každopádně výsledek ankety mluví jasně, ještě pořád je tohle fórum fanoušků diabla a ne haterů

Tak a prave teraz som pochopil preco si prskal ked bolo tl2 vychvalovane nad d3.Drakkari píše:Ta hra je strašnej xindl! Fuj. 1400 hodin a už mě to nebaví, asi pujdu žádat o vrácení peněz!
No ty vole.:-Dsklb píše:Tak a prave teraz som pochopil preco si prskal ked bolo tl2 vychvalovane nad d3.Drakkari píše:Ta hra je strašnej xindl! Fuj. 1400 hodin a už mě to nebaví, asi pujdu žádat o vrácení peněz!
58 dni u D3.) tj investovanych 43% vsetkeho casu od kedy hra vysla ked si zoberiem, ze niekedy musis aj spat a beriem to tak, ze by si trebarz ako bezny normalny clovek spal 8 hodin denne tj 33% z celkoveho casu. Potom ostava uz len 24% z toho casu na to aby si chodil do prace. Takze vlastne okrem toho ze spis a makas ti na nic ine ako Diablo od kedy vyslo nevystal cas. Celkom sila, ale ked ta to bavi
lolJavurek píše:No Datadisk vidím jako poslední šanci na vzkříšení D3, pokud v datadisku tu hru totálně nepřekopou co se týče herních systémů, tak je po ní.
lolJavurek píše:No Datadisk vidím jako poslední šanci na vzkříšení D3, pokud v datadisku tu hru totálně nepřekopou co se týče herních systémů, tak je po ní.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
lolDrakkari píše: lol
lolTatotakto píše: lol
Asi tak to vidím i já...Javurek píše:No Datadisk vidím jako poslední šanci na vzkříšení D3, pokud v datadisku tu hru totálně nepřekopou co se týče herních systémů, tak je po ní.
líp bych to neřeklJavurek píše:No Datadisk vidím jako poslední šanci na vzkříšení D3, pokud v datadisku tu hru totálně nepřekopou co se týče herních systémů, tak je po ní.
Ke králi bramborových lidí, ale potřebuješ na to čtyřsedadlový létající koberec, který jen tak někde neseženeš...kulisekcz píše:Klobouk dolů pánové, já jsem si ještě tu jasnovideckou kouli nevyzvedl, poraďte kam mám pro ni jít?
Hlvne ze ten koberec zohnalo par ludi, a zistili ze buducnost je D2 , a musia to dat naznamost nam vsetkym co hrame "mrtvu hru".Tak fajn berieme to na vedomie.ZOMB píše:Ke králi bramborových lidí, ale potřebuješ na to čtyřsedadlový létající koberec, který jen tak někde neseženeš...kulisekcz píše:Klobouk dolů pánové, já jsem si ještě tu jasnovideckou kouli nevyzvedl, poraďte kam mám pro ni jít?
Teď je podle mě hra napůl-mrtvá... znám totiž hodně lidí, které to už prostě nebaví a vrátili se k D2
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.