Diablo III vs Torchlight II

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Punky
The Butcher
Re: Diablo III vs Torchlight II

Příspěvek od Punky » 25.09.2012, 07:49 hod.

tak mna nemoznost offline modu napr odradila uplne od HC v D3, ktory by som urcite inak rozohral

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 25.09.2012, 07:52 hod.

Vzhledem k tomu, ze Runic Games chteji podporovat modovani, tak z tohoto duvodu to neni delane jako D3, ze by to fungovalo client/server a ty dulezite veci by byly ulozeny na serveru coz by znemoznilo vytvaret herni mody.
Nicmene neco jako BN realm, jak bylo v D2 aspon pro ulozene savy postav, tam mohli udelat.

GrOsO
Gorebelly
BattleTag:groso#1722

Příspěvek od GrOsO » 25.09.2012, 08:20 hod.

pravdepodobne snad spravia moznost privatnych serverov
Obrázek

G4rrus
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Garrus#2289

Příspěvek od G4rrus » 25.09.2012, 16:34 hod.

ono je to docela těžké srovnávat... Diablo 3 už má s RPGčkem jen málo společného, ale grafika je mnohem lepší.... torchlight 2 má prostě ty RPG prvky, které Diablu 3 chybí nejvíce.... Obě hry mě baví.
Obrázek
MONK 60 30 - Inferno completed
WITCH DOCTOR 60 3 - Inferno - Act III
BARBARIAN 50 - Hell
DEMON HUNTER 49 - Hell

Programos
Minion of Destruction
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 25.09.2012, 17:32 hod.

Mě taky baví obojí.

TL u mě zaostává v grafice a přehlednosti
Diablo zase v drop systému
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

satik
Wraith
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 25.09.2012, 18:01 hod.

Torchlight1 jsem hral, ale prislo mi to hrozne repetitivni, porad na jedno brdo, D3 uz sice taky nehraju, ale to jsem alespon dohral a prece jen mi ten svet pripadal pestrejsi.

T2 zkouset nehodlam, nesedla mi grafika (ani u prvniho dilu), ale ted nemyslim kvalitu, ale styl - nemam problem koukat treba i na grafiku, co ma 50x min polygonu a horsi textury nez D3 - napr. styl jedne starsi hry - Legie ( http://legie.sudokop.com/gallery.php), ale komiksovou grafiku proste nemam rad...

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 25.09.2012, 18:18 hod.

ZOMB píše:Matt Uelmen :love: :love: :love:
Už jenom tenhle člověk mi stojí za to, pokračovat v Torchlight 2...
Jeho hudba je naprosto... dokonalá :love:
Hned jsem poznal tu podobu s D2, a hned ráno jsem si to ověřil...
Zajímavost: veškerá hudba z D2 a TL2 byla nahrána v Bratislavě!!
Slováci... máte se čím pyšnit :)
Ou jee :p Ja som Sk filharmoniu v titulkach marne hladal u D3. Diky za info, uz viem kam sa presunula a ja ze preco to ma aj napriek komiksovej grafike tak dobru atmosferu. :)
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 25.09.2012, 22:34 hod.

Hudba je luxusní...na člověka dýchne D2...Jinak stále hraji a stále mě to baví..enchanting, dodávání socketů... Takže i když mi dlouho nepadne žádný upgrade, tak dodám enchant, nebo socket, nebo nepotřebné věci zpracuji u alchymisty a stále mám pocit že upgraduji gear...
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 25.09.2012, 22:53 hod.

Hudba je dobrá! Asi stahnu soundtrack a budu to valit přes Diablo 3 a je vymalováno, vše dobré z Torchlightu budu mít v Diablu, že mě to nenapadlo hnedle, kurnikšopa.

delosombres
Wraith

Příspěvek od delosombres » 25.09.2012, 22:56 hod.

satik píše:Torchlight1 jsem hral, ale prislo mi to hrozne repetitivni, porad na jedno brdo, D3 uz sice taky nehraju, ale to jsem alespon dohral a prece jen mi ten svet pripadal pestrejsi.
Souhlas, nicméně teď hraju TL2 a musím říct, že má oproti jedničce mnohem pestřejší prostředí a potvory plus spoustu druhů bossů a různých eventů. Za zahrání to určitě stojí.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-

messer19
Quill Rat

Příspěvek od messer19 » 26.09.2012, 09:18 hod.

