Nadcházející patch 105
A ono to nějak vzájemně komunikuje ? PTR a klasika ? Že co nahraju na PTR, pak pak budu mít i na tom klasickým ? Nebo je to něco extra.
A porovnání věcí v AH mi vadí taky ... člověk pak neví, do čeho jde :/ může si to jen tak zběžně domýšlet, nebo použít kalkulátor, což mě nebaví.
A porovnání věcí v AH mi vadí taky ... člověk pak neví, do čeho jde :/ může si to jen tak zběžně domýšlet, nebo použít kalkulátor, což mě nebaví.
Re: Nadcházející patch 105
Tohle budou dělat pořád. Patchem sníží hodnotu řady itemů tak, že bude zbytečné je mít a šup na AH pro nové = další money pro Blizz. A tohle bude furt dokola, žádný kousek gearu nám dostatečně nepřiroste k tělu
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Co jsem pochytil na general chatu vcera, tak xp na paragon se zvysujou MP levelem, ale nechtelo se mi to osobne zkouset....
@papagaj myslis porovnani jak?
Co jsem zkousel, tak kdyz das v AH ve svym inventari pravym na item a kliknes na nabidku, tak te to hodi do AH search s nabouchanejma statama itemu.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
@papagaj myslis porovnani jak?
Co jsem zkousel, tak kdyz das v AH ve svym inventari pravym na item a kliknes na nabidku, tak te to hodi do AH search s nabouchanejma statama itemu.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Naprosto stupidní dotaz: pokud si přetáhnu postavy na PTR se kterými hraji, bude se na nich projevovat hraní? Příklad, zahraji další level Paragon a získám nějaké předměty, přenesou se tyto změny i mimo PTR?
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Ne z PTR si nic neprenesies
A porovnavanie myslim jako boost DPS/HP a pod ako ked na predmet najdes mysou v hre.
A porovnavanie myslim jako boost DPS/HP a pod ako ked na predmet najdes mysou v hre.
btw kolik runů vám trvá dropnout nějakej klíč? se mi zdá, že to mám bugnutý xd
TrackThor: Včera jsem se díval stream a tam mu to padlo většinou na 1. pokus, akorát v 1. aktu tam šel na 3krát tuším.
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Děkuji, v tom případě opravdu nemá do patche smysl hrát. Alespoň si odpočinu a konečně se po 4 měsících budu věnovat i jiným věcem.Papagaj píše:Ne z PTR si nic neprenesies
aha, takže mejch 30 runů asi nebude v pořádku, díky potřeboval sem si to zkontrolovatmafian89 píše:TrackThor: Včera jsem se díval stream a tam mu to padlo většinou na 1. pokus, akorát v 1. aktu tam šel na 3krát tuším.
TrackThor: Mělo by to být (pseudo)náhodně. Přepokládám, že 5NV jsi měl. Na jaké monster power jsi hrál?
Nevite nekdo jak to je presne s levelem monster a potazmo s levelem itemu? Protoze kdyz dam MP 2 v 1. aktu tak to zvysi level monster a padaji tak itemy vyssiho levelu. Nevite jestli se to zvysuje az do MP 10, nebo jestli MP treba 5 zvysi procentualni nalezeni predmetu levelu 63 ve 3. aktu?
ne, jel sem to bez valoru, ten si nemyslím, že má vliv na drop klíčů, jinak sem to jel na MP1, pár runů i na MP5, ale opět si nemyslim, že by to mělo mít na tohle vliv, respektivě nevšiml sem si, že by se o tom někde psalo, že to je něčím podmíněnýmafian89 píše:TrackThor: Mělo by to být (pseudo)náhodně. Přepokládám, že 5NV jsi měl. Na jaké monster power jsi hrál?
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Vyssi MP nezvysuje sancu nalezenia ilvl 63 itemov. Konieckoncov po patchi ako som pisal budu prakticky vsetky veci ilvl 63.poklop789 píše:Nevite nekdo jak to je presne s levelem monster a potazmo s levelem itemu? Protoze kdyz dam MP 2 v 1. aktu tak to zvysi level monster a padaji tak itemy vyssiho levelu. Nevite jestli se to zvysuje az do MP 10, nebo jestli MP treba 5 zvysi procentualni nalezeni predmetu levelu 63 ve 3. aktu?
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:11 hod., celkem upraveno 1 x.
olala ja vim tragicke ale monster power 2 je pro me tezsi a na trojku uz se skoro nechytám ale ten boost se mi zda dobrej 350mf a gf bez valoru to jdee akorat to nebudu moct farmit
- vincdrago
- Fallen Shaman
- BattleTag:vincdrago#1334
mě by zajímalo jestli se vyplatí farmit třeba 1.akt s monster power nebo 3.akt bez monster power
- Khenyk
- Quill Rat
- BattleTag:Khenyk#2512
- Kontaktovat uživatele:
na drop klíču se musi chodit s NV5
Tie zvysene staty si pozoroval iba na amuletoch a prstenoch, pripadne este na tom quiveri alebo sa ovela vyssie staty vyskytovali aj na ostatnych castiach gearu co ti dropol ? (teda chesty, pants, rukavice atd...)Papagaj píše:Takze vcera vecer som to este hral par hodin a prisiel som na to, ze optimalny MP bude asi 5 resp 6
Ono je to hratelne aj pri 7 resp 10 no trva to nehorazne dlho a urcite je lepsie zabit elite pack za 5 sekund ako drbat sa s tym pol minuty a nasledne spadne Archon a je to v prdeli.
Pri MP 6 prakticky necitim ziadny rozdiel a kosim to rovnako ako na LIVE servri. Cize z hladiska efektivity je to jedina cesta.
Taktiez som dospel k zaveru, ze hrat momentalne na LIVE servri postrada akykolvek zmysel, kedze sa radikalne meni drop a co ma dnes 23% sancu bude mat po paci 100% sancu. ( dnes je drop ilvl 63 veci v A3 myslim 23% a po paci bude prakticky vsetko ilvl 63) + radikalne sa zvysia expy.
Taktiez vsetky TOP prstene a amulety sa stanu z vecera do rana bezcennymi. Takze RARE prstene sa ani neoplati zbierat.... mozno tak tie ilvl 62
Ale celkovo su tie zmeny fajn... dropol mi ilvl 58 huntersky quiver a mal 258 dext a 200 vitality jako lol
Jedina vec mi vadi, ze ani v piatom patchi nedokazali do AHcka implementovat porovnavanie veci.... to je proste FAIL.