Jinak také patřím do skupiny Legendary free. Asi špatné S/N

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
chápu, že to nemusí bavit každého, ale mě se tenhle obchodní element docela líbí. sice je to zbytečně postižený inflací, ale je to furt lepší, než když jsem čekoval tradelisty na forech.umiyaki píše:Možná spíše někteří chtějí hrát vice než obchodovat.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Co ty si za kktasklb píše:Sa vam cudujem, ze to este potom patchi hrate, ved to bol obdobny hype ako cela hra.
Par zuzo legendary zbrani a free magic find zly koncept hry nespasi.
Promin, ale s tvym nazorem uprime nesouhlasim, a proc?sklb píše:Sa vam cudujem, ze to este potom patchi hrate, ved to bol obdobny hype ako cela hra.
Par zuzo legendary zbrani a free magic find zly koncept hry nespasi.
lukas1135 píše:Co ty si za kkta
Vikendovym hranim si to mohol dohrat aj pred patchom a skutocne nevidim ziadny vyznam v dohrani inferna. :p Mi to tak pripada, ze sice tymto patchom pridali legendarky a paragon, ale totalne zmenili (znicili?) jedinu vec ktora ako tak rozumne fungovala a to ekonomiku hry. :pQwerrty píše:Promin, ale s tvym nazorem uprime nesouhlasim, a proc?
Zda se mi, ze po patchi se otevrela moznost dohrat inferno a posleze i hardcore a tim, ze nemusis travit kus sveho zivota farmenim aktu a pres 100 hodin mlaceni.
Opravdu je tu moznost dohrat tyhle obtiznosti i pres vikendove a uvolnene hrani, ktere ja osobne uzivam.
Samozrejme, ze hardcore je trochu jine kafe, protoze to by potom hra ztratila svuj vyznam pro tzv. "narocne hrace".
Just LOL. Kdybys na to měl, tak už bys to dohrál...RedDwarf_Cz píše:Osobně mám přes 350 hod. na hunterovi a jsem u konce 3. aktu, kdybych samozřejmě chtěl, konec mám dávno, ale proč?
Problem je v tom, ze clovek proste nema nic co by ho tahalo k tomu to dohrat. Vies keby viem ze mi ten diablo da legendarku, skill, stat tak proste lognem a dojdem si to od toho izuala az k nemu.kojot píše:Hoši a co jste jako čekali. To můžu napsat úplně stejně tohle: A jak tě obohatí dohrání D2LoD na Hell... To jsou zas výplody tohle
Just LOL. Kdybys na to měl, tak už bys to dohrál...
Ja to beru jaki normalni farming a paragon jen takovej bonus.:-)G4rrus píše:Každopádně mě ten paragon bavil jen chvíli... ano hra je pořád dobrá, ale už mě to nic nenutí hrát každý den...