JJ, TL2 je fajn. Som 30. level ani neviem ako. Kvanta predmetov (pouzitelnych), neustale vylepsenia, socketovanie, enchantovanie, stats/skill pointy, staviam si build aky chcem, nahodne generovane lokacie. Hudba od Matta Uelmena! Stare dobre Diablo, ako ho pozname :)

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 26.09.2012, 11:30 hod.

Tak to ti přeji hodně roků zábavy s TL2 :)

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 26.09.2012, 11:43 hod.

satik píše:T2 zkouset nehodlam, nesedla mi grafika (ani u prvniho dilu), ale ted nemyslim kvalitu, ale styl - nemam problem koukat treba i na grafiku, co ma 50x min polygonu a horsi textury nez D3 - napr. styl jedne starsi hry - Legie ( http://legie.sudokop.com/gallery.php), ale komiksovou grafiku proste nemam rad...
Hral som aj TL 1, ale to ma moc nechytili. Toto je, ale nieco uplne ine. ;p
Zatial je to super vec na vyplnenie casu medzi prednaskami. Typujem, ze na koniec to bude zabava na dlhe zimne vecery. Od hry za 18 euro som takuto porciu zabavy v ziadnom pripade neocakaval...(skor od velkeho brata za 50 ;p)
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

MONKey
Quill Rat
BattleTag:MonkeyCZ#2292

Příspěvek od MONKey » 26.09.2012, 14:19 hod.

zkusil jsem na steamu, dal jsem tomu dve hodiny, vypnul a rozjel posledni postavu v D3 :-) clovek si pak uvedomi jak dobre na tom D3 je :D
Keep it real

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 26.09.2012, 14:32 hod.

psal jsem detailní post k tématu, ale forum mě z nějakýho důvodu odhlásilo a po naskočení login screenu jsem ten text nijak z paměti prohlížeče už nedostal... *MAD*

zkusím to tedy nějak zkráceně zopakovat. po nějakých 500 hodinách s D3 si to myslím můžu celkem kvalifikovaně srovnat. offline hraní s možností pokračovat online? hardcore bez lagů? neustálé zlepšování postavy (drop, enchanty, gemy, "mixér itemů"...? použitelné odměny za questy? mám dvě postavy (lvl~58 a lvl~32) a už teď s jistotou vím, že si to minimálně jednou "dohraju" za všechny. dohrání na normalu mi s první postavou trvalo v partě asi 12 hodin. 500 Kč za takovouhle hru, která mi vydrží minimálně desítky hodin zábavy? dobře nastavená cenová politika. jsem moc zvědavý, co přinese modding, vidím v tom velký potenciál. s TL2 zažívám pocit "diablovosti", který jsem u D3 nikdy snad ani neměl. hra na mě také působí mnohem svižnějším dojmem a boss fighty nejsou trapná rutina se snadno čitelným algoritmem.

jako nevýhodu vidím především momentálně nefunkční LAN a nějaké problémy se sdílenou truhlou, které by měly být už pryč. možná i ten herní čas mohl být delší, ale díky generátoru map, který ty mapy doopravdy generuje(!!!), to nevypadá stereotypně. taky se mi zdá, že možnost kombinování offline a online charakterů skrývá prostor pro podvádění... a co? je mi celkem jedno, jestli si někdo nacheatuje top postavu, top equip, top lvl a já nevím co. mojí hru to přeci nijak neovlivní. ani puby nehraju a hrát neplánuju, takže pokud to nevyvolává nějaký nepředvídatelný restrikce ze strany Runic Games, což nepředpokládám, tak nezbývá než všem cheaterům popřát příjemnou zábavu :D přidal bych jako nevýhodu nutnost steamu, ale naštěstí to není pravda a existuje i nonsteam verze.

s grafikou problém nemám a nechápu, proč se při "srovnávání" tak často používá, v případě TL2 ani D3 to nejsou žádné grafické orgie, ale kdo nehrál u TL2 pár hodin alespoň demo, tak u mě pozbývá nárok používat to jako relevantní "protiargument", snad jen názor.

