonuju, raduju se z každé dobré legendárky / setovky , baví mě to
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Hodně lidí se ale s každym patchem vrací Až udělaj Pvp, tak se hodně lidí vrátí.
ten vzorek cca 65 lidi v ankete mozna o necem vypovida, jak decko zije
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Tatotakto#2253
Hlvne ze ten koberec zohnalo par ludi, a zistili ze buducnost je D2 , a musia to dat naznamost nam vsetkym co hrame "mrtvu hru".Tak fajn berieme to na vedomie.ZOMB píše:Ke králi bramborových lidí, ale potřebuješ na to čtyřsedadlový létající koberec, který jen tak někde neseženeš...kulisekcz píše:Klobouk dolů pánové, já jsem si ještě tu jasnovideckou kouli nevyzvedl, poraďte kam mám pro ni jít?
Teď je podle mě hra napůl-mrtvá... znám totiž hodně lidí, které to už prostě nebaví a vrátili se k D2
Inak ja zase poznam vela ludi ktorych D3 bavi a teda dalej hrame D3, a sledujem v tomto topicu, ze to hraje este vela ludi ktorych nepoznam. Takze ? Dufam ze tu nenajdem o chvilu menny zoznam ludi ktorych poznas, a vratili sa k D2 a ze budes chciet taky isty zoznam odomna , aby si si porovnaval pocty.
Podla mna hraj si Diablo2 tes sa z neho, a ako sa vravi : Neprud furt .
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.