Zdravím potřeboval bych pomoct ohledně toho co bych měl zlepšit, abych úplně bez problému progresoval AKT 3. Zajímá mě hlavně které itemy bych měl nahradit a kolik to bude zhruba stát.
poznámka: mám jedinou podmínku, chtěl bych zachovat 2 zbraně pokud je to možné
odkaz na moji postavu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Wrag ... o/19644224
Předem děkuji za Vaše rady
Rada ohledně gearu na akt 3
Re: Rada ohledně gearu na akt 3
V tom equipu co mas projdes act 3/4 v pohode.
Helm, amulet a bracers nemají +Vitality (nebo %Life), máš relativně málo HP, tam by to chtělo přitlačit. Taky by to chtělo gemy vyšších úrovní. Armor je slabší. Místo výměny gearu (který je jinak celkem slušný) bych popřemýšlel o výměně skillů: Bash za Frenzy, Sprint za Revenge, atd. a vhodné runy k nim. Zamysli se ještě nad pasivkami - vezmi třeba Tough as Nails místo Ruthless apod...
Edit: Neuvědomil jsem si, že možná jedeš ofenzivní build. Jenže na ten máš zase malou DPS. Tady je každá rada drahá a žádná úplně akorát a přesná, pokud rádce nezná tvůj styl hraní .
Edit: Neuvědomil jsem si, že možná jedeš ofenzivní build. Jenže na ten máš zase malou DPS. Tady je každá rada drahá a žádná úplně akorát a přesná, pokud rádce nezná tvůj styl hraní .
RATS LIVE ON NO EVIL STAR
DPS ma v pohode na ten WW a na neprijemne packy si to boostne pres WotB. Life taky neni zadny problem.
Akorat templare by mohl vymenit za enchantress a u Battle Rage spis dat runu Into the Fray.
Co se tyce zmeny equipu, tak mozna do mainu sehnat kvuli pasivky weapon master pro 10% critu spis nejakou sekeru, nebo kladivo aby to lip jelo s tim BR pokud by u nej prehodil na tu runu na fury za crity.
Akorat templare by mohl vymenit za enchantress a u Battle Rage spis dat runu Into the Fray.
Co se tyce zmeny equipu, tak mozna do mainu sehnat kvuli pasivky weapon master pro 10% critu spis nejakou sekeru, nebo kladivo aby to lip jelo s tim BR pokud by u nej prehodil na tu runu na fury za crity.
jop na BR a WW mas divny runy. Pokud chces hrat sprint / ww bylo by lepsi vymenit i MH zbran za mace/axe, nebo mighty weapon. 40k hp jinak celkem staci