rád se nechám překvapit, co přinese D3 v budoucnu, ale momentálně cítím velkou hořkost způsobenou především vlivem AH, resp. působením blizzardu na něj. pak taky to čachrování s obtížností mi dost vadí, zvlášť ta snaha zachraňovat to... věřím, že za rok to může být úplně jiná hra, která se ctí naváže kvalitou na svého předchůdce, ale zatím to vypadá, že si některé "trumfy" drží až příliš dlouho.

přeju všem hodně zábavy se hrou, která vás baví.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 26.09.2012, 14:43 hod.

v0kurka píše:psal jsem detailní post k tématu, ale forum mě z nějakýho důvodu odhlásilo a po naskočení login screenu jsem ten text nijak z paměti prohlížeče už nedostal... *MAD*

zkusím to tedy nějak zkráceně zopakovat. po nějakých 500 hodinách s D3 si to myslím můžu celkem kvalifikovaně srovnat. offline hraní s možností pokračovat online? hardcore bez lagů? neustálé zlepšování postavy (drop, enchanty, gemy, "mixér itemů"...? použitelné odměny za questy? mám dvě postavy (lvl~58 a lvl~32) a už teď s jistotou vím, že si to minimálně jednou "dohraju" za všechny. dohrání na normalu mi s první postavou trvalo v partě asi 12 hodin. 500 Kč za takovouhle hru, která mi vydrží minimálně desítky hodin zábavy? dobře nastavená cenová politika. jsem moc zvědavý, co přinese modding, vidím v tom velký potenciál. s TL2 zažívám pocit "diablovosti", který jsem u D3 nikdy snad ani neměl. hra na mě také působí mnohem svižnějším dojmem a boss fighty nejsou trapná rutina se snadno čitelným algoritmem.

jako nevýhodu vidím především momentálně nefunkční LAN a nějaké problémy se sdílenou truhlou, které by měly být už pryč. možná i ten herní čas mohl být delší, ale díky generátoru map, který ty mapy doopravdy generuje(!!!), to nevypadá stereotypně. taky se mi zdá, že možnost kombinování offline a online charakterů skrývá prostor pro podvádění... a co? je mi celkem jedno, jestli si někdo nacheatuje top postavu, top equip, top lvl a já nevím co. mojí hru to přeci nijak neovlivní. ani puby nehraju a hrát neplánuju, takže pokud to nevyvolává nějaký nepředvídatelný restrikce ze strany Runic Games, což nepředpokládám, tak nezbývá než všem cheaterům popřát příjemnou zábavu :D přidal bych jako nevýhodu nutnost steamu, ale naštěstí to není pravda a existuje i nonsteam verze.

s grafikou problém nemám a nechápu, proč se při "srovnávání" tak často používá, v případě TL2 ani D3 to nejsou žádné grafické orgie, ale kdo nehrál u TL2 pár hodin alespoň demo, tak u mě pozbývá nárok používat to jako relevantní "protiargument", snad jen názor.

rád se nechám překvapit, co přinese D3 v budoucnu, ale momentálně cítím velkou hořkost způsobenou především vlivem AH, resp. působením blizzardu na něj. pak taky to čachrování s obtížností mi dost vadí, zvlášť ta snaha zachraňovat to... věřím, že za rok to může být úplně jiná hra, která se ctí naváže kvalitou na svého předchůdce, ale zatím to vypadá, že si některé "trumfy" drží až příliš dlouho.

přeju všem hodně zábavy se hrou, která vás baví.
+1

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 26.09.2012, 14:45 hod.

mě LAN normálně funguje, jinak naprostý souhlas se vším co jsi řekl

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 26.09.2012, 16:37 hod.

Pekne si to zhrnul Vokurka. Co k tomu dodat. Snad len, dajte tej "komixovej" grafike sancu. Ono na vysokom rozliseni si to clovek ani neuvedomuje a len si uziva to skutocne DIABLO. :)

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 26.09.2012, 20:09 hod.

tak už taky zkoušim, dal sem si to na veterana a zatim to je docela primitivní, uvidim další boss
Obrázek

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 26.09.2012, 20:48 hod.

Souhlas s Vokurkou...
Jinak Nosteam verzi mám, koupeno za 19 dolarů přes pp přímo od Runic games... Vše funguje jak má a hraji i když mám výpadky netu...

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“