4x legendary v jedne hre!!!
prave jsem dojel verejny run a3 (start Machines of War po kill Azmodana) a padly mi 4 legendarky!!! (polearm Vigilance, mec Grandfather, Frostburny, mec Maximus), moc mi to jinak nepada (kdyz uz tak vetsinou nepouzitelne legendarky), takze radost
mf par procent, paragon lvl25; jak jste na tom vy? nasel nekdo vice legendarnich veci v jedne hre? nebo to byla ultra nahoda?
mf par procent, paragon lvl25; jak jste na tom vy? nasel nekdo vice legendarnich veci v jedne hre? nebo to byla ultra nahoda?
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Re: 4x legendary v jedne hre!!!
Congratz, man Od doby, co nosím legendární neviditelný náramek na kotník, zvaný S.h.i.t.s.t.o.r.m., mi padají samé rektální itemy...
dle zkušeností hráčů - legendary drop je hodně zabugovaný, takže bych neřekl náhoda, ale bug. (4 jsem nedostal ani za 200+ hodin)
souhlasím, spíš než neuvěřitelná souhra šťastných náhod to bude způsobeno zabugovaností dropu. hledal bych to někde na úrovni dropou dvou totožných předmětů - to je taky vysoce nepravděpodobné až nemožné, pokud by se mělo jednat o dílo "náhody".
každopádně gratulace aspoň vím, kdo dropuje moje legendárky! ;D
každopádně gratulace aspoň vím, kdo dropuje moje legendárky! ;D
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Me dneska padly 3 kousky behem hodiny.. jedna v a3 a 2x ve vaultu pro rychlofarme, nic extra ale potesi..
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Já dnes několik hodins mf 341% a nic omg
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no ja vyvijam teoriu, ze drop ako aj legendariek, alebo 63 itemov zalezi od casu. Ako keby to blizzard na serverocch reguloval v zavislosti od dna a casu. Minule mi napriklad v acte 3 pred azmodanom padli 2 legendarky behom 4 minut (z dvoch po sebe iducich elitiek) a kopec 63 itemov. potom som to hral znova a znova v inom case a hups, legendarka ziadna a namiesto 10 itemov levelu 63 mozno len 1 az 2. to iste plati aj vault of assasin (act 2). raz donesiem odtial 8 itemov 63 a inokedy ani jednu.
Podla mojho pozorovania sa to lame k lepsiemu po polnoci.
Podla mojho pozorovania sa to lame k lepsiemu po polnoci.
Možné je cokoli - kolega s polovičním MF než já už má dvojnásobek legendárek, a dvě setovky jako bonus k tomu
Investuju do MF jako hovado (už mám 300% základ a přitom 75k dmg na wizardovi, celkem hezké ), ale stejně je mi to na prd - rare itemy jsou odpad (s vysokým MF padá akorát víc odpadu ), legendárka tak po 15h hraní, setovku jsem viděl snad naposledy na hellu
Investuju do MF jako hovado (už mám 300% základ a přitom 75k dmg na wizardovi, celkem hezké ), ale stejně je mi to na prd - rare itemy jsou odpad (s vysokým MF padá akorát víc odpadu ), legendárka tak po 15h hraní, setovku jsem viděl snad naposledy na hellu
-
- Zhar the Mad
mne naposledy vypadla setovka pred mesiacom, ked som farmil dank cellar tak z toho bossa v cellare. clovek tam isiel na goldy a padla mu natalya od vtedy nic. Mozno je asi lepsie chodit s MF=0 a bude to sypat. i ked uz sa neda, kedze je paragon. ja uz mam 16 paragona t.j. 48 MF permanentne aj keby som chodil nahy.Tyckin píše:Možné je cokoli - kolega s polovičním MF než já už má dvojnásobek legendárek, a dvě setovky jako bonus k tomu
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
for VAVIK:) ty stastnej bastarde!!!:), gz, ja muzu prochodit 1-4 act a padne mi kulovy:)
Blizz ma pravdepodobne spatne nastaveny random. Ctyrikrat v jedne hre a jinak vubec nic, to si jinak vysvetlit neumin.
Nic proti, ale taková témata už nechci číst
Houp likes this.Nekronaut píše:Nic proti, ale taková témata už nechci číst
právěže je to poučné téma, když ti padne legendárka, tak nesmíš přestat hrát (je pravda, že mě když padla, tak za chvíli šla druhá taky)
No me vcera spadly dve legendarni kuše v rozpeti ctvrt hodiny pri farme prvniho aktu na inf. Do te chvile me od vydani padl 2 legendarni drop a 0 setovych. Takze radost hodne velka. De o to jestli se este nekdy dockam neceho podobnyho.
Mě spíše tankuje fakt, že drop je asi opravdu veleobří bug.
Od patchu mi padlo 7 unique a z toho byl 5x Ivory shield -Salvage.. Jedna uselles stafka a uselles firewallkers.
Kamarádovy droplo 10 unique a z toho byl 7x Hellrack.
Každý den dropnout jeden a ten samej nepoužitelnej unique je dost frustrující.
WTF??
Někdo s něčim podobným?
Od patchu mi padlo 7 unique a z toho byl 5x Ivory shield -Salvage.. Jedna uselles stafka a uselles firewallkers.
Kamarádovy droplo 10 unique a z toho byl 7x Hellrack.
Každý den dropnout jeden a ten samej nepoužitelnej unique je dost frustrující.
WTF??
Někdo s něčim podobným?
Hehe , tak jeden muj drop byl prave taky Iwory tower pred tydnem a jedna Hellrack kus vcera. Ze by to fakt nebyla nahoda?
Jo mě padnul taky 3* Hellrack (3* salvage) a dneska během jednoho runu Vaultu mi padnul 2* plánek na Flawless star amethyst x))..Je to hodně divný
-
- Zhar the Mad
ja myslim, ze top legendarky maju nizsiu pravdepodobnost dropu ako tie nie moc zaujimave legendarky ako je ivory tower napriklad.
Objevila se nová konspirační teorie, tedy dotaz na autora tohoto topicu : použil si někdy RMAH? (ať už prodej, nebo nákup?)