Tudíž pátek až neděle = 9 legendárek

Good luck

Mnagu zeru!!!Kokky píše:K dropu legendárních a setových itemu se hodí upravený text jedné písně:
čekáme stále na drop legendárek
ale mám takovej pocit
že dneska, dneska nám zase nic nepadne
dnes ještě ne! až jindy!
dnes ještě ne! až jindy!
dnes ještě ne! až jindy!
tak kdy? na svatýho Dyndy
To se me stat nemuze, to su klidnej:-DJoshua88CZ píše:GZ, jak rikas, lepsi nez dratem do oka...ale meli by fixnout ty staty.Kdyz uz set(legend), tak ku*va uber super mega staty..., sockety max jako zaklad atd...
:-)spiderer píše:Kukine koukam ze te to chce podporovat v movement speedu co to jde
Ja z prostredi furt nic nemam, vzdycky to musim vymlatit z tech prasivejch mobu!
Me povidej, sem nato cumel co to je.:-Dtomisco píše:Kuki: Gratulace! :o) Z bedny mi nikdy nic poradneho nepadlo, natoz legendarka...
To mě to zase padalo v sobotu a od té doby nic. Včera jsem to mastil 12-14 hodin, pokračuju přes noc, desítky VoA runů, runy k Azmodanovi, celý 2. akt, a padají jen žluté křápy. Dokonce i Exalted Fine plánky padat přestaly (v sobotu mi jich padlo 6).Baglik píše:Já jsem teď s dropy spokojen. Od soboty každý den min 1 legendárka, ale co mi udělalo ještě větší radost v sobotu padly boty ze setovky zunimassa a dnes prsten z téže setovky v aukci jsem si dokoupil mojo, ještě by to chtělo brnění a budu spokojen.
Takže dropy jsou o trpělivosti a taky trochu o štěstí, ale jednou se to vždycky zlomí.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/bagl ... ro/1410370